חיפשתי בפורום מספר דברים ולאחר שלא מצאתי מענה ספציפי החלטתי לפתוח שרשור שאלות אישיות שלי, אשמח למענה מניסיון שלכם או הכוונה לשרשור אחר הנותן מענה לנושא (אולי פספסתי אותו)
רכשתי לאחרונה את הדגם 55LM761Y של LG. תלת מימד עם סמארט. אני מרוצה מאוד ממנה גם יפה גם חכמה
השאלות שלי הן:
1. אני חושש שיש לה זליגת אור בפינות (בכל ארבעת הפינות, כארבע-חמש ס"מ לכל כיוון יש מן שמש כזו חלשה אמנם אבל קיימת. - מה ניתן לעשות בנידון והאם בתלונה לשירות לקוחות צריך לקחת את זה רחוק עד לדרישה להחלפת המוצר? (אם אתם שואלים אם זה מפריע לי אז.. בגלל חוסר הניסיון אני אומר שלא. אבל אני מפחד שזה יפגוש אותי בעתיד איפהשהו ואז כבר לא אוכל להתלונן)
2. אני לא מצליח לאתר תלת מימד ש"יוצא אליך" , כלומר הכל נראה בתלת מימד הפאסיבי שלה כ"עומק" ואני מתחיל לחשוב שהיא לא יודעת לעשות תלת מימד אחר (ברור לי שזה לא הגיוני) - אז האם דעתכם מדובר בהגדרות שצריך לשנות או שבאמת זה תלוי סרט? והאם אתם מכירים סרט שיש בו קטע ספציפי עם תלת מימד שכאילו יוצא מהטלויזיה לכיוון הצופה שאוכל לבדוק?
3. לטלויזיה מצב תמונה "משחק" ו- "צבעים חיים" (יש עוד 4-5 מצבים) שמתי לב שבמצב "צבעים חיים" התאורה כאילו משתנה כל הזמן : מחשיך מבהיר מחשיך מבהיר ושוב ושוב... תקין לדעתכם? במצב משחק זה כאילו מכבים את הצבע - מוזר כזה.
אודה לכל תשובה עניינית / קישור רלוונטי / ניסיון אישי שלכם.