ziv_r כתב:אולי לא רלוונטי בעיניך, אבל אולי לקוראי השרשור כן? לפיכך מתקנים.
...
זיו, אתה הצד המקבל ולא הצד השולח, ולכן אני אומר ועדיין חושב שזה לא רלוונטי, מי שמזמין צריך לדעת שמעל שני קילו משלוח בדואר מגיע ב-EMS, אלא אם כן אלה חברות שילוח UPS DHL וכו'
לא רואה שום סיבה שיכולה לעניין מישהו איך השירות נקרא בארצות הברית, זה לא יתן לך כלום, אם אתה חושב שיש איזשהי סיבה שזה כן אמור לעניין מישהו, אשמח לדעת מה היא ( מה גם שאתה לא בטוח בעצמך שזה אכן הדרך שבא נשלח EMS מארצות הברית )
boazj
העניין לא שהיא הייתה דיילת, היא גם יכול הייתה להיות נערת ליווי בבורסה, אני לא חושב שיש ערך לפרסם את זה, האתר נראה חובבני, ובמקום שיספרו לי שמאחוריו עומדת איזה חברה עם גב כלכלי ולוגיסטי, היא מספרת שהיא דיילת שהחליטה לפתוח אתר משלוחים, אני מכיר אותה ? על סמך מה אני אשלח לה מוצרים שקניתי בעשרות ומאות דולרים ? אין שם אפילו מחירים של עלות המשלוחים או איך זה מחושב, שלא נדבר על זה שהם אפילו לא יודעים דבר בסיסי שחבר כזרת צריכה לדעת כמו חוקי המכס
"רכישה עד 74.99$ לביגוד ו-49.99$ על כל שאר המוצרים – פטור מלא – איזה כיייף!!!"
טעות, חוץ ממכשיר סלולרי כל דבר עד 75$ םטור ממיסים
"רכישה בין 75$-320$ (כמובן בהתאם לשער הדולר, עד 1200 ש”ח) פטור ממכס אך ישנו תשלום של 17% מע”מ."
ומה עם מס קניה ? יש מוצרים שאין עליהם מכס אבל יש עליהם מס קניה, רמקולים, טלוויזיות ווכו' וזה 325 לא 320 אבל לא נהיה קטנוניים