אפשרויות לקליטת fox news למכר שמגיע לארץ
מקווה שאני בפורום המתאים.
מכר שלי מארה"ב שעומד להגיע לארץ ביקש ממני לברר משהו .
הוא עומד לשכור כאן דירה לכ- 3 שבועות.
בדירה אין טלויזיה ואין כבלים .
הוא ביקש שאברר מקום שבו יוכל לשכור טלויזה ניידת כלשהי, אבל שתקלוט מלווין, או משהו מהסוג.
מבירור ראשוני שערכתי עם חברה המשכירה דברים מהסוג עולה ראשית כי אין להם סידור כזה של קליטה מלווין, אלא רק השכרת הטלויזיה עצמה.
עידן + לא יתן לו כמובן את fox news .
דבר שני, במחיר אותו הם מבקשים לשבוע השכרה (כ- 430 שח ל lcd "32 , ובנוסף דמי משלוח) הוא יכול כבר לקנות חדשה...
הוא מגיע עם לפטופ. שאלתי היא האם הוא יוכל לעשות זאת באמצעות הלפטופ (בתקווה שימצא קליטת אינטרנט) או אם יש הצעות אחרות בנושא.
תודה.
מכר שלי מארה"ב שעומד להגיע לארץ ביקש ממני לברר משהו .
הוא עומד לשכור כאן דירה לכ- 3 שבועות.
בדירה אין טלויזיה ואין כבלים .
הוא ביקש שאברר מקום שבו יוכל לשכור טלויזה ניידת כלשהי, אבל שתקלוט מלווין, או משהו מהסוג.
מבירור ראשוני שערכתי עם חברה המשכירה דברים מהסוג עולה ראשית כי אין להם סידור כזה של קליטה מלווין, אלא רק השכרת הטלויזיה עצמה.
עידן + לא יתן לו כמובן את fox news .
דבר שני, במחיר אותו הם מבקשים לשבוע השכרה (כ- 430 שח ל lcd "32 , ובנוסף דמי משלוח) הוא יכול כבר לקנות חדשה...
הוא מגיע עם לפטופ. שאלתי היא האם הוא יוכל לעשות זאת באמצעות הלפטופ (בתקווה שימצא קליטת אינטרנט) או אם יש הצעות אחרות בנושא.
תודה.
ממה שקראתי על זה, נשמע לי מסובך מדי, במיוחד עבורו.
חשבתי יותר על אפשרות צפיה בשידורים חיים באמצעות האינטרנט.
אגב, עוד כיוון שחשבתי עליו.
האם ידוע לכם אם חברות הכבלים מוכנות שמישהו יעשה מנוי לחודש אחד בלבד?
והאם ניתן לחבר שידורי כבלים, דרך הממיר שלהם למסך הלפטופ?
עריכה:
בינתיים דיברתי עם הוט ומסתבר להפתעתי שהם מוכנים מנוי לחודש אחד בלבד.
השאלה היחידה שאבקש לדעת (לא התנסתי עדיין בכך) האם בחיבור היציאה מהממיר של הוט ללפטופ, זה יציג את השידורים.
להערכתי לא, כי צריך להיות איזה טיונר או כרטיס tv לשם כך, אבל אולי אני טועה ויש בכל זאת דרך.
חשבתי יותר על אפשרות צפיה בשידורים חיים באמצעות האינטרנט.
אגב, עוד כיוון שחשבתי עליו.
האם ידוע לכם אם חברות הכבלים מוכנות שמישהו יעשה מנוי לחודש אחד בלבד?
והאם ניתן לחבר שידורי כבלים, דרך הממיר שלהם למסך הלפטופ?
עריכה:
בינתיים דיברתי עם הוט ומסתבר להפתעתי שהם מוכנים מנוי לחודש אחד בלבד.
השאלה היחידה שאבקש לדעת (לא התנסתי עדיין בכך) האם בחיבור היציאה מהממיר של הוט ללפטופ, זה יציג את השידורים.
להערכתי לא, כי צריך להיות איזה טיונר או כרטיס tv לשם כך, אבל אולי אני טועה ויש בכל זאת דרך.
מניסיוני אני מבין אותך על "קלות" הניתוק מהם.
אבל לא יודע, אם הוא חוזר לארה"ב אין להם מה לשכנע אותו להישאר מנוי ואולי מראש יהיה ניתן להגדיר שזה רק לחודש אחד, אבל אתה צודק יש בכך ריסק.
אין לי כרגע פרטים נוספים על התשתיות שם והשכנים.
נניח שהוא ישיג איכשהו אינטרנט האם ניתן צפות בשידורים חיים למשל של fox news, אני שואל כי בחיפוש שעשיתי לא כל כך הצלחתי.
אבל לא יודע, אם הוא חוזר לארה"ב אין להם מה לשכנע אותו להישאר מנוי ואולי מראש יהיה ניתן להגדיר שזה רק לחודש אחד, אבל אתה צודק יש בכך ריסק.
אין לי כרגע פרטים נוספים על התשתיות שם והשכנים.
נניח שהוא ישיג איכשהו אינטרנט האם ניתן צפות בשידורים חיים למשל של fox news, אני שואל כי בחיפוש שעשיתי לא כל כך הצלחתי.
רק XBMC. אין פתרון יותר נוח \פשוט מזה. אולי איזה אתר של צפייה ישירה ...
במקרה הכי גרוע שימצא את אחד מבתי הקפה שמתנחלים אנשים והוא יוכל לקבל אינטרנט חינם עם נוף ירושלמי במחיר קפוצ'ינו
"תוקן"

במקרה הכי גרוע שימצא את אחד מבתי הקפה שמתנחלים אנשים והוא יוכל לקבל אינטרנט חינם עם נוף ירושלמי במחיר קפוצ'ינו
"תוקן"
נערך לאחרונה על ידי dgent ב 06/02/2013 15:21, נערך פעם 1 בסך הכל.