לגבי DAC
- ran_carney
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1919
- נתן תודות: 10 פעמים
- קיבל תודות: 57 פעמים
JAYZ - קיבלת המלצות טובות לסטאפ ולתקציב שלך. לך על זה.
NEW GUY - תמורה היסטרית אני לא יודע, אבל בהחלט אומרים עליו דברים טובים. אני אחזור על המנטרה שלי - אם אתה מתכנן על סטריאו איכותי, קח בחשבון שהפיוניר שלך ממש לא מספיק, גם עם דאק. חובה לעבור להגברת סטריאו ראויה.
NEW GUY - תמורה היסטרית אני לא יודע, אבל בהחלט אומרים עליו דברים טובים. אני אחזור על המנטרה שלי - אם אתה מתכנן על סטריאו איכותי, קח בחשבון שהפיוניר שלך ממש לא מספיק, גם עם דאק. חובה לעבור להגברת סטריאו ראויה.
על זה אין ויכוח!ran_carney כתב:JAYZ - קיבלת המלצות טובות לסטאפ ולתקציב שלך. לך על זה.
NEW GUY - תמורה היסטרית אני לא יודע, אבל בהחלט אומרים עליו דברים טובים. אני אחזור על המנטרה שלי - אם אתה מתכנן על סטריאו איכותי, קח בחשבון שהפיוניר שלך ממש לא מספיק, גם עם דאק. חובה לעבור להגברת סטריאו ראויה....
40 שנה לך תיזכור..
- ran_carney
-
- חבר ותיק

על מה בדיוק אתה מבסס את זה?
- ran_carney
-
- חבר ותיק

לא יודע מי התותח בתחום, אבל גם אם כן - אין לו את האוזניים שלך ואין לו את הציוד שלך. המלצה מאדם שאתה מעריך את השמיעה ואת הידע שלו זו תמיד התחלה טובה, אבל זה חייב להיות מגובה בהאזנה שלך.
- ran_carney
-
- חבר ותיק

ענית על השאלה. תתחדש ותהנה! אגב, לסטאפ שלך גם הוידאק הראשון יספיק מאוד.
- ran_carney
-
- חבר ותיק

או כרטיס הקול, או המגבר. צריך לנטרל כל אחד מהשניים על מנת לבדוק. תיאורטית (אבל בסבירות נמוכה יותר) גם יכול להיות שיש חרחור כלשהו מהרמקולים. בקיצור, תתחיל הצלבות ותחזור עם מסקנות.