אשמח לסיוע, יש לי טלוויזית Samsung UA46ES6200M LED בת חצי שנה שהתקלקלה.
הציעו לי משירות הלקוחות לשדרג ל-55 אינץ במקום 46, לדגם Samsung UA55EH6030.
הבנתי שההבדל העיקרי הוא שב-55 זה 200Hz לעומת 400Hz בקודמת, האם זה משמעותי?
אני כן מעוניין לשדרג ל-55, וזו התוספת הקטנה ביותר לשדרוג.
האם כדאי?
תבדוק האם דגם 6030 הוא smart מלא אני לא בטוח , כמו כן לדעתי הוא לא תלת מימד מלא יש בו אפליקציה מסויימת לתלת אבל משהו חלקי.
כמו כן כפי שנאמר לך המסך עבה הרבה יותר ונראה פחות מרשים חיצונית , ולטעמי מראה מאוד פלסטי ומיושן.
ממליץ לך להתרשם מהמסך בחנויות , הוא נפוץ מאוד ולהתרשם מהאיכות.
אין ספק שמבחינת גודל אם המקום מאפשר לך 55 בהחלט מהנה יותר מ 46.
אז זהו... שזה לא בדיוק ככה.
6030 הוא 200hz עם פריים אינטרפוליישן ובעצם 100hz "אמיתי".
ה 5000 הוא 50hz "אמיתי".
אין בעיות אחידות ועננות שיש בתאורת לד צידית..
גם הסאונד הרבה יותר טוב בזכות עובי המסך.
סידרת הes שווה השקעה לדעתי רק מדגם 6600 עם מיקרו דימינג.
מתחת לזה... היתרון העיקרי הוא הפיצ'רים והעיצוב הדק.
לגבי איכות תמונה נטו... ממליץ לך לראות eh6030 ליד es6100/200 ואחרי זה לחוות דעה.
בעיניי EH6030 זה עוד דגם אחד מיותר מעודף הדגמים של סמסונג השנה. הפיצ'ר היחיד שאמור להצדיק את הקיום שלו בהתחשב במספר הכניסות הנמוך וחוסר בכל דבר אחר הוא 3D ויש להניח שהוא די גרוע בזה אם דגמים יותר גבוהים של סמסונג נפלו ב3D בביקורות.
למיטב ידיעתי סמסונג שיפרה משמעותית את אחידות התאורה האחורית בEdge-LED ביחס לדגמים מסדרה D.
העובדה היא שES6200 נמצא אצל פותח השרשור כבר כמה זמן אז כנראה לא היו לו בעיות עננות נוראיות.
לא טענתי שכל סדרה EH היא מיותרת ואני חושב את ההפך. הפרידה מCCFL זה אחד הדברים הטובים שקרו בשנים האחרונות בסמסונג.
יש כמה דגמי ביניים מיותרים גם בEH ובעיקר בES וזה רק בישראל. בצפון אמריקה זה בכלל מטורף.
יש לי בעיה עם העובדה שמנהלי השיווק בסמסונג ידעו שהאנשים התמימים שאוהבים להזמין טלוויזיות באינטרנט יפלו בפח כשהם יראו "LED" מסדרת EH ויחשבו שמדובר בEdge-LED.