dealtas - שחקן חדש בשרותי המשלוח מארה"ב

פורום לדיון על נושאים הקשורים לפן המסחרי ו/או השירותי של התחום (איפה קונים? כמה עולה? מי הייבואן? המלצות על חנות? ענייני ייבוא/מכס וכו').
Cable_Guy פותח השרשור
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 612
שם מלא: אורי
נתן תודות: 97 פעמים
קיבל תודות: 33 פעמים

שליחה #1 

http://www.dealtas.com/
מישהו מכיר?
נראה לא רע , הם מציעים בחינם דברים שחברות אחרות גובים כסף עבורם.
אתם מזמינים מכל אתר באינטרנט ושולחים לכתובת שלנו בארה”ב את ההזמנה. לאחר שהחבילה מגיעה אלינו, אנחנו מעדכנים אותכם, אורזים מחדש על מנת לצמצם משקלים וככה להשיג לכם, את עלות המשלוח הזולה ביותר. במידה ותרצו להשאיר את החבילה באריזה המקורית שלה, תעדכנו אותנו.
עלות המשלוח הינה אחת, שכוללת בתוכה את כל העלויות הנחוצות למשלוח החבילה לארץ
העלויות הזולות יותר התאפשרו כי התחלנו לעבוד עם כמה חברות שילוח, מגוון עלויות המשלוח גדול יותר, מה שמאפשר לנו לבחור את עלות המשלוח הזולה ביותר לחבילה שלכם.
איחוד חבילות מכמה אתרים/ חנויות או פיצול לצורכי המכס, אינו בתשלום נוסף
...

ziv_r
סמל אישי של משתמש
עורך ראשי HTmag
עורך ראשי HTmag
תגובות: 46396
נתן תודות: 1966 פעמים
קיבל תודות: 5079 פעמים

שליחה #2 

נשגב מבינתי כיצד דיילת הגיעה לפתוח חברה למשלוחים מסוג זה, אבל שיהיה בהצלחה (Y)
סגנון האתר קצת יותר מידי "אישי", עם ההודעה בבלוג והנוסח הכללי. אלו דברים שלא היינו רואים למשל באתרים של חברות שילוח דומות וותיקות כמו BUY2USA או mustop ויש סיבה טובה לזה.

Cable_Guy פותח השרשור
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה #3 

מסכים איתך, לא רואה אייך היא מתמודדת עם כמות משלוחים כמו שהיתה ב BF האחרון.
אבל ביום יום יכול להיות פיתרון לא רע בכלל...
סוג של "דודה" שגרה בארה"ב ושולחת לך את ההזמנות הביתה.

puma1
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1574
נתן תודות: 23 פעמים
קיבל תודות: 141 פעמים

שליחה #4 

אני לא הייתי לוקח סיכון לשלוח לאתר חובבני כזה מוצרים שהזמנתי במאות דולרים מארצות הברית, אפשר להקים אתר כזה בשתי דקות, מי עומד מאחרוי האתר ? דיילת ? מחר אני אפתח אתר ואגיד שטסתי לחול ונהנהתי מכל השפע שהיה להם להציע והחלטתי לפתוח עסק משלוחים, הם אפילו לא יודעים את החוקים של המכס

רכישה עד 74.99$ לביגוד ו-49.99$ על כל שאר המוצרים – פטור מלא – איזה כיייף!!!

פטור מלא יש לכל המוצרים עד 75 ולא רק לבגדים, בנוסף הם אומרים שהמשלוח נשלח ללא מספר מעקב, אלה לא חבילות ב2$ מאיביי, בשביל מספר מעקב הם רוצים תוספת תשלום מה שאומר שהם שולחים בדואר רגיל, ובדואר רגיל אפשר לשלוח עד 2KG, מעל זה חייב EMS או שאר חברות השילוח

ziv_r
סמל אישי של משתמש
עורך ראשי HTmag
עורך ראשי HTmag

שליחה #5 

EMS זה עבור משלוחים כבדים מ- 2Kg ועד ל- 20Kg ובמשלוח מהארץ לחו"ל, כאשר ב- US, זה מתרגם ל- USPS.
אני מאמין שגם מ- US המשלוח נעשה לארץ כברירת מחדל בצורה הזולה ביותר, כלומר דרך USPS ואז זה מתרגם בארץ לדרך רשות הדואר.

Cable_Guy פותח השרשור
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה #6 

puma1 כתב:אני לא הייתי לוקח סיכון לשלוח לאתר חובבני כזה מוצרים שהזמנתי במאות דולרים מארצות הברית
...
בשביל זה יש PAYPAL

puma1
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #7 

מה יעזור לך PAYPAL ? אתה שולח אליהם את המוצרים, אם לא תקבל אותם, מה PAYPAL יעזרו לך ?

puma1
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #8 

ziv_r כתב:EMS זה עבור משלוחים כבדים מ- 2Kg ועד ל- 20Kg ובמשלוח מהארץ לחו"ל, כאשר ב- US, זה מתרגם ל- USPS.
אני מאמין שגם מ- US המשלוח נעשה לארץ כברירת מחדל בצורה הזולה ביותר, כלומר דרך USPS ואז זה מתרגם בארץ לדרך רשות הדואר.
...
שאתה מזמין מאתר סיני לדוגמה יש לך אפשרות לבחור דואר רגיל או EMS, EMS זה לא רק בארץ, בכל מקרה איך שלא קוראים לזה בחול זה עולה הרבה יותר יקר לשלוח משהו מעל 2KG, ככה שהשם לא רלוונטי, מה גם שברגע שזה מגיע לפה ב-EMS יש לך גם עמלות שיחרור שיכולות להגיע ל300 שח, אם כבר עדיף לשלוח מארצות הברית ב-UPS, גם להם יש עמלות שיחרור אבל שירות יותר טוב מהדואר או DHL

ziv_r
סמל אישי של משתמש
עורך ראשי HTmag
עורך ראשי HTmag

שליחה #9 

puma1,
אנחנו דנים במשלוחים מ- US לארץ ועבור משלוחים כאלו, שמות חברות השילוח הינן כפי שרשמתי.

puma1
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #10 

כמו שאמרתי, השם לא רלוונטי, אלא המחיר

ziv_r
סמל אישי של משתמש
עורך ראשי HTmag
עורך ראשי HTmag

שליחה #11 

אולי לא רלוונטי בעיניך, אבל אולי לקוראי השרשור כן? לפיכך מתקנים.

boazj
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2374
נתן תודות: 155 פעמים
קיבל תודות: 90 פעמים

שליחה #12 

נראה לי אתר בסדר, אבל לא השתמשתי עד היום בשירות כזה.
בכל מקרה, לדעתי כל תחרות לטובה.
לא מבין מה הבעיתיות שמי שהקימה את האתר היא דיילת בעברה ? שאר האתרים הוקמו ע"י זוכי פרס נובל ?
כל הכבוד לכל בעלי החוש העסקי והיזמי.

בעז
אימון אישי/קואצינג, טיפול, הנחיית קבוצות וסדנאות.
פריצות דרך בתחום האישי והכלכלי,חיבור ליעוד.
וגם מוזיקה, אופני הרים, קפה, מערכות סטראו, יוגה, ריצה ועוד כאן: https://asimonim.ravpage.co.il/BOAZJ

דאוס
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 417
נתן תודות: 2 פעמים
קיבל תודות: 16 פעמים

שליחה #13 

האתר אכן נראה חובבני וחבל, הרושם הראשוני מקרין חוסר רצינות - לא כל-כך ברור לי למה בשנת 2013, שיש שלל פתרונות לקמת אתרים במגוון רחב של מחירים, אנשים בוחרים לא להשקיע, חסכון ?? פשוט עושה להם שירות רע ! ומוציא אותם באור לא רציני. דווקא בשירות שהוא כביכול וירוטואלי, אתה מצפה לאתר מסודר, נעים וברור שמשדר מקצועיות.

לדעתי לא מדובר כאן על מחסן עם לוגיסטיקה (אחסנה, פתרונות אריזה, קטלוג) אלא על משרד/דירה שעושה הסבה מדי פעם להשלמת הכנסה.
זה יכול להיות פתרון מצויין לפריטים ברמת מחיר זולה - בינונית (דיסק קשיח חיצוני, גאדג'טים לבית, ביגוד והנעלה). לא הייתי מנסה אותם בשלב הראשוני בפריט בשווי יותר מ -120$

puma1
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #14 

ziv_r כתב:אולי לא רלוונטי בעיניך, אבל אולי לקוראי השרשור כן? לפיכך מתקנים.
...
זיו, אתה הצד המקבל ולא הצד השולח, ולכן אני אומר ועדיין חושב שזה לא רלוונטי, מי שמזמין צריך לדעת שמעל שני קילו משלוח בדואר מגיע ב-EMS, אלא אם כן אלה חברות שילוח UPS DHL וכו'

לא רואה שום סיבה שיכולה לעניין מישהו איך השירות נקרא בארצות הברית, זה לא יתן לך כלום, אם אתה חושב שיש איזשהי סיבה שזה כן אמור לעניין מישהו, אשמח לדעת מה היא ( מה גם שאתה לא בטוח בעצמך שזה אכן הדרך שבא נשלח EMS מארצות הברית )

boazj

העניין לא שהיא הייתה דיילת, היא גם יכול הייתה להיות נערת ליווי בבורסה, אני לא חושב שיש ערך לפרסם את זה, האתר נראה חובבני, ובמקום שיספרו לי שמאחוריו עומדת איזה חברה עם גב כלכלי ולוגיסטי, היא מספרת שהיא דיילת שהחליטה לפתוח אתר משלוחים, אני מכיר אותה ? על סמך מה אני אשלח לה מוצרים שקניתי בעשרות ומאות דולרים ? אין שם אפילו מחירים של עלות המשלוחים או איך זה מחושב, שלא נדבר על זה שהם אפילו לא יודעים דבר בסיסי שחבר כזרת צריכה לדעת כמו חוקי המכס

"רכישה עד 74.99$ לביגוד ו-49.99$ על כל שאר המוצרים – פטור מלא – איזה כיייף!!!"

טעות, חוץ ממכשיר סלולרי כל דבר עד 75$ םטור ממיסים

"רכישה בין 75$-320$ (כמובן בהתאם לשער הדולר, עד 1200 ש”ח) פטור ממכס אך ישנו תשלום של 17% מע”מ."

ומה עם מס קניה ? יש מוצרים שאין עליהם מכס אבל יש עליהם מס קניה, רמקולים, טלוויזיות ווכו' וזה 325 לא 320 אבל לא נהיה קטנוניים

ziv_r
סמל אישי של משתמש
עורך ראשי HTmag
עורך ראשי HTmag

שליחה #15 

puma1,
רלוונטי או לא רלוונטי, זה הקורא יחליט. אתה רשמת מידע מוטעה ואני תיקנתי. אתה חושב אחרת? אז תרשום בבירור.

shlomiassaf
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1444
נתן תודות: 42 פעמים
קיבל תודות: 70 פעמים

שליחה #16 

אני חושב שהקטע הזה שציינו שזו "דיילת" מנסה למשוך לקוחות, כאילו היא דיילת ויודעת מה מוכרים טוב בחו"ל.

הבעיה היא שאין לה נסיון בלוגיסטיקה, לפחות לא לפי מה שכתוב באתר.

די מפחיד :)

puma1
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #17 

ziv_r כתב:puma1,
רלוונטי או לא רלוונטי, זה הקורא יחליט. אתה רשמת מידע מוטעה ואני תיקנתי. אתה חושב אחרת? אז תרשום בבירור.
...
איזה מידע מוטעה רשמתי ?

"בדואר רגיל אפשר לשלוח עד 2KG, מעל זה חייב EMS או שאר חברות השילוח"

איזה טעות יש במידע הזה ? גם אם בחול זה נשלח דרך USPS זה בדיוק אותו הדבר, גם להם יש מדרגות של משקל שככל שזה שוקל יותר זה עולה יותר, לכן לא מבין בדיוק איפה הטעות שלי

ואתה אמרת

"אני מאמין שגם מ- US המשלוח נעשה לארץ כברירת מחדל בצורה הזולה ביותר, כלומר דרך USPS ואז זה מתרגם בארץ לדרך רשות הדואר."

אתה רושם שאתה מאמין, משמע אתה בעצמך לא בטוח, אז איך אתה יכול להגיד שתיקנת אותי ? אתה לא יודע אם הם משלמים לדואר תוספת על זה שהם מביאים לך את זה ב-EMS ( שזה מה שקורה לפיע דעתי ) או שהדואר פשוט משנה את סוג המשלוח שזה מגיע לארץ ( אגב EMS אתה מקבל מספר מעקב שונה, ככה שזה לא יכול להיות משהו שהדואר משנה פה על דעת עצמו לפי המשקל )

ziv_r
סמל אישי של משתמש
עורך ראשי HTmag
עורך ראשי HTmag

שליחה #18 

puma1 כתב:ובדואר רגיל אפשר לשלוח עד 2KG, מעל זה חייב EMS או שאר חברות השילוח
...
למעלה המשפט המוטעה. התיקון מגיע בהודעה שלי שעקבה לאחר מכן.

shay1
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2164
נתן תודות: 44 פעמים
קיבל תודות: 66 פעמים

שליחה #19 

מעניין לענין באותו עניין אני מחפש חברות כאלו עם מחסני לוגיסטיקה בסין אם מישהו מכיר
לעניין המשקל והמשלוח אני יודע שניתן לקבל גם משקלים כבדים בדואר רגיל אבל הלקוח יאלץ להגיע למכס לשחררו
אולי זה לא מתאפשר דרך USPS אבל בדואר סין יש את האופציה הזו ואפילו בדקתי אופציה מסין למשקל של 25 ק"ג בדואר רגיל ולא הייתה בעיה
נערך לאחרונה על ידי shay1 ב 07/02/2013 14:51, נערך פעם 1 בסך הכל.
כשאתה מת אתה לא יודע שאתה מת ,רק לאחרים זה קשה.
אותו דבר כשאתה טיפש.

ziv_r
סמל אישי של משתמש
עורך ראשי HTmag
עורך ראשי HTmag

שליחה #20 

גם דרך רשות הדואר בארץ ניתן עד 20Kg לחבילה בודדת, ללא צורך בשחרור פרטני במידה והחבילה לא מעוררת חשד מבחינת התכולה.

שלח תגובה

חזור אל “ייבוא, תמחור ושירות”