תודה לעוזרים
xbox או ps3
שלום לכולם, אני מאוד רוצה לקנות קונסולה אבל אני ממש לא יודע איזה. מצד אחד הרבה אומרים לי שכדאי ps3 אבל מצד שני אני רואה בהרבה השוואות שxbox לוקח את הps3. אני גם קונה kinect או move (תלוי מה אני יקנה) ואני חושב שהקינקט יותר טוב כי הוא בלי כל השלטים ואפשר כמה משתתפים שאתה רוצה. אני יודע שבטח ראיתם את השאלה הזאת הרבה אבל אני ראיתי את כל ההשוואות ואני עדיין לא יודע מה לעשות.
תודה לעוזרים
תודה לעוזרים
- toxin
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 9355
- נתן תודות: 49 פעמים
- קיבל תודות: 742 פעמים
אם אתה הולך לקנות קונסולה מהדור הנוכחי ולפרוץ אותה אז זה עוד מובן, אבל אם אתה מאלה שקונים משחקים מקוריים עדיף לחכות לדור הבא שלפי השמועות יוצאות השנה. החומרה של הקונסולות מיושנות מאוד.
- toxin
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 9355
- נתן תודות: 49 פעמים
- קיבל תודות: 742 פעמים
לגבי משומשים יש שמועה חדשה שהאקס בוקס החדש לא יתמוך בהם. נראה מה יהיה עם זה.
אם גרפיקה חדשנית זה לא משהו שאתה מתלהב ממנו אז תקנה קונסולה דור נוכחי. לי אישית היה אקס בוקס ונהניתי ממנה. מכרתי אותה רק בגלל שהיה לי מאוד קשה לשחק עליה משחקי fps שאני אוהב אז חזרתי למחשב.
אם גרפיקה חדשנית זה לא משהו שאתה מתלהב ממנו אז תקנה קונסולה דור נוכחי. לי אישית היה אקס בוקס ונהניתי ממנה. מכרתי אותה רק בגלל שהיה לי מאוד קשה לשחק עליה משחקי fps שאני אוהב אז חזרתי למחשב.
גם לי הייתה התלבטות דומה ובסוף בחרתי ב PS3 מהסיבות הבאות:
1. המשחקים האקסלוסיבים של ה PS3 לדעתי הרבה יותר טובים משל ה XBOX.
2. כונן BLURAY.
3. רשת חינמית
1. המשחקים האקסלוסיבים של ה PS3 לדעתי הרבה יותר טובים משל ה XBOX.
2. כונן BLURAY.
3. רשת חינמית
משחקים שהם בלעדיים לקונסולה מסוימת.harelmli כתב:תודה! אני לא כלכך מבין... מזה משחקים אקסלוסיבים?? ואם אפשר עוד תגובות...
דוגמאות למשחקים שהם אקסלוסיבים ל PS3:
1. סדרת UNCHARTED
2. סדרת GOD OF WAR
3. סדרת KILLZONE
4. LittleBigPlanet
5. Heavy Rain
משחקים אקסלוסיבים ל XBOX:
1. סדרת HALO
2. GEARS OF WAR
3. LEFT FOR DEAD
4. ALAN WAKE
5. סדרת FORZA
אני אישית הרבה יותר אוהב את האקסלוסיביים של PS3.
UNCHARTED ו GOW הם פשוט סדרות אדירות. המשחקים הטובים ביותר ששיחקתי אי פעם.
מסכים.ds123 כתב:משחקים שהם בלעדיים לקונסולה מסוימת.harelmli כתב:תודה! אני לא כלכך מבין... מזה משחקים אקסלוסיבים?? ואם אפשר עוד תגובות...
דוגמאות למשחקים שהם אקסלוסיבים ל PS3:
1. סדרת UNCHARTED
2. סדרת GOD OF WAR
3. סדרת KILLZONE
4. LittleBigPlanet
5. Heavy Rain
משחקים אקסלוסיבים ל XBOX:
1. סדרת HALO
2. GEARS OF WAR
3. LEFT FOR DEAD
4. ALAN WAKE
5. סדרת FORZA
אני אישית הרבה יותר אוהב את האקסלוסיביים של PS3.
UNCHARTED ו GOW הם פשוט סדרות אדירות. המשחקים הטובים ביותר ששיחקתי אי פעם....
אני גם הייתי במצב הזה... התלבטתי אבל קראתי הרבה וראיתי מלא השוואות ובכולן הxbox ניצח... אני חושב שכדאי לך xbox, הקינקט אוכל את הmove בלי מלח!!! אין כלכך הבדל בין המשחקים, לכל קונסולה יש את המשחקים האקסלוסיביים שלה. חוץ מזה הפריצה לxbox הרבה יותר קלה מאשר לסוני וזה משתלם יותר גם מבחינה כספית. הbluray הוא רק לסרטים, אם הוא היה גם למשחקים זה היה מוסיף לסוני. אני מעדיף את הxbox אבל תעשה מה שאתה רוצה כי אתה תשחק ותהנה ממה שתקנה.
תראה, אני רואה את זה ככה:
אם אתה חדש בעניין ולא מכיר משחקים קיימים אז בשתי הקונסולות יש מספיק משחקים ברמה גבוהה שיתנו שעות של תעסוקה והנאה. אם אתה מכיר חלק מהכותרים הקיימים אז תוכל לכוון את עצמך לאחת מהקונסולות. יש גם הרבה משחקים שקיימים בשתי הקונסולות, שההבדל העיקרי זה שימוש בבקרים שקצת שונה בכל קונסולה ויש כאלה שמעדיפים את הבקרים של ה PS3 ויש כאלה שמעדיפים את אלה של ה XBOX.
היתרונות של ה PS3 זה בעיקר רשת מעולה וחינמית וזה אם אתה מתכוון בעיקר לשחק מול שחקנים ברשת ולרכוש ולהשתמש במשחקים מקוריים (דיסקים או ברשת). בנוסף יש לך את כונן ה BR לסרטים וכד'.
היתרונות של ה XBOX זה אפשרויות הפריצה השונות שלה ואז כבר מדובר באפשרות להרצת משחקים מדיסק קשיח/USB צרובים וכד' - אבל אז תחסם לך האפשרות לשחק ברשת של ה XBOX (LIVE) כי קרוב לודאי שתקבל באן (חסימה) מיידית. מה גם שהשימוש ברשת של ה XBOX הוא בתשלום.
יש גם את XBOX קינקט מול ה PS MOVE שלדעת רבים הקינקט הרבה יותר טוב מה MOVE.
בקיצור, אם אתה מעוניין לשחק בעיקר ברשת ובמשחקים מקוריים - PS3. אם אתה בעיקר מעוניין לשחק לוקאלית בקונסולה - XBOX עם פריצה.
אם אתה חדש בעניין ולא מכיר משחקים קיימים אז בשתי הקונסולות יש מספיק משחקים ברמה גבוהה שיתנו שעות של תעסוקה והנאה. אם אתה מכיר חלק מהכותרים הקיימים אז תוכל לכוון את עצמך לאחת מהקונסולות. יש גם הרבה משחקים שקיימים בשתי הקונסולות, שההבדל העיקרי זה שימוש בבקרים שקצת שונה בכל קונסולה ויש כאלה שמעדיפים את הבקרים של ה PS3 ויש כאלה שמעדיפים את אלה של ה XBOX.
היתרונות של ה PS3 זה בעיקר רשת מעולה וחינמית וזה אם אתה מתכוון בעיקר לשחק מול שחקנים ברשת ולרכוש ולהשתמש במשחקים מקוריים (דיסקים או ברשת). בנוסף יש לך את כונן ה BR לסרטים וכד'.
היתרונות של ה XBOX זה אפשרויות הפריצה השונות שלה ואז כבר מדובר באפשרות להרצת משחקים מדיסק קשיח/USB צרובים וכד' - אבל אז תחסם לך האפשרות לשחק ברשת של ה XBOX (LIVE) כי קרוב לודאי שתקבל באן (חסימה) מיידית. מה גם שהשימוש ברשת של ה XBOX הוא בתשלום.
יש גם את XBOX קינקט מול ה PS MOVE שלדעת רבים הקינקט הרבה יותר טוב מה MOVE.
בקיצור, אם אתה מעוניין לשחק בעיקר ברשת ובמשחקים מקוריים - PS3. אם אתה בעיקר מעוניין לשחק לוקאלית בקונסולה - XBOX עם פריצה.