אסיה מוניקה (הוד-השרון) חווית שירות רעה. (n)

נושאים שאינם קשורים בהכרח לתחום הקולנוע הביתי או האודיו אך עדיין עשויים לעניין את הקהל שלנו.

חשוב שלא לערב נושאים שנויים במחלוקת (פוליטיקה למשל).
זורו44
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 5453
נתן תודות: 411 פעמים
קיבל תודות: 187 פעמים

שליחה #41 

(Y)
האמת מנצחת בסופו של דבר תמיד

TsurTriger
סמל אישי של משתמש
כתב צילום
כתב צילום
תגובות: 2096
נתן תודות: 179 פעמים
קיבל תודות: 299 פעמים

שליחה #42 

בתור אחד שעבד כשנה-שנתיים במסעדה בין היתר כאחראי משמרת.
תמיד ובמיוחד בימים שבהם יש עומס, בפתיחת המסעדה התפקיד של אחד המלצרים היה לשבת עם ספר ההזמנות ולבצע טלפון למזמין כדי לאשר הגעה.
תמיד.

אז נכון יש את הישראלים שמנסים לתפוס גל עם שקרים. אך אני מאמין וחושב שאף אחד מאיתנו הוא לא משחק תפקיד של שופט וצריך לקבוע האם האדם דובר אמת או שקר. ביצענו קצת סידור מחדש או אפילו הוספנו שולחן במרפסת ולרוב הכנסנו אנשים שגם טענו שהם ביצעו הזמנה אך ההזמנה לא הייתה רשומה.

כך או כך, זה יחס שככל הנראה לא היה מתקבל בשלווה ובשקט במקום מתוקן. חבל לי שיש מסעדות עם האף למעלה בגלל שיש להן באותו רגע תפוסה מלאה.

למרות שאני קפדן, אני ממש לא מסכים עם זה שצריך לצלצל לברר. זה לא תירוץ. כן, אם ביצעתי הזמנה כמה ימים מראש אני אצלצל לברר. אך זה איננו תירוץ למסעדה.

אינני מכיר את המסעדה. אך מהניסיון שלי יש היום מבחר עצום של מסעדות טובות, וכלקוח שמשלם על שירות אני ללא ספק אבחר לאכול במקומות שנעימים לי. ולא אכנס למקומות שלא יודעים לתת שירות ללקוח, גם אם זו מסעדה טובה. האידיאולוגיה שלי בנושא הזה, בעיקר בגלל שאני מכיר את התחום מבפנים, חזקה לא פחות מאשר טעם האוכל.
צור טריגר.
www.trigger-studio.com

זורו44
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה

שליחה #43 

TsurTriger'
"למרות שאני קפדן, אני ממש לא מסכים עם זה שצריך לצלצל לברר. זה לא תירוץ. כן, אם ביצעתי הזמנה כמה ימים מראש אני אצלצל לברר"
...
אתה סותר את עצמך, שים לב.מצד אחד כמה ימים אתה מצלצל לברר,ואם זה מאמש אז לא?
אין ויכוח שהמסעדה יצאה מגעילה ,הנקודה היתה להמנע מפגיעה ב10 אנשים אורחים להבא.
איזו פנים היו לך למחרת כלפי אותם אורחים,אחרי חוויה מפוקפקת כזאת?
טלפון קטן כמה שעות לפני הארוע לוודא שהארוח יכלול מזון ללא גלוטן ו11 מנות,היה נותן לי אופציה ותימרון
להשיג אלטרנטיבה אחרת ,במקרה שהמסעדה "הבריזה",אפשר לבצע תיקון החוויה המפוקפקת להשאר כמו שמוק בחוץ.

TsurTriger
סמל אישי של משתמש
כתב צילום
כתב צילום

שליחה #44 

זורו, אין פה סתירה.
בוא אנסה לארגן לך את המידע באופן קצת יותר ברור:
1. אני בהחלט לא חושב שלקוח צריך לצלצל לברר ולאשר הזמנה. זו מהמחוייבות של המסעדה לעשות זאת או יום לפני או באותו יום. זה האינטרס של המסעדה.
2. אני אישית, בגלל שזה האופי שלי, כן מצלצל ומוודא אישור הזמנה.
3. אתה מנסה לחנך ולהצדיק התנהלות לא ראויה ולא תקינה של המסעדה במקום להבין שהבעיה היא לא הלקוח, אלא המסעדה.
צור טריגר.
www.trigger-studio.com

molvy
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT
תגובות: 7045
נתן תודות: 1275 פעמים
קיבל תודות: 1465 פעמים

שליחה #45 

זורו44

שים לב למה שאתה אמרת בפוסט קודם אמרת שאתה "יקה פוץ" ובגלל זה אתה כן מתקשר לוודא את ההזמנה בכול מיני דרכים כי אתה לוקח אחריות.

אני מאוד מעריך את זה!

אבל

זה לא מוריד מאחריות המסעדה לטפל נכון בהזמנה שלך ולדאוג שלא תצא עם מפח נפש.

זו האחריות של המסעדה ואם היא לא לוקחת את האחריות הזו היא לא שווה ביקור של אף אחד!!

נכון שפותח השרשור יכול לחשוב שהיה עדיף לו הוא היה מוודא את ההזמנה אבל זה לא מוריד את האחריות מהמסעדה.

משום מה מדבריך נשמע כאילו אתה מצדיק את המסעדה.... אני הבנתי אחרת ולכן הסכמתי איתך! אני הבנתי שאתה לא מצדיק את המסעדה אלא אומר לפותח השרשור שהוא היה צריך להיות יותר אחראי כי בכול זאת הוא מזמין 11 אנשים.

ופה לדעתי אף אחד לא מתווכח איתך.

השאלה שלי אליך, אחרי שקראת את ההתנהלות של המסעדה הזו. האם היית הולך לאכול שם?? התשובה שלי ברורה ואמרתי אותה בריש גלי בפוסטים קודמים

זורו44
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה

שליחה #46 

הולך לאכול שם ,מה הסיבה שלא? .גולש בודד ש
כותב נחרצות כך,זה לא אמת מידה.הדיון היה על סמך תגובה בודדת.הצלחתם לעשות פרסום למסעדה שלילי ,בלי תגובת הבעלים.
שומר נפשו יירחק!
...

TsurTriger
סמל אישי של משתמש
כתב צילום
כתב צילום

שליחה #47 

שלומי, אתה יודע מה חוזקה של קהילה?
חוזקה של קהילה היא השיתוף.
ברגע שיש פקפוק בדעתו של אחד החברים, בפרט אם הוא חבר וותיק בקהילה, חוזקה יורד.

אני חבר בקהילת צילום, אחת הגדולות בישראל.
ברגע שאחד החברים הותיקים נכווה מאיזשהו נותן שירות, אני אקח זאת לתשומת ליבי וכנראה אמצא לי אלטרנטיבות אחרות כשאצטרך את השירות של אותו נותן שירות.
וזאת כי אני סומך על הדעות של החברים בקהילה שאני חלק ממנה.

אתה רשאי לבחור לעשות כרצונך.
אני אישית לוקח ברצינות דעות של חברי קהילה שאני חלק ממנה, בפרט כאשר הם חברי קבע בה.
צור טריגר.
www.trigger-studio.com

זורו44
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה

שליחה #48 

:)
אז אני אכתוב פוסט על אחת החנויות שמתמחות בקולנוע בייתי,
אתן כותרת "שומר נפשו ירחק," אוסיף את חוית השרות על מוצר שלא סיפקו/תקול
ואז כמה מתלהמים ילכלכו על החנות,בלי שום הכרות פיזית ויכריזו על סמך חוות דעת אחת
שלילית שלמקום הזה לא נכנסים.
נראה לך הגיוני.???

TsurTriger
סמל אישי של משתמש
כתב צילום
כתב צילום

שליחה #49 

בגלל זה אני אומר, גם על ביקורות על מוצרים שאני כותב ( או כל ביקורת אחרת שיש ברשת) שכל דבר צריך לקחת בעירבון מוגבל.
אך באותה נשימה, אני כן יוצא מנקודת הנחה שמשתמש עם ותק בקהילה כלשהי לא ילך סתם וישמיץ נותן שירות כזה או אחר.
אני מעדיף את הגישה האמריקאית מאשר הישראלית: "לתת אמון בכל אחד, כאילו היה דף חלק. מאשר לחשוד בו מההתחלה".
אם ביקורת נכתבה על ידי משתמש שלא מזמן נרשם בפורום או פעילותו מסתכמת בפעילות נמוכה כאשר פתאום התעורר במקרה של שירות לא תקין, אז מן הסתם ידלקו אצלי נורות אדומות ואקח את דעותייו בפחות חשיבות מאשר כאשר הביקורת נרשמת על ידי משתמש שהוא חבר קבע בקהילה כלשהי, ופעילותו לא מסתכמת רק בביקורת, אז אני נותן משקל רב יותר למה שהוא כתב.
וכן לוקח לתשומת ליבי את הביקורת שלו.
אני יכול להגיד לך שאני מדיר רגליי מנותני שירות בתחום הצילום רק בזכות ביקורות של חבר'ה שאני מכיר שנים דרך פורומים.

אם נתחיל לחשוד בכל חבר ותיק, איפה חוזקה של קהילה?
החוזק של קהילה בין היתר הוא בשיתוף ובאמון.
צור טריגר.
www.trigger-studio.com

זורו44
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה

שליחה #50 

מסכים ב"ערבון מוגבל" :)

TsurTriger
סמל אישי של משתמש
כתב צילום
כתב צילום

שליחה #51 

גם זה טוב. :wink:
צור טריגר.
www.trigger-studio.com

זורו44
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה

שליחה #52 

אחת המסעדות המצליחות והמפוצצות בחיפה ששם באמת אין מצב שמזמינים שולחן מראש.
היא "אבו יוסוף ובניו," ליד קרית הממשלה.
הסיבה שהמנטליות הערבית גורסת שבכל זמן נתון ברוכים הבאים,ואצלינו זה בחזקת נטע זר.
כלומר לא הזמנת מקום,תן גז.
הקטע שהמסעדה הזאת חייבת את הצלחתה לרפי גינת.היא זכתה אצלו לפני2 עשורים כמלכת הקוליפורמים.
מאז המסעדה הזאת עמוסה וחייבת תודה לפרסום השלילי בעקיפין שגרמה למאות סקרנים כולל אותי לראות
במה מדובר.
כמובן שבדקתי בציציות שענין הקולפורמים חוסל,ואני מאז שם באורח קבע.האוכל דרך אגב לא משהו,אבל
השרות,החיוך עושה את זה.אין את הפלצנות של המסעדות הישראליות עם המארחת בפרצוף של ,"עושה טובה
שמכניסה אותך לאכול".

molvy
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT
תגובות: 7045
נתן תודות: 1275 פעמים
קיבל תודות: 1465 פעמים

שליחה #53 

שלומי

כל מה שיש לי להגיד זה שאין לי מה להגיד ואתה ממש מתחפר בעמדתך בלי לנסות ולשמוע מה האחרים אומרים.... והשאלה הגדולה מה היא עמדתך בדיוק?

אם אתה "יקה פוץ" אתה צריך להבין שהמסעדה הזו עשתה דבר שלא ייעשה ואתה צריך להדיר רגלך משם.

אם אתה כן תלך לאכול שם משמע שירות כלל לא נוגע לך ואתה מוחל על הכבוד והולך למקומות שעושים מלקוחות צחוק

ומצד שני אתה אוכל במסעדה שבה היו קוליפורמים (באמת שאני מוריד את הכובע שעשית בדיקת קוליפורמים פרטית ובדקת בציציות :roll: ) והאוכל לא משהו.... רק בגלל החיוך והשירות.

תכלס בלבלת אותי ואני חושב שבלבלת את כולנו ויש לי הרגשה שאתה כותב כדי לכתוב אז מבחינתי אני סיימתי את הויכוח איתך

מעניין איזו אמת אצלך מנצחת בסופו של דבר

kaplaey2 פותח השרשור
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2338
נתן תודות: 126 פעמים
קיבל תודות: 204 פעמים

שליחה #54 

חברים בואו נעשה קצת סדר ברשותכם... (f)

בקשר ל "שומר נפשו ירחק" כבר בהתחלת השירשור עניתי למרטין שזה היה ביטוי לתסכול שלי, ראו:
http://www.hometheater.co.il/vp1827125#1827125
אז אני לא חושב שיש צורך להיתפס לזה...

בקשר ללוחות הזמנים:
ביום שישי ב 20:00 עשיתי הזמנה ליום שבת (למחרת בשעה 13:00)
ביום שבת המסעדה נפתחת ב 12:00
כולנו היינו שם ב 12:50

ביום שבת (ואנא תסלחו לי (W)) אני מרשה לעצמי לישון עד מאוחר ואז לקום ולארגן 2 ילדים ולכן לא התקשרתי (עדיין חושב שלא הייתי צריך ביחוד לאור העובדה שווידאתי עם המארחת בשיחה ארוכה מן הרגיל יום לפני, וגם ביקשתי מקום בפנים, וגם שולחן ל 11, וגם ציינתי שיש אנשים שרגישים לגלוטן, מה עוד? רק את סוג הדם שלי לא מסרתי לה :) )

אבל בחייאת דינק! 50 דקות הפרש, זה כל הסיפור.

kuku1000
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 768
שם מלא: ארי בן משה
נתן תודות: 8 פעמים
קיבל תודות: 34 פעמים

שליחה #55 

פה הטעות שלך! למה לא מסרת את סוג הדם? :lol:
פיהוק זה הדרך של הגוף להגיד שיש לך פחות מ20% סוללה

שלח תגובה