לא מצליח לאפשר עברית בטלויזית סמסונג
שלום.
קניתי דרך עולם הקולנוע טלויזית סמסונג הדגם שלה הוא:ue46eh5300w
אחרי קצת משחקים אני שמתי לב שאין לי אפשרות בשפת תפריט לעברית.גם אחרי עדכוני תוכנה.
התקשרתי לי.שלום שהוא היבואן וסיפרתי לו על הבעיה שלי אז הוא אמר לי שיש אפשרות שטכנאי יגיע וישים לי עברים בתמורה ל100 שקל.
כמובן שזה ניראה לי לא הגיוני ולא פייר.
האם מישהו מכיר שיטה או אפשרות לאפשר את העברית בטלויזיה הזו?
תודה מראש.
אחרי קצת משחקים אני שמתי לב שאין לי אפשרות בשפת תפריט לעברית.גם אחרי עדכוני תוכנה.
התקשרתי לי.שלום שהוא היבואן וסיפרתי לו על הבעיה שלי אז הוא אמר לי שיש אפשרות שטכנאי יגיע וישים לי עברים בתמורה ל100 שקל.
תודה מראש.
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78932
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 792 פעמים
- קיבל תודות: 5400 פעמים
ככה זה ביבוא פרללי.
ביבוא רשמי העברית מובנית, ויש גם את התוכן שמיועד לישראל.
ביבוא רשמי העברית מובנית, ויש גם את התוכן שמיועד לישראל.
יש לי תוכן בעברית בסמרט טיוי.
העניין הוא שאין לי תפריט בעברית ובעיה היותר גדולה שכל התפריטים מציגים עברית הפוכה.
ראיתיט פה בפורום מישהו בשם jpost שאמר שיש אפשרות לאפשר את העברית ללא עדכון קושחה.
האם מישהו יודע למה הוא התכוון או שיש אפשרות אחרת?
העניין הוא שאין לי תפריט בעברית ובעיה היותר גדולה שכל התפריטים מציגים עברית הפוכה.
ראיתיט פה בפורום מישהו בשם jpost שאמר שיש אפשרות לאפשר את העברית ללא עדכון קושחה.
האם מישהו יודע למה הוא התכוון או שיש אפשרות אחרת?
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78932
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 792 פעמים
- קיבל תודות: 5400 פעמים
אנחנו לא מאפשרים כאן לפרסם קודים שעלולים לגרום נזק למסכים, כגון גישה ל service menus.
- integral
-
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8259
- נתן תודות: 418 פעמים
- קיבל תודות: 610 פעמים
אני לא מבין את ההגיון שלך.harel106 כתב:שלום.
תודה מראש....
קנית מייבוא לא רשמי כדי לחסוך כסף. עכשיו זה עולה לך עוד 100 שקל (ועדיין אני מניח שחסכת משמעותית יותר) ואתה מחפש פריצות ושטויות שיכולות להרוס לך את המסך ולבטל לך את האחריות? כלומר לסכן טלוויזיה באלפי שקלים בשביל 100 שקל?
integral כתב:אני לא מבין את ההגיון שלך.harel106 כתב:שלום.
תודה מראש....
קנית מייבוא לא רשמי כדי לחסוך כסף. עכשיו זה עולה לך עוד 100 שקל (ועדיין אני מניח שחסכת משמעותית יותר) ואתה מחפש פריצות ושטויות שיכולות להרוס לך את המסך ולבטל לך את האחריות? כלומר לסכן טלוויזיה באלפי שקלים בשביל 100 שקל?...
א.[behave]התבטאות לא נאותה - מרטין[/behave] לא הטלוזיה שלך.
ב.למה אתה חושב שקניתי מיבוא מקביל כדי לחסוך?שקניתי אותה לא היה לי מושג על היבוא מקביל הזה ועל ההשלכות שלו.
תודה בכל מקרה.
- ahersko
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4581
- נתן תודות: 345 פעמים
- קיבל תודות: 585 פעמים
יש בזה משהו מקומם שסמסונג "סוגרת" לשמתמש הרגיל את הגישה להגדרות ה"ארץ".
איפה נשמע כדבר הזה.
אפילו אפל הדורסנית פתוחה לכל משתמש ישראלי מכל מכשיר שקנה בכל מקום בעולם בהנף מקש.
קל וחומר שגם אנדרואיד כזו.
איפה נשמע כדבר הזה.
אפילו אפל הדורסנית פתוחה לכל משתמש ישראלי מכל מכשיר שקנה בכל מקום בעולם בהנף מקש.
קל וחומר שגם אנדרואיד כזו.