אני מחפש טלויזיה חדשה לחדר. אני מדבר על ה 51".
יש לי את הממיר הקטן שי YES (לא HD) שמחובר עכשיו בSCART ל LCD37" הנוכחית.
אני רואה בערך 60% סרטים מהמחשב, 50% מהם זה ב HD וגם לא עובר את ה 720.
שאר ה40 אחוז זה טלויזיה, שידורי SD מ YES..
המרחק צפיה בסרטים הוא בדרך כלל בערך 3 מטרים, אבל כשאני צופה בטלויזיה (SD) זה תוך כדי עבודה
מול המחשב, והמרחק יותר למטר-מטר וחצי.
החדר יחסית חשוך, אין כמעט אור שמש ישיר, יש כל הזמן תריסים יחסית סגורים, והתאורה היחידה היא כמה ספוטים מהתקרה (ובצפיה בסרטים אז בכלל החדר חשוך לגמרי)
אני רוצה ללכת על פלאזמה גם בגלל המחיר, גם בגלל שהבנתי שרואים SD בצורה טובה יותר וגם כי מספיק לי סרטים באיכות 720P..
אבל.. ראיתי שהטלויזיה בכלל תומכת ב 1024*768 שזה פחות מלבני מ 1280*720.. אז איך זה ישפיע על התמונה?
אני לא וידאופיל, והתמונה שמתקבלת עכשיו מה LCD 37" שלי היא HD READY ותומכת ב 1360*767 מספקת אותי, אבל כאן הרזולוציה יותר גבוהה משל 720P אז זה נשמע הגיוני
בקיצור השאלה שלי האם הדגמים האלה יספקו את מה שאני מבקש? והאם יש הבדל בין הדגמים באיכות התמונה?
הטלויזיה מחוברת למחשב לכן ה SMART לא ממש חשוב לי, וה 3D זה גימיק נחמד אבל אם אין הבדל ממשי בתמונה.. לא שווה מבחינתי.
אולי יש טלויזיה אחרת, לא פלזמה, עד 4000 שקלים שתתן לי תמורה טובה יותר? בכל זאת תכני ה SD הם רק 40 אחוז, וגם זה לאט לאט יורד בהדרגה, ומצד שני אני גם מתחיל לצפות ביותר סרטים ב 720 (סדרות עדיין לא..)
תודה