סמסונג E550 באתר סינמה פרו ב-4757 ש"ח עם שלוש שנות אחריות של סמליין
-
ronensud
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 634
- נתן תודות: 22 פעמים
- קיבל תודות: 40 פעמים
שלום לכולם,
בחיפושיי אחרי פלזמה 50 אינץ' קיבלתי המלצות חמות על E550 של סמסונג.
אתמול בבוקר הרצתי חיפוש למציאת מחיר מיטבי והגעתי לאתר של חברה בשם סינמה פרו, שם פורסמה הפלזמה הנ"ל במחיר של 4757 ש"ח עם שלוש שנות אחריות של סמליין.
המחיר נראה מצויין מכיוון שעד כה ראיתי שהדגם הנ"ל עם שלוש שנות אחריות של היבואן הרשמי נע סביב ה-5500 ש"ח.
בצהרים נכנסתי שוב למודעה וראיתי שפרטיה שונו כאשר כעת המחיר המוצע נשאר זהה רק ששינו את האחריות משלוש שנים ע"י סמליין לשנה אחריות של יבואן שאיני מכיר. אני מעלה צילום מסך שעשיתי בבוקר של המודעה המקורית.
כעת לשלב השאלות:
1. האם לדעתכם אוכל לדרוש את העסקה לפי התנאים במודעה המקורית?
2. האם מישהו מכיר את האתר? ניתן להזמין ממנו בלב שקט? שינוי פרטי המודעה תוך כמה שעות לא עושה לי הרגשה טובה.
3. האם מישהו רכש את הדגם הנ"ל במחיר הזה עם אחריות מקורית מחנות אמיתית?
תודה לעונים,
רונן
בחיפושיי אחרי פלזמה 50 אינץ' קיבלתי המלצות חמות על E550 של סמסונג.
אתמול בבוקר הרצתי חיפוש למציאת מחיר מיטבי והגעתי לאתר של חברה בשם סינמה פרו, שם פורסמה הפלזמה הנ"ל במחיר של 4757 ש"ח עם שלוש שנות אחריות של סמליין.
המחיר נראה מצויין מכיוון שעד כה ראיתי שהדגם הנ"ל עם שלוש שנות אחריות של היבואן הרשמי נע סביב ה-5500 ש"ח.
בצהרים נכנסתי שוב למודעה וראיתי שפרטיה שונו כאשר כעת המחיר המוצע נשאר זהה רק ששינו את האחריות משלוש שנים ע"י סמליין לשנה אחריות של יבואן שאיני מכיר. אני מעלה צילום מסך שעשיתי בבוקר של המודעה המקורית.
כעת לשלב השאלות:
1. האם לדעתכם אוכל לדרוש את העסקה לפי התנאים במודעה המקורית?
2. האם מישהו מכיר את האתר? ניתן להזמין ממנו בלב שקט? שינוי פרטי המודעה תוך כמה שעות לא עושה לי הרגשה טובה.
3. האם מישהו רכש את הדגם הנ"ל במחיר הזה עם אחריות מקורית מחנות אמיתית?
תודה לעונים,
רונן
- istarmini
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 17930
- נתן תודות: 1146 פעמים
- קיבל תודות: 2494 פעמים
תעמוד על זכותך לרכוש בתנאים שפורסמו.
- טלHD
- גורו

- תגובות: 14362
- נתן תודות: 991 פעמים
- קיבל תודות: 1221 פעמים
istarmini כתב:תעמוד על זכותך לרכוש בתנאים שפורסמו....
- סלון-חללית
- עוסק בתחום

- תגובות: 72
- נתן תודות: 3 פעמים
- קיבל תודות: 4 פעמים
-
ronensud
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 634
- נתן תודות: 22 פעמים
- קיבל תודות: 40 פעמים
לא מדוייק.DorM כתב:הייתה טעות במודעה הקודמת בנותן האחריות, שמו לב לטעות ותיקנו, זאת כל הסיבה שתיקנו את שם נותן האחריות.
כולנו עושים טעויות והמחיר נשאר אותו מחיר....
המודעה החדשה מציעה גם היא אפשרות לאחריות מקורית של שלוש שנים אבל בתוספת מחיר.
כלומר המחיר החדש עבור העסקה המקורית גבוה יותר מהמחיר שהוצע בעסקה המקורית.
נערך לאחרונה על ידי ronensud ב 01/02/2013 16:32, נערך פעם 1 בסך הכל.
- istarmini
- חבר במועדון ה-15K

על טעויות צריך לשלם.DorM כתב:מכיר את האתר הזה הרבה מאוד זמן.
בכל המסכים של סמסונג שהמחיר הוא זול היבואן הוא פרללי ובתוספת תשלום אפשר לקבל אחריות סמליין.
הייתה במודעה טעות, הם שמו לב ותיקנו אותה....
- oris74
- חבר במועדון HT

- תגובות: 9459
- שם מלא: אורי
- נתן תודות: 1144 פעמים
- קיבל תודות: 962 פעמים
סינמה פרו הוא לא משווק מורשה של סמסונג אז איך בדיוק הוא יכל לתת אחריות יבואן רשמית??
http://www.miniline.com/Samsung/?CategoryID=179
http://www.miniline.com/Samsung/?CategoryID=179
אז שיפנה לחנות ויבקש ממנה למכור לו במחיר הפסד בשבילם.istarmini כתב:על טעויות צריך לשלם.DorM כתב:מכיר את האתר הזה הרבה מאוד זמן.
בכל המסכים של סמסונג שהמחיר הוא זול היבואן הוא פרללי ובתוספת תשלום אפשר לקבל אחריות סמליין.
הייתה במודעה טעות, הם שמו לב ותיקנו אותה.......
- istarmini
- חבר במועדון ה-15K

לבקש מהחנות?DorM כתב:אז שיפנה לחנות ויבקש ממנה למכור לו במחיר הפסד בשבילם.istarmini כתב:על טעויות צריך לשלם.DorM כתב:מכיר את האתר הזה הרבה מאוד זמן.
הייתה במודעה טעות, הם שמו לב ותיקנו אותה..........
הוא לא צריך לבקש כלום. הם צריכים לעמוד מאחורי הפרסום המוטעה ללא קשר מה הסיבה שהוא היה מוטעה.
במידה ולא יסכימו אז אולי בית המשפט יבקש מהם .
ככה זה עובד היום.
אילו אני הייתי בעל החנות הייתי סופג את ההפרש בלי למצמץ.
המקרה היחיד שבו היית יכול לדרוש את המחיר הנמוך הוא אם היית מבצע עסקה כשאותו מחיר הופיע(ומן הסתם הייתה לך איזושהי קבלה וירטואלית כדי להוכיח את זה) ואז מאוחר יותר היו יוצרים איתך קשר מהחנות וטוענים שנעשתה טעות וכו'.
במקרה של חנות אינטרנטית צריך להיות איזשהו קשר בין המחיר לבין מעמד הקנייה ובמקרה הזה - אין.
במקרה של חנות אינטרנטית צריך להיות איזשהו קשר בין המחיר לבין מעמד הקנייה ובמקרה הזה - אין.
Roi232 כתב:המקרה היחיד שבו היית יכול לדרוש את המחיר הנמוך הוא אם היית מבצע עסקה כשאותו מחיר הופיע(ומן הסתם הייתה לך איזושהי קבלה וירטואלית כדי להוכיח את זה) ואז מאוחר יותר היו יוצרים איתך קשר מהחנות וטוענים שנעשתה טעות וכו'.
במקרה של חנות אינטרנטית צריך להיות איזשהו קשר בין המחיר לבין מעמד הקנייה ובמקרה הזה - אין....
כל עוד לא בוצע עיסקה,אין על מה להיתלונן !
- סלון-חללית
- עוסק בתחום

- תגובות: 72
- נתן תודות: 3 פעמים
- קיבל תודות: 4 פעמים
[interest] הודעה מעוסק בתחום - מרטין [/interest]