מה הנוהל במקרה שלא מקבלים מוצר מ EBAY?
- smallville4r
- חבר ותיק

- תגובות: 2056
- נתן תודות: 85 פעמים
- קיבל תודות: 116 פעמים
אני קודם הייתי מנסה לפנות למוכר.
אם אתה רואה שיש נכונות מצדו לפתור את הבעיה - כמו לשלוח לך פעם נוספת ללא תשלום כמובן - הייתי נותן לזה את הצ'אנס.
קרה לי לפני איזה 3 חודשים שחיכיתי למעלה מחודש למוצר - הוא לא הגיע והמוכר שלח שוב ובסוף אחרי למעלה מ- 3 שבועות נוספים המוצר הגיע.
אם אתה רואה שיש נכונות מצדו לפתור את הבעיה - כמו לשלוח לך פעם נוספת ללא תשלום כמובן - הייתי נותן לזה את הצ'אנס.
קרה לי לפני איזה 3 חודשים שחיכיתי למעלה מחודש למוצר - הוא לא הגיע והמוכר שלח שוב ובסוף אחרי למעלה מ- 3 שבועות נוספים המוצר הגיע.
mp3lll כתב:יש בעיה כרגע עם הדואר, 2 מוצרים לאחר חודש שלי גם לא הגיע.
אני מחכה, המוכר לא אשם השדואר שואף לאפס...
אם יש לך מספר דואר עוקב (בדקת שהמוצר עזב את ארץ המוצא) והמוכר אמין עם פידבקים חיוביים, רוב הסיכויים שדואר ישראל הוא המפשל... האם המוצר עזב את ארץ המוצא לפני חודש ושבוע או שלפני חודש ושבוע המוצר סומן כ"נשלח" ? ההבדל גדול.
בכול מקרה, עדכן את המוכר ושתף אותו במחשבות שלך.
כשאני מזמין מוצר - אני תמיד שולח מייל למוכר לאחר 3 שבועות כדי שהוא יבדוק את עצמו.
כמעט כל המוכרים הם אמינים מאוד (רכשתי קרוב ל-200 רכישות) ולא נתקלתי במישהו "בעייתי" .
מה שכן - אם עברו מעל 40 יום ולא פתחת בקשה לבדיקה באתר EBAY עצמו - אז לא תוכל להתלונן .
ולכן כמו שאמרתי אני תמיד בודק קודם כל עם המוכר היכן המשלוח.
היו לי מקרים שהמשלוח התעכב והמוכר פשוט שלח לי את המוצר שוב , או שהחזיר לי את הכסף .
כמעט כל המוכרים הם אמינים מאוד (רכשתי קרוב ל-200 רכישות) ולא נתקלתי במישהו "בעייתי" .
מה שכן - אם עברו מעל 40 יום ולא פתחת בקשה לבדיקה באתר EBAY עצמו - אז לא תוכל להתלונן .
ולכן כמו שאמרתי אני תמיד בודק קודם כל עם המוכר היכן המשלוח.
היו לי מקרים שהמשלוח התעכב והמוכר פשוט שלח לי את המוצר שוב , או שהחזיר לי את הכסף .
שלחתי הודעה למוכר, אבל הוא בחופשה עד ה 15 לפברואר והתאריך האחרון שאני יכול לפתוח CASE זה ה 11 בפברואר.
לכן פתחתי בכל מקרה CASE עכשיו.
יש משהו שצריך לעשות עם PAYPAL? או שנותנים ל EBAY לעשות את העבודה?
לכן פתחתי בכל מקרה CASE עכשיו.
יש משהו שצריך לעשות עם PAYPAL? או שנותנים ל EBAY לעשות את העבודה?
קיבלתי את המוצר. איך מבטלים עכשיו את ה CASE?
ב- My eBay בתצוגת Summary אתה אמור לראות אופציית Close case בתיבה של הפריט הרלבנטי. זה ייקח אותך למקום הנכון ב- resolution center.ds123 כתב:קיבלתי את המוצר. איך מבטלים עכשיו את ה CASE?...
עשיתי את זה ממש לפני כמה ימים עבור פריט שאחר להגיע מהונג קונג, לאחר שפתחתי קייס ביום הלפני-אחרון האפשרי ולמחרת הוא הגיע בדואר...