אני משתמש בגרסא החדשה(12).
כל הוידאו שלי נמצא במחשב אחר ברשת הביתית ואני מעוניין לצפות בו באמצעות XBMC ממחשב שאני שם בסלון.
כשאני רוצה להוסיף מקור וידאו לXBMC התיקייה של הוידאו (שנשמרה אצלי כקיצור דרך) לא מופיעה.
אני מבין את ההגיון שלא יופיע קיצור דרך - אבל איך אפשר להוסיף את התיקייה בכל זאת?
(מאד יכול להיות שההגיון פשוט למצוא את התיקייה ללא קיצור הדרך, אבל ממש לא הצלחתי. לא ברור לי אם אפשר להגיע אליה ב"ניתוב" רגיל)
איך מוסיפים תיקיית רשת לXBMC?
omerdo כתב:אני משתמש בגרסא החדשה(12).
כל הוידאו שלי נמצא במחשב אחר ברשת הביתית ואני מעוניין לצפות בו באמצעות XBMC ממחשב שאני שם בסלון.
כשאני רוצה להוסיף מקור וידאו לXBMC התיקייה של הוידאו (שנשמרה אצלי כקיצור דרך) לא מופיעה.
אני מבין את ההגיון שלא יופיע קיצור דרך - אבל איך אפשר להוסיף את התיקייה בכל זאת?
(מאד יכול להיות שההגיון פשוט למצוא את התיקייה ללא קיצור הדרך, אבל ממש לא הצלחתי. לא ברור לי אם אפשר להגיע אליה ב"ניתוב" רגיל)...
השאלה היא היכן התיקייה? אם יש לך קיצור דרך לתקייה אתה יכול למצא את הנתיב המלא בתוכה, קליק לחצן ימני בעכבר מאפיינים. אתה נכנס ל XBMC ..הוספת מקור..עיון ...SMB..בחירת המחשב ..ומשם סיור בתקייות . למשל תקיית ברירת המחדל של הוידאו נמצאת בנתיב הזה C:\Users\YourUserName\Videos