שאלה דחופה
-
עדוש
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 435
- שם מלא: עדיאל מנחם
- נתן תודות: 181 פעמים
- קיבל תודות: 34 פעמים
יש לי סאב (westra ) שאני מחבר למערכת, הוא היה מחובר בrca עד עכשיו . אני רוצה לחבר אותו דרך החוטים של הרמקולים ככה אני יכול לשים אותו על מצב אוטומוט שהוא נדלק כאשר הוא מקבל אות. עכשיו השאלה שלי איך אני מחבר אותו? מחבר אליו חוט שמתחבר לערוץ של הרמקול ברסיבר או שאני מחבר דרך חוט ממנו לרמקול? (ברמקולים יש ארבעה חיבורים זאת אומרת שניים עם גישורים לעוד שניים אז לשם אני מחבר? ) מי שיוכל לעזור לי בהקדם אני אודה לו !
- istarmini
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 17929
- נתן תודות: 1146 פעמים
- קיבל תודות: 2494 פעמים
באיזה רסיבר מדובר?
בעיקרון על מנת שהסאב ידלק אוטומטית אין צורך לעשות שימוש בצורת החיבור שאתה רוצה. חיבור של הסאב לרסיבר דרך יציאת ה PRE OUT של הסאב מספיקה (במידה ויש לך יציאה כזו).
בעיקרון על מנת שהסאב ידלק אוטומטית אין צורך לעשות שימוש בצורת החיבור שאתה רוצה. חיבור של הסאב לרסיבר דרך יציאת ה PRE OUT של הסאב מספיקה (במידה ויש לך יציאה כזו).
-
עדוש
-
- חבר פעיל מאוד

denon avr3806 ויש לו pre out. פשוט אם אני יחבר אותו חיבור חוטי אז הוא יעבוד אוטומטי ידלק ויכבה ברגע שהוא מקבל אות בלי להדליק ולכבות כל פעם...istarmini כתב:באיזה רסיבר מדובר?
בעיקרון על מנת שהסאב ידלק אוטומטית אין צורך לעשות שימוש בצורת החיבור שאתה רוצה. חיבור של הסאב לרסיבר דרך יציאת ה PRE OUT של הסאב מספיקה (במידה ויש לך יציאה כזו)....
-
עדוש
-
- חבר פעיל מאוד

מהאדום בסאב ל pre out ברסיבר דרך כבל rcaEFIBET כתב:מאוד מוזר
תסביר שוב כיצד אתה מחבר בRCA וכיצד מהרמקול ישירות?
מניח שאתה יודע שהסאב נדלק רק כאשר יש ערוץ שמע יעודי או פרוססור שמסמלץ כזה,..?
אפי...
הרמקול מחובר למגבר רגיל דרך חוט(כבל monster )
אני רוצה לדעת איך בדיוק מחברים את הסאב דרך חוט רגיל כמו חוט של רמקול...
- JEXY
- עוסק בתחום

- תגובות: 12241
- נתן תודות: 41 פעמים
- קיבל תודות: 625 פעמים
- יצירת קשר:
כבל RCA פשוט ואינו מעביר מתח פיקוד נכון למיתוג הסאבוופרעדוש כתב:כשהוא על rca האוטומט לא עובד....
או
צקלה ברסיבר שלא מעבירה את המתח הנכון להפעלת מנגנון הטריגר לסאב
או
מנגנון הטריגר תקול בסאב...
חיבור HIGH LEVEL לא יפתור את הבעיה כי עיקרון הפעלת הסאב הוא אותו עיקרון לא משנה מהי צורת החיבור...
מציע להתחיל בכבל תקין (75 או 50 אוהם כבל COAX כגון RG59)...