למה שום דבר לא הולך לי ?
קניתי טלוויזיה חדשה55VT50E, הלבן לא נראה לבן, האדום בהיר לא נראה בהיר בכללל וכשאני מנסה להפעיל את ה IFC הסרט מקרטע כמו זקנה......
אח"כ קניתי רמקולים RX6 SILIVER של מוניטור אודיו... השירים נשמעים זוועה ומשחקים לא מנוגנים בכלל עליהם, אלא רק על הסנטר המעפן...
ולפני זה, בכלל, קניתי *** ב-5000 שח
אוף...
אח"כ קניתי רמקולים RX6 SILIVER של מוניטור אודיו... השירים נשמעים זוועה ומשחקים לא מנוגנים בכלל עליהם, אלא רק על הסנטר המעפן...
ולפני זה, בכלל, קניתי *** ב-5000 שח
אוף...
- טלHD
- גורו

- תגובות: 14357
- נתן תודות: 991 פעמים
- קיבל תודות: 1220 פעמים
קנית מוצרים מצויינים.
תבקש ממי שקנית אצלו להגיע ולהתקין/לכוון אותם כמו שצריך.
מה המקור שלך למסך ולרמקולים?
מה המקור שלך למסך ולרמקולים?
- molvy
- חבר מכור קשה

- תגובות: 7041
- נתן תודות: 1274 פעמים
- קיבל תודות: 1461 פעמים
טלHD כתב:קנית מוצרים מצויינים.
מה המקור שלך למסך ולרמקולים?...
- עופרפולק
-
- חבר מכור קשה

- תגובות: 7406
- נתן תודות: 21 פעמים
- קיבל תודות: 503 פעמים
אבי נכון שהכי טוב לשמוע בחנות אבל אם יש פה אנשים שיש להם את הרמקולים האלה והם אומרים שהם טובים ונשמעים אחלה אז עשו לי שלשת רבעי עבודה ונשאר רק ללכת ולקנות. לפי מה שהוא כותב אז הוא שומע ורואה דרך המחשב וככה זה לא עובד .
- avilior
- חבר ותיק

- תגובות: 1629
- נתן תודות: 191 פעמים
- קיבל תודות: 134 פעמים
זו בדיוק הסיבה ששאלתי אותו, אם קונים על סמך המלצות בלבד עלולים להגיע למצב שבו לא מרוצים מהתוצאה הסופית וזה בולט במיוחד בתחום האודיו.עופרפולק כתב:אבי נכון שהכי טוב לשמוע בחנות אבל אם יש פה אנשים שיש להם את הרמקולים האלה והם אומרים שהם טובים ונשמעים אחלה אז עשו לי שלשת רבעי עבודה ונשאר רק ללכת ולקנות. לפי מה שהוא כותב אז הוא שומע ורואה דרך המחשב וככה זה לא עובד ....
- shlomiassaf
- חבר ותיק

- תגובות: 1444
- נתן תודות: 42 פעמים
- קיבל תודות: 70 פעמים
מה עכשיו אתם עם הביקורת הזו שאינה במקום...
ידידי, אם ניסית בפורום ולא הצלחת לקבל עזרה פשוט תלך לחנות שרכשת ממנה ותבקש עזרה מקצועית.
אני מבין את התסכול ומבין את הרצון לשפוך אותו בפורום אבל יש מקרים בהם יש קושי לעזור דרך הפורום וצריך מישהו מקצועי באתר שיפתור את הבעיה.
אם אין לך את הידע המקצועי והיכולת לתקן את זה באופן עצמאי אני ממליץ לך בחום להעזר באיש מקצוע, זו לא בושה.
ידידי, אם ניסית בפורום ולא הצלחת לקבל עזרה פשוט תלך לחנות שרכשת ממנה ותבקש עזרה מקצועית.
אני מבין את התסכול ומבין את הרצון לשפוך אותו בפורום אבל יש מקרים בהם יש קושי לעזור דרך הפורום וצריך מישהו מקצועי באתר שיפתור את הבעיה.
אם אין לך את הידע המקצועי והיכולת לתקן את זה באופן עצמאי אני ממליץ לך בחום להעזר באיש מקצוע, זו לא בושה.
- shlomiassaf
- חבר ותיק

אגב כל הבעיות שאתה מציין על פניו נראות טכניות.
טלויזיה מקרטעת זה כנראה בעיות סנכרון בין הכרטיס מסך לטלויזיה.
בטח כרטיס המסך מוגדר לרענון בקצב של 50 או 60 והטלויזיה מוגדרת לאיזה מצב סרט ב-24 הרץ.
זה כמובן השערה לא מבוססת.
בנוגע לסאונד שיוצא רק מהסנטר - נטו הגדרות.
טלויזיה מקרטעת זה כנראה בעיות סנכרון בין הכרטיס מסך לטלויזיה.
בטח כרטיס המסך מוגדר לרענון בקצב של 50 או 60 והטלויזיה מוגדרת לאיזה מצב סרט ב-24 הרץ.
זה כמובן השערה לא מבוססת.
בנוגע לסאונד שיוצא רק מהסנטר - נטו הגדרות.
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78897
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 789 פעמים
- קיבל תודות: 5397 פעמים
DanDan01 כתב:משרשור קודם שבו ניסו לעזור לו מבחינה טכנית הבנתי שהבעייה כאן היא רציניתdor8 כתב:לאור כמות השרשורים שאתה פותח בנושא והסבל הגדול שאתה מתאר הייתי פשוט ממליץ לשקול תחביב אחר.........
מדוע אתה סבור שזה התחביב שלי ? זה רק מלהיות תחביב שלי. כולה רציתי להנות מסרטים, משחקי מחשב וקצת מוזיקה....
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78897
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 789 פעמים
- קיבל תודות: 5397 פעמים
הייתי חושד בהגדרות ה pc עם מרבית הבעיות שמתוארות כאן.
זה לא נשמע כמו בעיות שנובעות מהמסך או מערכת האודיו...
זה לא נשמע כמו בעיות שנובעות מהמסך או מערכת האודיו...
- shlomiassaf
- חבר ותיק

זה FIGURE OF SPEECH
הוא התכוון שזה תחביב... בנאדם שזה לא תחביב שלו לא משקיע כמה אלפים על רמקולים קדמיים
וקונה פלזמת פרמיום.
זה תחביב... אחרת לא היית משקיע
הוא התכוון שזה תחביב... בנאדם שזה לא תחביב שלו לא משקיע כמה אלפים על רמקולים קדמיים
וקונה פלזמת פרמיום.
זה תחביב... אחרת לא היית משקיע