אז ככה,
קודם כל האוזניות לא גרועות, אך לא מדהימות. ידוע שאי אפשר לצפות מהן כפי שמצופה מאוזניות יקרות, אך ציפיתי מהן ליותר ביחס למחירן. לא חסרות אוזניות זולות שנשמעות טוב כמו ה- KSC75 לדוגמה, שאיתן התחלתי "בעולם האוזניות". על ביצוע השוואה ל-K518 כרפרנס לא חשבתי יותר מדי כי לא חשבתי על כך באותו הרגע, ותודה על ההערה והעצה הזו- איישם אותם בביקורתיי העתידיות שאכתוב.
אוסיף כי בהשוואה ל-K518 אני יכול לציין שהפיליפס הללו מנצחות בנוחות בשל המשקל הקל והחוסר לחיצה הרבה על הראש שקיימת ב-K518. אך מנגד, הצליל ב-K518 יותר טוב לטעמי אם נתעלם מהעובדה שיש להם באס דומיננטי מאוד. הפיליפס יותר רגועות ומאוזנות לאומתן, אך פשוט לא הצטיינו יותר מדי באף ז'אנר שבדקתי (ומי שמכיר אותי-יודע שאני שומע הכל מהכל..

). המצב היה יכול להיות אחרת וכף המאזניים הייתה נוטה לטובתן אילו הפירוט היה יותר טוב, אך כפי שצוין בביקורת- מוזיקה עמוסת פרטים מתבלגנת במרחב הבמה וכשמדובר במוזיקה יותר מלודית ורגועה, הן התקשו על דיוק בשיחזור הצליל כראוי.
בהמשך יעלו גם ביקורות על עוד זוג אוזניות של פיליפס (ומשובח יותר לטעמי) וגם על ה-K518, כך שיש למה לצפות!
את רמת המשחקיות בקיפוליי הקשת ניתן לראות בביקורת תחת תמונת "השפגאט". הן מאפשרות סיבוב של 270 מעלות בהתאם למה שמצויר על ציר האוזניה- גם זאת ניתן לראות בתמונות. לאוזניות אין אפשרות למשחק בציר Y (כמו גלובוס לדוגמה) כמו שמצוי ב-K518 ובאוזניות פול-סייז. למען האמת אין לכך יותר מדי צורך והאוזניה סיפקה לי את רוב התימרונים השונים במשחקיות איתה. רק היה חסר לי נרתיק נשיאה בשביל לנייד אותן.
לגבי עוצמת השמע שבה אני מאזין, ללא ספק יתכן וזה יהיה חלש לחלקכם (אהמ-שיעול-איליה

), אך ראויי לציין כי מדובר באוזניות אטומות ולכן אין צורך להגביר יתר על המידה את הווליום, כך שזה מתקזז קלות. אני מניח שכשתהיו איתן בדרכים יתכן ותגבירו מעט את הווליום בהתאם לסביבת האזנה שבה תהיו. בכל אופן, בעת המבחן האזנה (שכמובן התבצע בבית בתנאים סטרילים) לא היה לי צורך להגביר יותר מדי את הווליום.