אם מישהו באנגליה, שבוע הבא מתקיים אירוע audiojumble

פורום המיועד לציוד אודיו וינטאג' על כל סוגיו וכן אודיו אנלוגי - פטיפונים, ויניל וטייפים
שלח תגובה
roypeles פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 3058
שם מלא: רואי
נתן תודות: 68 פעמים
קיבל תודות: 95 פעמים

שליחה #1 

אירוע המתקיים מדי שנה למכירת ציוד וינטג' אודיו יד שניה.

http://www.audiojumble.co.uk/Next%20Event.htm

לפי תמונות מאירועים קודמים, נראה ששווה ביקור

http://www.audiojumble.co.uk/previousevents.htm

Adudu
סמל אישי של משתמש
עוסק בתחום
עוסק בתחום
תגובות: 320
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 5 פעמים

שליחה #2 

שלום
מזה שלוש שנים אני נוסע לאנגליה לתערוכת AUDIOJUMBLE ( פירוש : עירבובית שמע ) הזאת.
בדרך כלל באוקטובר , פברואר קר מדי ולא נעים לטייל .
באירוע כ-150 עוסקים וחובבים מציגים ציודי היי פיי משובחים למכירה , להחלפות , לתצוגה .
https://sites.google.com/site/dudulab/tonbridge-event
הגיע הזמן שיאורגן אירוע כזה גם בארץ
ברור לי שיהיה קטן יותר בהרבה.....אם יהיו 20 - 15מציגים ( ואפילו 10 ) זה גם יכול להתחיל מסורת יפה .
המצב באנגליה אינו קל בכלל .... וחלק גדול מהמציגים חוזר לביתו ללא כל מכירה
אבל בכל זאת הם ממשיכים להציג ולהשתתף באירוע .
בברכה
דודו
המעבדה של דודו
טל-אל, גליל מערבי
אתר:
https://sites.google.com/site/dudulab/dudulab

noam3039
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 3441
נתן תודות: 86 פעמים
קיבל תודות: 487 פעמים

שליחה #3 

רק מלראות את התמונות זה משהו, הלוואי ומישהו באתר היה מוכן להרים את הכפפה
אשכול לכול חובבי עישון הבשר
http://www.hometheater.co.il/vt215693.html

Form78HiFi
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1118
נתן תודות: 51 פעמים
קיבל תודות: 129 פעמים

שליחה #4 

נשמע רעיון מצויין.
וחלק גדול מהמציגים חוזר לביתו ללא כל מכירה
...
מה הסיבה שאנשים לא קונים? מחיר?

tnsilver
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4166
נתן תודות: 619 פעמים
קיבל תודות: 1301 פעמים

שליחה #5 

בחיים שלי לא הייתי באנגליה. אחרי הלימודים שלחה אותי חברה בעמק הסיליקון להטמעה של מערכת בנקאית במרכז מיחשוב לונדוני. מה שהיום עושים download ו-install. פעם זה היה הליך מסובך. זו היתה נסיעה ארוכה - היתה לי חברה חדשה - היה קיץ קליפורני ואף אחד לא רצה ליסוע. שלחו אותי. מהנדס צעיר - חסר מעמד (אבל חוצפן לא קטן). היתה *** של טיסת לילה ונחתתי עייף ועצבני ולא הצלחתי להבין מילה בביקורת גבולות. זה היה כמה שבועות אחרי אסון לוקרבי והבריטים לא ידעו איך להתנהג עם כאלה שיש להם חותמות מזה"תיות בדרכון. איזה פקיד עם פרצוף לימון אמר לי:
[left]
Convince me why I should let you in my country[/left]

והוא כל-כך עיצבן אותי שאמרתי לו:
[left]
Look Mr. The last thing I want is for you to let me in your country. Your weather sucks, your women are ugly, your food is disgusting and you all freaking drive the wrong way. [/left]

סידרו לי ליווי של שני שוטרים וטיסה ל-LAX על חשבון המלכה באותו יום. מאז לא בדקתי את הסטטוס שלי בממלכה אבל יש לי הרגשה שהם זוכרים להרבה זמן. לא שלחו אותי יותר לשום מדינה שאינה דוברת אנגלית.

rooster
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 620
נתן תודות: 18 פעמים
קיבל תודות: 47 פעמים

שליחה #6 

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

Omri617
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2291
נתן תודות: 209 פעמים
קיבל תודות: 89 פעמים

שליחה #7 

noam3039 כתב:רק מלראות את התמונות זה משהו, הלוואי ומישהו באתר היה מוכן להרים את הכפפה
...
דובר פה פעם על "בית פתוח" לחברי הפורום והציוד שלהם , סוג של מפגש ציוד ..לא יצא לפועל :( (מודה באשמה)

Kosh
סמל אישי של משתמש
גורו וינטאג'
גורו וינטאג'
תגובות: 4069
נתן תודות: 339 פעמים
קיבל תודות: 366 פעמים

שליחה #8 

tnsilver כתב:בחיים שלי לא הייתי באנגליה. אחרי הלימודים שלחה אותי חברה בעמק הסיליקון להטמעה של מערכת בנקאית במרכז מיחשוב לונדוני. מה שהיום עושים download ו-install. פעם זה היה הליך מסובך. זו היתה נסיעה ארוכה - היתה לי חברה חדשה - היה קיץ קליפורני ואף אחד לא רצה ליסוע. שלחו אותי. מהנדס צעיר - חסר מעמד (אבל חוצפן לא קטן). היתה *** של טיסת לילה ונחתתי עייף ועצבני ולא הצלחתי להבין מילה בביקורת גבולות. זה היה כמה שבועות אחרי אסון לוקרבי והבריטים לא ידעו איך להתנהג עם כאלה שיש להם חותמות מזה"תיות בדרכון. איזה פקיד עם פרצוף לימון אמר לי:
[left]

[left]
Look Mr. The last thing I want is for you to let me in your country. Your weather sucks, your women are ugly, your food is disgusting and you all freaking drive the wrong way. [/left]

סידרו לי ליווי של שני שוטרים וטיסה ל-LAX על חשבון המלכה באותו יום. מאז לא בדקתי את הסטטוס שלי בממלכה אבל יש לי הרגשה שהם זוכרים להרבה זמן. לא שלחו אותי יותר לשום מדינה שאינה דוברת אנגלית.
...

:lol: :lol: 8O :lol: :מת מצחוק: אחד מהסיפורים הטובים..
Vintage audio is a way of life

Retro audio is good for you

ערוץ הסטריאו וינטאג' שלי:
http://www.youtube.com/user/Kosh31100

RAMIRAMI68
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2548
נתן תודות: 166 פעמים
קיבל תודות: 263 פעמים

שליחה #9 

tnsilver כתב:בחיים שלי לא הייתי באנגליה. אחרי הלימודים שלחה אותי חברה בעמק הסיליקון להטמעה של מערכת בנקאית במרכז מיחשוב לונדוני. מה שהיום עושים download ו-install. פעם זה היה הליך מסובך. זו היתה נסיעה ארוכה - היתה לי חברה חדשה - היה קיץ קליפורני ואף אחד לא רצה ליסוע. שלחו אותי. מהנדס צעיר - חסר מעמד (אבל חוצפן לא קטן). היתה *** של טיסת לילה ונחתתי עייף ועצבני ולא הצלחתי להבין מילה בביקורת גבולות. זה היה כמה שבועות אחרי אסון לוקרבי והבריטים לא ידעו איך להתנהג עם כאלה שיש להם חותמות מזה"תיות בדרכון. איזה פקיד עם פרצוף לימון אמר לי:
[left]

[left]

...
אין צורך שתבדוק מה הסטטוס שלך בממלכה כי כנראה יש לך ''אין כניסה'' לצמיתות :lol:
...do you want a cup of tea

moranshw
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 258
נתן תודות: 48 פעמים
קיבל תודות: 12 פעמים

שליחה #10 

[left]

[left]

...
....But the music is great

שלח תגובה

חזור אל “וינטאג' ואנלוגי”