ניתוקים חוזרים ב 6740U-G2
-
shachar112
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 1
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 0
שלום,
יש לי נתב דגם: DSL6740U-G2
גרסה: BZ_2.59.8
הבעיה העיקרית שלי היא ניתוקים, בכל פעם שאני מפעיל הורדת torrent לאחר כמה דקות הראוטר פשוט מנתק את שאר המחשבים ברשת ומשאיר חיבור
אך ורק למחשב שמריץ את הטורנט ולפעמים גם לשאר המחשבים שמחוברים קווית.
זה ממש מוזר כי ההורדה ממשיכה לרוץ ובקצב מהיר והרכיבים הראשונים שמתנתקים הם אלו שמחוברים אלחוטית.
עכשיו לכאורה יש להם IP אבל הם לא מצליחים אפילו לגשת לשרת DNS או אפילו להוציא PING ל- IP-ים מוכרים.
מה שכן הרשת הפנימית (הביתית) ממשיכה לרוץ.
ד"א בסיום ההורדה המצב לא חוזר לקדמותו ויש לרסט פיזית את הראוטר.
לפעמים אפילו בזמן הורדה לא ניתן לגשת לעמוד הניהול של הראוטר.
בקיצור אני כבר ממש מתוסכל מהראוטרים VDSL שבזק מציעים, הקודם היה ה Netgear שאמנם היה יציב בהורדות אך היה מתנתק סתם ככה
לפחות פעם פעמיים ביום ולא היה לו אפילו מנגנון התחברות מחדש, כמובן שהפתרון גם שם היה ריסוט.
בבקשה תעזרו לי, מה אני יכול לעשות?
האם יש מוצר חדש יותר? יציב יותר? פיתרון קונפיגורציה? עדכון קושחה? משהו?
תודה רבה,
שחר דקל.
יש לי נתב דגם: DSL6740U-G2
גרסה: BZ_2.59.8
הבעיה העיקרית שלי היא ניתוקים, בכל פעם שאני מפעיל הורדת torrent לאחר כמה דקות הראוטר פשוט מנתק את שאר המחשבים ברשת ומשאיר חיבור
אך ורק למחשב שמריץ את הטורנט ולפעמים גם לשאר המחשבים שמחוברים קווית.
זה ממש מוזר כי ההורדה ממשיכה לרוץ ובקצב מהיר והרכיבים הראשונים שמתנתקים הם אלו שמחוברים אלחוטית.
עכשיו לכאורה יש להם IP אבל הם לא מצליחים אפילו לגשת לשרת DNS או אפילו להוציא PING ל- IP-ים מוכרים.
מה שכן הרשת הפנימית (הביתית) ממשיכה לרוץ.
ד"א בסיום ההורדה המצב לא חוזר לקדמותו ויש לרסט פיזית את הראוטר.
לפעמים אפילו בזמן הורדה לא ניתן לגשת לעמוד הניהול של הראוטר.
בקיצור אני כבר ממש מתוסכל מהראוטרים VDSL שבזק מציעים, הקודם היה ה Netgear שאמנם היה יציב בהורדות אך היה מתנתק סתם ככה
לפחות פעם פעמיים ביום ולא היה לו אפילו מנגנון התחברות מחדש, כמובן שהפתרון גם שם היה ריסוט.
בבקשה תעזרו לי, מה אני יכול לעשות?
האם יש מוצר חדש יותר? יציב יותר? פיתרון קונפיגורציה? עדכון קושחה? משהו?
תודה רבה,
שחר דקל.
שכח מזה הבעייה לא מ Router הוא עושה את העבודה שלו כמו שצריך
הבעייה היא מהתשתית, אצלי זה גם ככה
פשוט שבזק יפסיקו כבר עם כל הHרא שלהם הכבל של התשתית שלהם עוד מימיי הביניים הוא טוב גג ל (5 MB) לא יותר מזה
ואנחנו כל אחד יש לו (30 MB) ומעלה אם לא Fiber Optic הניתוקים ימשיכו להיות ותאמין לי בזק בינלאומי הכי סובלים כאן מפילים את זה עלהם תמיד, להם יש כבל תת ימי חדש שיכול לספק אפילו (200 MB) הבעיה זה התשתית עד שזה מגיע לספק זה מאבד 90% מהאיכות של הקו..
================================
הבעייה היא מהתשתית, אצלי זה גם ככה
פשוט שבזק יפסיקו כבר עם כל הHרא שלהם הכבל של התשתית שלהם עוד מימיי הביניים הוא טוב גג ל (5 MB) לא יותר מזה
ואנחנו כל אחד יש לו (30 MB) ומעלה אם לא Fiber Optic הניתוקים ימשיכו להיות ותאמין לי בזק בינלאומי הכי סובלים כאן מפילים את זה עלהם תמיד, להם יש כבל תת ימי חדש שיכול לספק אפילו (200 MB) הבעיה זה התשתית עד שזה מגיע לספק זה מאבד 90% מהאיכות של הקו..
================================