רובוט שוטף רצפה - אולי Mint
יש לא מעט דיונים באתר על הסקובה של IROBOT.
אני רכשתי אותו לאחרונה ומרוצה מאד.
שים לב שיש לסקובה מספר דגמים ה-390 (אני רכשתי את הדגם הקודם ה-380) וה-230 שהוא קטן יותר ובעל יכולת ניקוי לשטח הרבה יותר קטן.
אין לי נסיון עם המינט אבל לאחר חפירות לא מעט העדפתי את הסקובה שלטעמי עושה עבודה יסודית יותר.
אני רכשתי אותו לאחרונה ומרוצה מאד.
שים לב שיש לסקובה מספר דגמים ה-390 (אני רכשתי את הדגם הקודם ה-380) וה-230 שהוא קטן יותר ובעל יכולת ניקוי לשטח הרבה יותר קטן.
אין לי נסיון עם המינט אבל לאחר חפירות לא מעט העדפתי את הסקובה שלטעמי עושה עבודה יסודית יותר.
יש לי מינט פלוס, מהדגם עם התא למים. קניתי לפני כשנה מארה"ב, לזכרוני עלה לי כ-1300 ש"ח כולל כל המסים והמשלוח.
סה"כ הוא עושה עבודה מפתיעה לטובה, אחרי שלומדים איך לעבוד איתו. הוא לא אוטומטי כמו הרומבה (גם הסקובה לא), אבל ההתעסקות די מינימלית.
מערכת הניווט שלו מצויינת, עם "ה-GPS" הביתי שלו ונדיר שהוא מפספס פינה כלשהי, אם בכלל. לא לחינם iRobot קנו את החברה הזו.
הוא שקט לחלוטין, מהיר יחסית, ומכסה שטח מספיק לחלוטין עם הסוללה שלו.
הבעיה העיקרית שלי איתו, היא שהוא בצורה של מחסום דלת שכזה, ואם יש לך ספות או משהו דומה בגובה הלא נכון, הוא עשוי להצליח להכנס מתחתם ולא להצליח לצאת. אז אני מאלתר חסימה כדי שלא יכנס מתחת לספות האלו. אבל ראוי להדגיש, שהם פשוט ממש בגובה הכי גרוע שיש. סנטימטר פחות והוא לא היה מצליח להכנס בכלל, וסנטימטר יותר והוא היה נכנס חופשי.
אם יש לך שאלות ספיצפיות - בכיף.....
סה"כ הוא עושה עבודה מפתיעה לטובה, אחרי שלומדים איך לעבוד איתו. הוא לא אוטומטי כמו הרומבה (גם הסקובה לא), אבל ההתעסקות די מינימלית.
מערכת הניווט שלו מצויינת, עם "ה-GPS" הביתי שלו ונדיר שהוא מפספס פינה כלשהי, אם בכלל. לא לחינם iRobot קנו את החברה הזו.
הוא שקט לחלוטין, מהיר יחסית, ומכסה שטח מספיק לחלוטין עם הסוללה שלו.
הבעיה העיקרית שלי איתו, היא שהוא בצורה של מחסום דלת שכזה, ואם יש לך ספות או משהו דומה בגובה הלא נכון, הוא עשוי להצליח להכנס מתחתם ולא להצליח לצאת. אז אני מאלתר חסימה כדי שלא יכנס מתחת לספות האלו. אבל ראוי להדגיש, שהם פשוט ממש בגובה הכי גרוע שיש. סנטימטר פחות והוא לא היה מצליח להכנס בכלל, וסנטימטר יותר והוא היה נכנס חופשי.
אם יש לך שאלות ספיצפיות - בכיף.....
נ"ב,
אחרי פשפוש במספר אתרים ראיתי ש NEATO הגישו זכויות פטנט על רובוט שוטף.
יכול להיות שבשנה-שנתיים הקרובות נראה יותר שוטפים רובוטים בקרבתינו.
הרעיון של מינט עם עם המגבת רצפה עושה רושם שעושה עבודה טובה יותר מהסקובה.
הרעיון של מינט עם עם המגבת רצפה עושה רושם שעושה עבודה טובה יותר מהסקובה.
מעניין מאד.DoME כתב:נ"ב,
הרעיון של מינט עם עם המגבת רצפה עושה רושם שעושה עבודה טובה יותר מהסקובה....
החברה האלה יודעים לחשוב מחוץ לקופסא.
אם הם יעשו לסקובה מה שהניטו עשה לרומבה יהיה למה לחכות.....
- boren
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3834
- שם מלא: אורן
- נתן תודות: 271 פעמים
- קיבל תודות: 496 פעמים
בגרופון יש כרגע מכירה של מינט ב-1300 ש"ח:
http://www.groupon.co.il/deals/national ... 202&a=2022
יש לי כבר ניטו ואני בסה"כ מרוצה, אבל אני שוקל להוסיף ניקוי רטוב (מינט או סקובה). המינט יעשה את העבודה? שווה להוציא את הסכום הזה?
http://www.groupon.co.il/deals/national ... 202&a=2022
יש לי כבר ניטו ואני בסה"כ מרוצה, אבל אני שוקל להוסיף ניקוי רטוב (מינט או סקובה). המינט יעשה את העבודה? שווה להוציא את הסכום הזה?
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46356
- נתן תודות: 1966 פעמים
- קיבל תודות: 5075 פעמים
רצוי לומר כי זהו בסך הכל ניקוי בדומה לניגוב עם מטלית לחה, זה לא יכול להחליף שטיפה מסורתית.
הוא יכול להסיר כתמים שלא נדבקו לריצפה, כמו קטשופ. אם זה נדבק והתייבש, רוב הסיכוים שלא.
1300 למינט זה יקר. אני הזמנתי מאיביי לפני כמה חודשים וזה עלה לי 750 כולל משלוח ומיסים.
מינט הוא פתרון טוב לסיים את הניקוי אחרי הרובוט השואב.
1300 למינט זה יקר. אני הזמנתי מאיביי לפני כמה חודשים וזה עלה לי 750 כולל משלוח ומיסים.
מינט הוא פתרון טוב לסיים את הניקוי אחרי הרובוט השואב.