כרטיס מקרו SD נמחק מעצמו?
-
big007
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3728
- שם מלא: חיים
- נתן תודות: 860 פעמים
- קיבל תודות: 283 פעמים
ברשותי גאלקסי S3 עם כרטיס נוסף של 32GB בשבוע האחרון כל פעם שהדלקתי את המכשיר הבהב לי האייקון של הכרטיס בחלקו העליון של המסך ולאחר כמה שניות נכבה.אבל היום בזמן טעינת המכשיר הופיע לי שוב האייקון של הכרטיס עם הערה שהכרטיס לא תקין.
בנסיון להטעין את הכרטיס המכשיר ביקש לאתחל את הכרטיס.וכך עשיתי ביידעה שכל מה שהיה בכרטיס נמחק(הכרטיס נבדק גם בקורא כרטיסים במחשב אך ללא הצלחת קריאה בשני מחשבים שונים)
גם לאחר אתחול הכרטיס במכשיר הוא לא מצליח לקרוא.
שאלתי היא האם יכול להיות שכרטיס יכול להתקלקל מעצמו??
על הנייד מותקן אניטי וירוס של AVG PRO ולא נמצא וירוס במכשיר.
שאר המכשיר עובד יפה.
בנסיון להטעין את הכרטיס המכשיר ביקש לאתחל את הכרטיס.וכך עשיתי ביידעה שכל מה שהיה בכרטיס נמחק(הכרטיס נבדק גם בקורא כרטיסים במחשב אך ללא הצלחת קריאה בשני מחשבים שונים)
גם לאחר אתחול הכרטיס במכשיר הוא לא מצליח לקרוא.
שאלתי היא האם יכול להיות שכרטיס יכול להתקלקל מעצמו??
על הנייד מותקן אניטי וירוס של AVG PRO ולא נמצא וירוס במכשיר.
שאר המכשיר עובד יפה.
גם לי זה קרה.
יש בעיה ידועה של מכשירי גלקסי S3 עם כרטיסי SD של סאנדיסק, בעיקר בגרסת ה 32GB.
אני הולך לממש אחריות, לקבל כרטיס חדש ולא להשתמש בו יותר עם הגלקסי.
יש בעיה ידועה של מכשירי גלקסי S3 עם כרטיסי SD של סאנדיסק, בעיקר בגרסת ה 32GB.
אני הולך לממש אחריות, לקבל כרטיס חדש ולא להשתמש בו יותר עם הגלקסי.
- טלHD
- גורו

- תגובות: 14356
- נתן תודות: 990 פעמים
- קיבל תודות: 1220 פעמים
אם כבר מדברים על כרטיסי זיכרון וגאלקסי 3...
אצלי מוגדר שכל הצילומים/תמונות/וידאו ישמרו על כרטיס הזיכרון.
יש השהייה מעצבנת של 2-3 שניות עד שהכל נטען לגלריה המובנית במכשיר.
הורדתי אפליקציה בשם Quickpic והכל נטען מהר יותר אבל עדיין עם השהייה מסויימת.
לדעתכם אם אחליף כרטיס למהיר יותר, לדוגמא class 10, הטעינה תהיה מהירה יותר?
אצלי מוגדר שכל הצילומים/תמונות/וידאו ישמרו על כרטיס הזיכרון.
יש השהייה מעצבנת של 2-3 שניות עד שהכל נטען לגלריה המובנית במכשיר.
הורדתי אפליקציה בשם Quickpic והכל נטען מהר יותר אבל עדיין עם השהייה מסויימת.
לדעתכם אם אחליף כרטיס למהיר יותר, לדוגמא class 10, הטעינה תהיה מהירה יותר?
לי יש את אותה בעיה בדיוק עם גלקסי 3 וכרטיס מיקרו SD 64 ג'יגה של סנדיסק. לאחר חיפושים בגוגל מצאתי מידע באינטרנט על הבעיה. מתברר שזו לא בעיה בכרטיס עצמו אלא באג בקושחה של הגלקסי, ש"מעלימה" קבצים עם שמות בעברית. לכן, אם מחברים את הכרטיס ישירות למחשב עם קורא כרטיסים, כל הקבצים "קמים לתחייה".
הפתרון היחידי לבעיה (כל עוד אין עדכון קושחה) הוא לשנות את שמות הקבצים לשמות באנגלית בלבד.
אני נאלצתי לעשות את זה לספריית מוזיקה שלמה, כדי שהיא תהייה נגישה בגלקסי, וזה היה שעות של עבודה ידנית.
אציין שהדבר לא משפיע על ה- MP3 TAG, שאותו אפשר לכתוב בעברית. לאחר שינוי כל שמות הקבצים - עדיין ניתן לגשת דרך הנגן לשירים בשמות העבריים.
הפתרון היחידי לבעיה (כל עוד אין עדכון קושחה) הוא לשנות את שמות הקבצים לשמות באנגלית בלבד.
אני נאלצתי לעשות את זה לספריית מוזיקה שלמה, כדי שהיא תהייה נגישה בגלקסי, וזה היה שעות של עבודה ידנית.
אציין שהדבר לא משפיע על ה- MP3 TAG, שאותו אפשר לכתוב בעברית. לאחר שינוי כל שמות הקבצים - עדיין ניתן לגשת דרך הנגן לשירים בשמות העבריים.
הוא דיבר על בעיה אחרת- כרטיס שמפסיק לעבוד.Barry כתב:לי יש את אותה בעיה בדיוק עם גלקסי 3 וכרטיס מיקרו SD 64 ג'יגה של סנדיסק. לאחר חיפושים בגוגל מצאתי מידע באינטרנט על הבעיה. מתברר שזו לא בעיה בכרטיס עצמו אלא באג בקושחה של הגלקסי, ש"מעלימה" קבצים עם שמות בעברית. לכן, אם מחברים את הכרטיס ישירות למחשב עם קורא כרטיסים, כל הקבצים "קמים לתחייה".
אציין שהדבר לא משפיע על ה- MP3 TAG, שאותו אפשר לכתוב בעברית. לאחר שינוי כל שמות הקבצים - עדיין ניתן לגשת דרך הנגן לשירים בשמות העבריים....
הבעיה עם השמות בעברית בגרסת ה 64 ג'יגה גם ידועה, אבל פחות חמורה.
-
big007
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3728
- שם מלא: חיים
- נתן תודות: 860 פעמים
- קיבל תודות: 283 פעמים
לידיעתכם בKSP החליפו לי את הכרטיס.התקול {אחרי שימוש של כמעט חודשיים)
לחדש אחרי שבדקו אותו
1.אם לפי דעתכם יש בעיה עם כרטיסי SANDISK אז עם אילו חברות כדאי להשתמש.
2.יש עוד משהו שמציק לי בגאלקסי 3 זה שאין אפשרות להעביר אפליקציות לכרטיס זכרון .מה שבגאלקסי 2 אפשרי.
למה????
לחדש אחרי שבדקו אותו
1.אם לפי דעתכם יש בעיה עם כרטיסי SANDISK אז עם אילו חברות כדאי להשתמש.
2.יש עוד משהו שמציק לי בגאלקסי 3 זה שאין אפשרות להעביר אפליקציות לכרטיס זכרון .מה שבגאלקסי 2 אפשרי.
למה????
- טלHD
- גורו

- תגובות: 14356
- נתן תודות: 990 פעמים
- קיבל תודות: 1220 פעמים
אתה יודע כמה אפליקציות אפשר להוריד על 16G של המכשיר?
לא נראה לי שתתקין כמות כזו גם אם תתאמץ.
את כל השאר אפשר לשמור על כרטיס הזכרון (תמונות, וידאו וכד')
לא נראה לי שתתקין כמות כזו גם אם תתאמץ.
את כל השאר אפשר לשמור על כרטיס הזכרון (תמונות, וידאו וכד')
שלום לכולם, לאחרונה נתקלתי עם הרבה בעיות בכרטיס ה-SD שלי ומצאתי אחלה תוכנה שפטרה לי כל הבעיות ורציתי לשתף אותה איתכם:
אני מקווה שגם לכם תהיה שימושית: CardRecoveryPro™ לינק להורדה: http://tinyurl.com/sd-crp
בהצלחה !
אני מקווה שגם לכם תהיה שימושית: CardRecoveryPro™ לינק להורדה: http://tinyurl.com/sd-crp
בהצלחה !