שאלה בנושא הפרעות בחיבור YES לטלויזיה עם כבל SCART
שלום,
אני יודע שהנושא נטחן כאן ויש המון שרשורים אבל עדיין אני קצת תקוע.
כיום ה LCD שלי מחוברת ב SCART מהממיר הקטן של יס (ממיר ישן, קטן, 3100..?) לLCD.
בהגדרות כשאני שם RGB יש מן "שלג" ולעומת זאת אם משנים ל COMPOSITE ה"שלג" נעלם אבל רואים קצת פיקסליזציה (כנראה כי האיכות שידור נמוכה..)
למיטב הבנתי ב RGB האיכות צריכה להיות מיטבית, אז מה גורם לשלג? האם זה הממיר? הכבל (כבל פשוט שקניתי אז בהום סנטר, 2 מטר)
מחר אני עתיד לקבל את ה E550 של סמגונג וחשבתי לעשות ל הדרך סוף לסיפור ולהוציא את המקסימום מהממיר שלי ולקנות כבל חדש אם זו הבעיה (אבל בלי להוציא על כבל SCART 300 שקל עכשיו..)
אז מה יכולה להיות הסיבה לשלג הממיר או הכבל? (קצת קשה לי לבדוק כבל אחר יותר "אכותי" גם כי אין לי וגם כי הוא עובר בקיר והטלויזיה תלויה וזה לא ממש פשוט. בכל מקרה, אני לא רוצה לקנות כבל יקר סתם אם אין סיבה באמת)
אני יודע שהנושא נטחן כאן ויש המון שרשורים אבל עדיין אני קצת תקוע.
כיום ה LCD שלי מחוברת ב SCART מהממיר הקטן של יס (ממיר ישן, קטן, 3100..?) לLCD.
בהגדרות כשאני שם RGB יש מן "שלג" ולעומת זאת אם משנים ל COMPOSITE ה"שלג" נעלם אבל רואים קצת פיקסליזציה (כנראה כי האיכות שידור נמוכה..)
למיטב הבנתי ב RGB האיכות צריכה להיות מיטבית, אז מה גורם לשלג? האם זה הממיר? הכבל (כבל פשוט שקניתי אז בהום סנטר, 2 מטר)
מחר אני עתיד לקבל את ה E550 של סמגונג וחשבתי לעשות ל הדרך סוף לסיפור ולהוציא את המקסימום מהממיר שלי ולקנות כבל חדש אם זו הבעיה (אבל בלי להוציא על כבל SCART 300 שקל עכשיו..)
אז מה יכולה להיות הסיבה לשלג הממיר או הכבל? (קצת קשה לי לבדוק כבל אחר יותר "אכותי" גם כי אין לי וגם כי הוא עובר בקיר והטלויזיה תלויה וזה לא ממש פשוט. בכל מקרה, אני לא רוצה לקנות כבל יקר סתם אם אין סיבה באמת)
אני לא רואה יותר מידי ערוצים ביס, אני גר בבית עם ההורים ובגלל שיש יס אני מחובר.. אם הייתי גר לבד לא הייתי מנוי, לכן גם הסיכוי לשדרג לממיר HD ובכלל לערוציהHD הוא נמוך מאד.
אני צריך את YES רק בשביל קצת ערוץ 2 ו 10 ודיסקוברי.. פעם ב.. איזה סרט או סדרה. קליטה של עידן+ אין לי, ניסיתי עם אנטנה אקטיבית בתוך הבית ואין קליטה. צריך יותר התעסקות ואולי לנסות את היאגי אבל אני לא רוצה להסתמך על זה...
בקיצור, כבל SCART ב50 שקל הוא לא FULL SCART? אם אני משנה להגדרות RGB בממיר והכבל הוא לא FULL SCART אני לא אמור לא לקבל תמונה מהממיר?
אני צריך את YES רק בשביל קצת ערוץ 2 ו 10 ודיסקוברי.. פעם ב.. איזה סרט או סדרה. קליטה של עידן+ אין לי, ניסיתי עם אנטנה אקטיבית בתוך הבית ואין קליטה. צריך יותר התעסקות ואולי לנסות את היאגי אבל אני לא רוצה להסתמך על זה...
בקיצור, כבל SCART ב50 שקל הוא לא FULL SCART? אם אני משנה להגדרות RGB בממיר והכבל הוא לא FULL SCART אני לא אמור לא לקבל תמונה מהממיר?
רק מחר אקבל אותה, אבל מתמונות וגם מהמפרט הבנתי דווקא שיש SCART
http://www.samsung.com/uk/consumer/tv-a ... XU-gallery
בכל מקרה, כנראה יש אפשרות שאנחנו עוברים בכלל להוט.
הטלויזיה הישנה שלי עוברת לאחותי, וצריך להוסיף נקודה חדשה אז כמובן שהתקשרנו ליס, ועל הדרך להוט, ובאותו מחיר
מקבלים בהוט ממירי HD ואת ערוצי ה HD פתוחים.. אני עדיין מעדיף YES אבל לא אני משלם את החשבונות בסוף היום.
http://www.samsung.com/uk/consumer/tv-a ... XU-gallery
בכל מקרה, כנראה יש אפשרות שאנחנו עוברים בכלל להוט.
הטלויזיה הישנה שלי עוברת לאחותי, וצריך להוסיף נקודה חדשה אז כמובן שהתקשרנו ליס, ועל הדרך להוט, ובאותו מחיר
מקבלים בהוט ממירי HD ואת ערוצי ה HD פתוחים.. אני עדיין מעדיף YES אבל לא אני משלם את החשבונות בסוף היום.
- JEXY
- עוסק בתחום

- תגובות: 12241
- נתן תודות: 41 פעמים
- קיבל תודות: 625 פעמים
- יצירת קשר:
שלג בחיבור RGBS אומר שהממיר אינו תומך בRGBS ויש לעדכן אותו או להחליף אותו...itaysp כתב:כשאני מעביר ל RGB אני רואה "שלג" עדין ביחד עם התמונה.. תמונה לא חלקה.
כשאני ב COMPOSITE אז אין את ה "שלג" אבל יש פיקסליזציה קלה (בערוץ 1 ו2 ו 10 זה יותר גרוע מבשאר הערוצים..)...
אם במצב COMPOSITE אתה רואה בתפריטים "נמלים" תחליף למצב S-VHS.. זה אמור לפתור את הבעיה.
בנתיים מציע לך לבדוק חבילת HD בYES... השיפור בערוצי HD לאומת ממיר ישן הוא עצום.
- זורו44
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5453
- נתן תודות: 411 פעמים
- קיבל תודות: 187 פעמים
המחיר להתקנת ממיר רגיל או ממיר HD אותו מחיר 159.
בממיר HD אתה מקבל גם באותו מחיר התקנה לויאודי כשחודשיים ראשונים זה חינם ,הטבה של 15.9 שקל לחודש.
אתה מקבל גם כבל HDMI חינם.
בממיר HD אתה מקבל גם באותו מחיר התקנה לויאודי כשחודשיים ראשונים זה חינם ,הטבה של 15.9 שקל לחודש.
אתה מקבל גם כבל HDMI חינם.
האמת מנצחת בסופו של דבר תמיד