אקסס פוינט
שלום,
יש לי ראוטר של בזק בממ"ד ואני מעוניין להוסיף עוד ראוטר גם בסלון (לטובת חיבור מספר מכשירים)
אין לי נקודת רשת בסלון אך כמובן שיש לי נק' טלפון
איזה פתרון יש מלבד העברת כבלים ו/או שימוש ברשת החשמל (יש לי את הפתרון הזה והוא לא עובד בצורה שמספקת אותי)
יש לי ראוטר של בזק בממ"ד ואני מעוניין להוסיף עוד ראוטר גם בסלון (לטובת חיבור מספר מכשירים)
אין לי נקודת רשת בסלון אך כמובן שיש לי נק' טלפון
איזה פתרון יש מלבד העברת כבלים ו/או שימוש ברשת החשמל (יש לי את הפתרון הזה והוא לא עובד בצורה שמספקת אותי)
אתה יכול להשתמש בצינורות הטלפון הקיימים להעברת כבל רשת מהממ"ד לסלון.
את שקעי הטלפון אפשר להחליף בשקע המכיל טלפון + רשת.
בסלון אתה יכול למקם סוויץ' שיחובר אל כבל הרשת שהעברת לראוטר, ולחבר אליו את כל המכשירים בחיבור קווי (אם אין לך צורך בהגברת הרשת האלחוטית אתה לא צריך עוד ראוטר).
בסלון אתה יכול למקם סוויץ' שיחובר אל כבל הרשת שהעברת לראוטר, ולחבר אליו את כל המכשירים בחיבור קווי (אם אין לך צורך בהגברת הרשת האלחוטית אתה לא צריך עוד ראוטר).
I am not young enough to know everything
Oscar Wilde
Oscar Wilde
אני לא יכול פשוט לחבר ראוטר נוסף לקו הטלפון שיש בסלון? - כמובן שהוא אותו קו טלפון ADSL כמו שיש בממדshayf כתב:אתה יכול להשתמש בצינורות הטלפון הקיימים להעברת כבל רשת מהממ"ד לסלון.
בסלון אתה יכול למקם סוויץ' שיחובר אל כבל הרשת שהעברת לראוטר, ולחבר אליו את כל המכשירים בחיבור קווי (אם אין לך צורך בהגברת הרשת האלחוטית אתה לא צריך עוד ראוטר)....
HPNA
אתה יכול לחבר HPNA.
HPNA עושה אותה עבודה כמו ה HOMEPLUG(הפתרון של החשמל שיש לך כרגע) רק שהוא מעביר את כל המידע על גבי רשת קווי הטלפון שיש לך בבית, זהו פתרון הרבה יותר יציב מHOMEPLUG.
אני מצרף לך קישור לדף המוצר מאתר בזק שתבין יותר על מה מדובר.
http://www.bezeqstore.co.il/UploadFiles ... NA3200.pdf
מקווה שעזרתי.
HPNA עושה אותה עבודה כמו ה HOMEPLUG(הפתרון של החשמל שיש לך כרגע) רק שהוא מעביר את כל המידע על גבי רשת קווי הטלפון שיש לך בבית, זהו פתרון הרבה יותר יציב מHOMEPLUG.
מקווה שעזרתי.
Re: HPNA
תודה רבה אני אבדוק את זה, נשמע פתרון לא רעMshalev87 כתב:אתה יכול לחבר HPNA.
מקווה שעזרתי....
והאפשרות של לחבר ראוטר לקו טלפון בסלון רק לשם היותו מודם ראוטר על אותו קו ADSL וללא הצורך של המידע שנמצא במחשב של הממד, לא יעבוד?
- JEXY
- עוסק בתחום

- תגובות: 12241
- נתן תודות: 41 פעמים
- קיבל תודות: 625 פעמים
- יצירת קשר:
לא יעבוד...
הדרך הטובה ביותר כיום זהו חיבור כבל רשת ישיר מהראוטר לסלון...
מה שכן אפשר לעשות זה לחבר את הראוטר בסלון ולהשחיל כבל בודד לממ"ד... ככה אתה לא צריך סוויץ' בסלון בכדי לחבר מכשירים נוספים...
יש המון מידע בפורום גם כיצד לבצע לבד וגם כיצד לבצע על ידי אנשי מקצוע.
הדרך הטובה ביותר כיום זהו חיבור כבל רשת ישיר מהראוטר לסלון...
מה שכן אפשר לעשות זה לחבר את הראוטר בסלון ולהשחיל כבל בודד לממ"ד... ככה אתה לא צריך סוויץ' בסלון בכדי לחבר מכשירים נוספים...
יש המון מידע בפורום גם כיצד לבצע לבד וגם כיצד לבצע על ידי אנשי מקצוע.
- EFIBET
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1110
- נתן תודות: 22 פעמים
- קיבל תודות: 70 פעמים
מאוד ממליץ על העברת כבל אל הסלון, לדעתי כל פתרון אחר יאכזב אותך,
במיוחד אם אתה מחובר עם מספר מכשירים.
אפשרות 1 - השחלה יחד עם כבל הטלפון
אפשרות 2 - לבדוק קירות משותפים ולקדוח חור עובר
אפשרות 3 - לא חייב להתחבר לראוטר, אם יש לך נק' רשת באזור קרוב לסלון,
תוכל לפצל עם HUB\מתג ואז לא תצטרך להגיע אל הממ"ד
במיוחד אם אתה מחובר עם מספר מכשירים.
אפשרות 1 - השחלה יחד עם כבל הטלפון
אפשרות 2 - לבדוק קירות משותפים ולקדוח חור עובר
אפשרות 3 - לא חייב להתחבר לראוטר, אם יש לך נק' רשת באזור קרוב לסלון,
תוכל לפצל עם HUB\מתג ואז לא תצטרך להגיע אל הממ"ד
Re: HPNA
לא ניתן לחבר שני מודמים של ADSL על אותו קו טלפון... לכן לא יעבוד.lalzar כתב:תודה רבה אני אבדוק את זה, נשמע פתרון לא רעMshalev87 כתב:אתה יכול לחבר HPNA.
מקווה שעזרתי....
והאפשרות של לחבר ראוטר לקו טלפון בסלון רק לשם היותו מודם ראוטר על אותו קו ADSL וללא הצורך של המידע שנמצא במחשב של הממד, לא יעבוד?...
אתה חייב להתחבר בסופו של דבר בצורה כלשהיא לראוטר מודם שיושב בממ"ד
הבנתי...
אז אני מניח שאם אני לא רוצה להעביר כבל רשת בתוך התשתית של הטלפון אני חייב להשתמש בפתרון Mshalev87
כל שאר האופציות נופלות בגלל שאין אפשרות להעביר כבלים מבלי לשבור קירות
אני אדבר עם בזק נראה מה המחיר שלהם עבור HPNA
אז אני מניח שאם אני לא רוצה להעביר כבל רשת בתוך התשתית של הטלפון אני חייב להשתמש בפתרון Mshalev87
כל שאר האופציות נופלות בגלל שאין אפשרות להעביר כבלים מבלי לשבור קירות
אני אדבר עם בזק נראה מה המחיר שלהם עבור HPNA