שאלה לבעלי שלטי HARMONY או שלטים אוניברסליים בכלל...
שלום חברים,
הזמנתי שלט הרמוני 650.
העניין הוא שבטלויזיה שברשותי (סמסונג 6200) המעבר בין SORCE-ים הוא בתפריט רשימה ואין כפתור שמשוייך לכל מקור.
בנוסף, לא ניתן למשל לעשות לחיצה על SOURCE שלוש לחיצות למטה ולחיצה על אישור כדי להגיע למקור מסויים מכיוון שהבחירה היא באופן יחסי למקור שבו צפית עד עכשיו ולא כל פעם מתחילת הרשימה מחדש.
האם יש פתרון לזה?
האם אפשר להגיע למקור מסויים באופן אבסולוטי ע"י רצף לחיצות ידוע מראש?
אם יש למישהו נסיון בזה, אשמח לדעת! תודה!
הזמנתי שלט הרמוני 650.
העניין הוא שבטלויזיה שברשותי (סמסונג 6200) המעבר בין SORCE-ים הוא בתפריט רשימה ואין כפתור שמשוייך לכל מקור.
בנוסף, לא ניתן למשל לעשות לחיצה על SOURCE שלוש לחיצות למטה ולחיצה על אישור כדי להגיע למקור מסויים מכיוון שהבחירה היא באופן יחסי למקור שבו צפית עד עכשיו ולא כל פעם מתחילת הרשימה מחדש.
האם יש פתרון לזה?
האם אפשר להגיע למקור מסויים באופן אבסולוטי ע"י רצף לחיצות ידוע מראש?
אם יש למישהו נסיון בזה, אשמח לדעת! תודה!
כלומר שברגע שאבצע את הקידוד האוטומטי של לוגיטק לציוד כבר יהיו שם האפשרויות לביצוע העברות ישירות?
מקווה שזה כך.
ת'אמת יכול להיות שהבעיה היא שמכיוון שהטלויזיה הזו חכמה בערך כל דבר שקיים הופך להיות מקור. כל רכיב ALLSHARE ברשת הביתית מופיע שם כמקור (הפלאפונים שלי ושל אשתי, המדיה סנטר והלפטופ שלי...), כל מה שמחובר ל-USB (דיסק און קי ל-PVR וכונן קשיח עם קבצי מדיה) וכל מקורות ה-HDMI גם אם הם רק קולטים ולא נותנים שום אות כמו יציאת ה-ARC שהולכת לרסיבר. בקיצור מדובר ברשימה שביום טוב מכילה איזה 8 אופציות שבאות והולכות בצורה דינמית. נראה לי שקשה למספר כזו רשימה...
אגב, אם מדברים, האם יש דרך לשנות את מספרי הערוצים של הטלויזיה הדיגיטלית? יש לי גם טלויזיה לא חכמה של סמסונג סדרה 5000 שם ניתן לערוך את רשימת הערוצים בקלות ובטלויזה הזו אני לא מצליח למצוא את האפשרות. חיפשתי גם במדריך המקוון ולא מצאתי...
מקווה שזה כך.
ת'אמת יכול להיות שהבעיה היא שמכיוון שהטלויזיה הזו חכמה בערך כל דבר שקיים הופך להיות מקור. כל רכיב ALLSHARE ברשת הביתית מופיע שם כמקור (הפלאפונים שלי ושל אשתי, המדיה סנטר והלפטופ שלי...), כל מה שמחובר ל-USB (דיסק און קי ל-PVR וכונן קשיח עם קבצי מדיה) וכל מקורות ה-HDMI גם אם הם רק קולטים ולא נותנים שום אות כמו יציאת ה-ARC שהולכת לרסיבר. בקיצור מדובר ברשימה שביום טוב מכילה איזה 8 אופציות שבאות והולכות בצורה דינמית. נראה לי שקשה למספר כזו רשימה...
אגב, אם מדברים, האם יש דרך לשנות את מספרי הערוצים של הטלויזיה הדיגיטלית? יש לי גם טלויזיה לא חכמה של סמסונג סדרה 5000 שם ניתן לערוך את רשימת הערוצים בקלות ובטלויזה הזו אני לא מצליח למצוא את האפשרות. חיפשתי גם במדריך המקוון ולא מצאתי...
תודה רבה לכולם, נראה שזו באמת בעיה פתורה, רק הגדרתי את השלט ועדיין לא בדקתי את זה (ככה זה שצריך לצאת לעבודה ובוחרים לעשות את השטויות האלה ב-6 בבוקר...) אבל נראה שזה יעבוד.
מה שכן, עוד שתי שאלות.
1. האם מישהו התנסה עם הגדרה של מזגן תדיראן? הוא זיהה את השלט כמשהו שנקרא WIND 30 אבל הוא לא ממש הגדיר לו פעולות...
2. הוא זיהה לי את השלט של המדיה סנטר (שלט מקורי של מייקרוסופט) אבל כשהוא מנסה לטעון את התוכניות לשלט הוא נתקע אחרי 3% ואומר שיש לו בעיה עם חוסר של כפתור LIVE או משהו כזה והוא מפסיק את הטעינה לשלט. האם מישהו נתקל בבעיה או יודע מה צריך לעשות?
אני מתכוון בכל מקרה היום בערב לעשות את הכל מהתחלה בצורה מסודרת בלי לחץ ואני בטוח שאז אהיה יותר חכם וגם הדברים יעבדו יותר טוב...
תודה בנתיים!
מה שכן, עוד שתי שאלות.
1. האם מישהו התנסה עם הגדרה של מזגן תדיראן? הוא זיהה את השלט כמשהו שנקרא WIND 30 אבל הוא לא ממש הגדיר לו פעולות...
2. הוא זיהה לי את השלט של המדיה סנטר (שלט מקורי של מייקרוסופט) אבל כשהוא מנסה לטעון את התוכניות לשלט הוא נתקע אחרי 3% ואומר שיש לו בעיה עם חוסר של כפתור LIVE או משהו כזה והוא מפסיק את הטעינה לשלט. האם מישהו נתקל בבעיה או יודע מה צריך לעשות?
אני מתכוון בכל מקרה היום בערב לעשות את הכל מהתחלה בצורה מסודרת בלי לחץ ואני בטוח שאז אהיה יותר חכם וגם הדברים יעבדו יותר טוב...
תודה בנתיים!
- ahersko
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4581
- נתן תודות: 345 פעמים
- קיבל תודות: 585 פעמים
שלט של מזגן יכול לעבוד רק דרך "לימוד" של מצבים ספציפים. למשל קירור - 22 מעלות - מהיר....
ז"א תבחר לך מצבים שאתה אוהב ותלמד את השלט.
לא יודע לגבי המדיה סנטר, אבל אם לא הולך דרך הממשק... כמו במזגן. תייצר לך שלט ותלמד אותו את כל הכפתורים. נדיר אבל לפעמים אין ברירה.
פעם אחת תגדיר אותו טוב וזהו... אח"כ זה חלום.
לפעמים לוקח קצת זמן להתישר על הדברים הקטנים.
ז"א תבחר לך מצבים שאתה אוהב ותלמד את השלט.
לא יודע לגבי המדיה סנטר, אבל אם לא הולך דרך הממשק... כמו במזגן. תייצר לך שלט ותלמד אותו את כל הכפתורים. נדיר אבל לפעמים אין ברירה.
פעם אחת תגדיר אותו טוב וזהו... אח"כ זה חלום.
לפעמים לוקח קצת זמן להתישר על הדברים הקטנים.
לגבי עריכת סדר הערוצים, יש אפשרות כזו, אם כי אני מודה שהחביאו אותה קצת..avshalog כתב:
אגב, אם מדברים, האם יש דרך לשנות את מספרי הערוצים של הטלויזיה הדיגיטלית? יש לי גם טלויזיה לא חכמה של סמסונג סדרה 5000 שם ניתן לערוך את רשימת הערוצים בקלות ובטלויזה הזו אני לא מצליח למצוא את האפשרות. חיפשתי גם במדריך המקוון ולא מצאתי......
מתוך SmartHUB בחר בChannels/ערוץ ובתוך הטבלה לחץ Tools.
עכשיו תוכל לערוך את סדר הערוצים כאוות נפשך.
מודה, זה קבור ובממשק לא משהו, אבל אפשרי..
צפיה נעימה.