חיבור המכונה למים.
שלום,
אנחנו שותים הרבה קפה ב DOMOBAR ואני מוצא את עצמי דואג להרים את מכסה הנירוסטה ולמלא מים בתדירות גבוהה שקצת מבאסת.
מניסיון שלי בהרתחת מים מצאתי שהמוצר הבא עושה עבודה נהדרת. אני מרתיח מים כבר שנתיים באותו קומקום ואין אפילו סימן לאבנית. בנוסף, המסנן הזה מעלים ריחות בצורה מדהימה.
השאלה שלי היא: במידה ואני ממלא מיכל גדול עם המים האלה, האם ניתן להזרים את המים איכשהוא באופן אוטומטי ל DOMOBAR?
תודה מראש
משה
אנחנו שותים הרבה קפה ב DOMOBAR ואני מוצא את עצמי דואג להרים את מכסה הנירוסטה ולמלא מים בתדירות גבוהה שקצת מבאסת.
מניסיון שלי בהרתחת מים מצאתי שהמוצר הבא עושה עבודה נהדרת. אני מרתיח מים כבר שנתיים באותו קומקום ואין אפילו סימן לאבנית. בנוסף, המסנן הזה מעלים ריחות בצורה מדהימה.
השאלה שלי היא: במידה ואני ממלא מיכל גדול עם המים האלה, האם ניתן להזרים את המים איכשהוא באופן אוטומטי ל DOMOBAR?
תודה מראש
משה
- דבוטאנט
- אחראי תחום קפה

- תגובות: 11720
- נתן תודות: 282 פעמים
- קיבל תודות: 1130 פעמים
אפשר לחבר ישירות לרשת המים עם http://www.htcafe.co.il/modules.php?nam ... sc&start=0
אבל נראה לי שתצטרך מרכך אחר.
אבל נראה לי שתצטרך מרכך אחר.
זה לא בסיסטם שלי (א.פולמן)
- דבוטאנט
- אחראי תחום קפה

- תגובות: 11720
- נתן תודות: 282 פעמים
- קיבל תודות: 1130 פעמים
אפשר לחבר משאבה בין למיכל בפיקוד של המצוף אבל זה נראה לי מוגזם קצת. לא ממש יקל עליך לדעתי.
זה לא בסיסטם שלי (א.פולמן)
אם אין ברצונך לעשות חיבור קבוע הכולל התעסקות בקידוחים מצוף וכו', אז זה הפתרון שעלה במוחי, לא נראה לך אז לאmoshenuri כתב:כך אהיה משועבד שלא יהיו זליגות או להציב מיכל יותר נמוך שאצטרך למלא בו מים בתדירות יותר גדולה מהמכונה.עולה לי רעיון בראש: חוק כלים שלובים......
שלום,moshenuri כתב:שלום,
תודה מראש
משה...
אתה זקוק למשהו בסגנון הזה:
http://www.amazon.com/Flojet-Bottled-Wa ... B0024KTI84
או חפש משהו אחר תחת ההגדרה - Bottled Water Dispensing System
הרעיון הוא שיש מיכל שבו אתה ממלא את המים האהובים עליך ומשאבה שדואגת להחדיר אויר למיכל שאמור להיות אטום או שמזרימה ישירות את המים.
תצטרך לארגן בנוסף פתרון של "מצוף ניאגרה" למיכל המים של המכונה.
פתרון אלגנטי?- לא אבל יעבוד בטוח.
האם שווה את המאמץ וההתעסקות?- לדעתי לא...
אם המילוי של מיכל המים מעיק עליך, חשוב על מכונה עם חיבור ישיר שגם מנקזת את מי מגירת הריקון "ללא מגע יד אדם".
בהצלחה
joj, תודה רבה שלקחת את הזמן ושיתפת אותי ברעיון.אם אין ברצונך לעשות חיבור קבוע הכולל התעסקות בקידוחים מצוף וכו', אז זה הפתרון שעלה במוחי, לא נראה לך אז לא...
מיץ פטל,
נראה לי שאתה צודק. יותר מדי התעסקות.
תודה