זקוק לעזרה ומוכן לשלם
שלום לכולם,
לצערי אני לא אדם כל כך טכני ואני לא מבין מספיק במחשבים/ראוטרים כדי לבצע את הפעולה הבאה לבדי:
אני רוצה לצפות בתכנים מנטפליקס והולו על גביי הטלוויזיה דרך הPS3 ולצורך זה (לפי האתר של hide my ass ) אני
זקוק לראוטר שתומך בDD WRT שיחובר למחשב שלי שיעבוד יחד עם ה-VPN
אני זקוק לאדם שעשה את הפעולה בעבר (צפייה בתכנים דרך ה-PS3) או לחלופין לאדם שרכש ראוטר והתקין עליו DD WRT , את הקינפוג מול HMA אני יכול לעשות מולם.
אשמח גם לשלם במידת הצורך עבור יעוץ מסוג זה.
במידה וזה מעניין מישהו ניתן להשאיר לי הודעה במייל הפרטי ואני אשוב אליכם.
[email protected]
תודה
מוטי
לצערי אני לא אדם כל כך טכני ואני לא מבין מספיק במחשבים/ראוטרים כדי לבצע את הפעולה הבאה לבדי:
אני רוצה לצפות בתכנים מנטפליקס והולו על גביי הטלוויזיה דרך הPS3 ולצורך זה (לפי האתר של hide my ass ) אני
זקוק לראוטר שתומך בDD WRT שיחובר למחשב שלי שיעבוד יחד עם ה-VPN
אני זקוק לאדם שעשה את הפעולה בעבר (צפייה בתכנים דרך ה-PS3) או לחלופין לאדם שרכש ראוטר והתקין עליו DD WRT , את הקינפוג מול HMA אני יכול לעשות מולם.
אשמח גם לשלם במידת הצורך עבור יעוץ מסוג זה.
במידה וזה מעניין מישהו ניתן להשאיר לי הודעה במייל הפרטי ואני אשוב אליכם.
[email protected]
תודה
מוטי
- harari
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4030
- נתן תודות: 23 פעמים
- קיבל תודות: 266 פעמים
- יצירת קשר:
אני משתמש בunblock-us.com. כל מה שצריך לעשות זה להזין כתובת DNS בהגדרות בראוטר או במחשבים (מה שיותר נוח). יש מדריך מפורט באתר שלהם.
עולה 5$ בחודש.
לא צריך DD-WRT ולא כלום
בPS3 אפשר להזין את הכתובות ידנית כמו במחשבים אבל אם מזינים את זה בראוטר כל הרשת נהנית מהשירות באופן אוטומטי בלי הגדרות נוספות.
נ.ב.
כדאי שתוריד את כתובת המייל שלך מההודעה. יש רובטים שסורקים פורומים בשביל הכתובות האלה ושולחים דאר ***.
אתה יכול לכתוב בצורה הזו : UUUUU (at) DDDDDD.com
עולה 5$ בחודש.
לא צריך DD-WRT ולא כלום
בPS3 אפשר להזין את הכתובות ידנית כמו במחשבים אבל אם מזינים את זה בראוטר כל הרשת נהנית מהשירות באופן אוטומטי בלי הגדרות נוספות.
נ.ב.
כדאי שתוריד את כתובת המייל שלך מההודעה. יש רובטים שסורקים פורומים בשביל הכתובות האלה ושולחים דאר ***.
אתה יכול לכתוב בצורה הזו : UUUUU (at) DDDDDD.com
הרובוטים נעשו הרבה הרבה יותר חכמים. מה שאתה מציע לא מספיק.harari כתב:נ.ב.
אתה יכול לכתוב בצורה הזו : UUUUU (at) DDDDDD.com...
פשוט תמחוק את האימייל ותבקש שיפנו אליך בפרטי.
ואין לך "געוואלד געצרוכען"
שאין לו את ה-"פארפאלן" שלו...
שאין לו את ה-"פארפאלן" שלו...
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר: