החלפת ה MicroLab SOLO 7C לשולחניים קטנים יותר
שלום לכולם.
לאחר המון המלצות רכשתי לפני כחצי שנה את הSOLO 7C, אכן רמקול מעולה אך נתקלתי בבעיה אחרת: הרמקול פשוט גדול מדי לעמדת עבודה ויצר לי מעין אפקט מכאיב בעיניים כאשר הרמקולים ישבו משני צדי המסך.
כרגע חזרתי ללוג'יטק X-230 (גועל נפש לאחר שמתרגלים לSOLO) ואין מצב שאני נשאר איתם.
היום אני יודע מה אני מחפש:
1. רמקולים שולחניים קטנים אך עתירי צלילי מיד (הלוגיטק זוועה בכל הקשור למיד)
2. אני חוזר לתצורת 2.1 כי אין כמו סאב (גם פה ללוגיטק אובר באס מטורף) כך גם אוכל "להקטין" את השולחניים.
3. הגברה עצמית וחיבור ע"י RCA (יש לי מגבר אזניות+DAC מחובר USB שהזמנתי מeBay)
אני כרגע מוכר את הSOLO וחשבתי להשאר עם החברה כי אהבתי את האיכות. אשמח להמלצות עתירות נסיון עם תצורות 2.1 של החברה - בדגש על הרבה באס שכמובן אמור להיות בגלל הסאב אך חשוב לא פחות המיד.
תודה מראש לעונים
לאחר המון המלצות רכשתי לפני כחצי שנה את הSOLO 7C, אכן רמקול מעולה אך נתקלתי בבעיה אחרת: הרמקול פשוט גדול מדי לעמדת עבודה ויצר לי מעין אפקט מכאיב בעיניים כאשר הרמקולים ישבו משני צדי המסך.
כרגע חזרתי ללוג'יטק X-230 (גועל נפש לאחר שמתרגלים לSOLO) ואין מצב שאני נשאר איתם.
היום אני יודע מה אני מחפש:
1. רמקולים שולחניים קטנים אך עתירי צלילי מיד (הלוגיטק זוועה בכל הקשור למיד)
2. אני חוזר לתצורת 2.1 כי אין כמו סאב (גם פה ללוגיטק אובר באס מטורף) כך גם אוכל "להקטין" את השולחניים.
3. הגברה עצמית וחיבור ע"י RCA (יש לי מגבר אזניות+DAC מחובר USB שהזמנתי מeBay)
אני כרגע מוכר את הSOLO וחשבתי להשאר עם החברה כי אהבתי את האיכות. אשמח להמלצות עתירות נסיון עם תצורות 2.1 של החברה - בדגש על הרבה באס שכמובן אמור להיות בגלל הסאב אך חשוב לא פחות המיד.
תודה מראש לעונים
- epony
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 10574
- נתן תודות: 645 פעמים
- קיבל תודות: 1367 פעמים
זה לא אודיולאב, אבל יש את הסאונד סטיקס של הרמן קארדון בתצורת 2.1
- yanivol
- חבר ותיק

- תגובות: 2755
- שם מלא: yanivol
- נתן תודות: 135 פעמים
- קיבל תודות: 97 פעמים
יש לאמוטיבה בסידרת הפרו רמקול זוג רמקולים עם אלמנטי "4 מוגברים במידות צנועות יחסית:
[left]240 mm high x 155 mm wide x 186 mm deep[/left]
הם מתוכננים ל NEAR FIELD ומוגברים ב BI-AMP 25 וואט לריבון טוויטר ו25 למיד-באס 4"
זוג עולה 349 דולר לפני משלוח ומיסים.
[left]240 mm high x 155 mm wide x 186 mm deep[/left]
הם מתוכננים ל NEAR FIELD ומוגברים ב BI-AMP 25 וואט לריבון טוויטר ו25 למיד-באס 4"
זוג עולה 349 דולר לפני משלוח ומיסים.
איסטרה בלגינא קיש קיש קריא
- lllliiioor
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 177
- נתן תודות: 1 פעם
- קיבל תודות: 5 פעמים
לגבי הX13/16, מדובר באותו סאב עם לווינים שונים. איך שלא תסתכל על זה מדובר בשנמוך מהסולו.
יש את הm-audio av40 ששמעתי עליהם בעבר ביקורות לא רעות, גם לעומת הסולו... אך לא יצא לי לשמוע.
יש את הm-audio av40 ששמעתי עליהם בעבר ביקורות לא רעות, גם לעומת הסולו... אך לא יצא לי לשמוע.
- denis29
- חבר ותיק

- תגובות: 2759
- נתן תודות: 6 פעמים
- קיבל תודות: 47 פעמים
אממ לא הייתי מוותר בקלות כזאת על הסולו, המלצה שלי, תבדוק אופציה לרכוש מעמדים לרמקולים, במידע ויש מספקים מקום בצידי השולחן, או תתלה אותם מהתקרה, בעניין תצורה, עדיף פשוט הוסיף איזה סאב אקטיבי אם לא מספיק לך הבאס של ב7C.
" ... We can do nothing but to see the times go by in the path which God has chosen ... "
- PCingAddict
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1564
- שם מלא: יוסי
- נתן תודות: 175 פעמים
- קיבל תודות: 191 פעמים
בטח לא בתקציב, אבל הייתי הולך על A2 (האחים הקטנים של A5) + הסאב שלהם (לא זוכר את הדגם).