התייעצות לפני מכירת מסך הקרנה חשמלי
קצת בעייתית השאלה שלך כי רוב הסיכויים שהקונים הפוטנציאליים קוראים את השרשור הזה (ויכולים גם להגיב).
ובכל זאת, כמו בכל מוצר יד שנייה, תחשוב בכמה אתה היית מוכן לקנות אותו כמשומש (יחסית למחיר בו קנית אותו כחדש). זה המחיר שאני מציע לך לדרוש.
ובכל זאת, כמו בכל מוצר יד שנייה, תחשוב בכמה אתה היית מוכן לקנות אותו כמשומש (יחסית למחיר בו קנית אותו כחדש). זה המחיר שאני מציע לך לדרוש.
שמוכרים משהו צריך קודם כל לבדוק את המחיר שלו באותו זמן שרוצים למכור ולא בזמן הקניה, אם לדוגמה תקנה טלווייה ב10K ואחרי שנתיים תרצה למכור, לא תוכל להגיד קניתי ב10 אני אמכור ב7 שמחיר של חדש כבר עולה 6 (וזה מה שהמון אנשים עושים שהם מוכרים מוצר יד 2, אומרים לך שילמתי X, שזה נחמד אבל המחיר יורד עם הזמן, אבל ראש בקיר), לכו קודם תבדוק כמה עולה חדש, תתחשב במצב של המסך, בביקוש, ותפרסם מחיר, לא מתקשרים אחרי X זמן (תלוי כמה אתה לחוץ למכור) תוריד את המחיר
puma1 כתב:שמוכרים משהו צריך קודם כל לבדוק את המחיר שלו באותו זמן שרוצים למכור ולא בזמן הקניה, אם לדוגמה תקנה טלווייה ב10K ואחרי שנתיים תרצה למכור, לא תוכל להגיד קניתי ב10 אני אמכור ב7 שמחיר של חדש כבר עולה 6 (וזה מה שהמון אנשים עושים שהם מוכרים מוצר יד 2, אומרים לך שילמתי X, שזה נחמד אבל המחיר יורד עם הזמן, אבל ראש בקיר), לכו קודם תבדוק כמה עולה חדש, תתחשב במצב של המסך, בביקוש, ותפרסם מחיר, לא מתקשרים אחרי X זמן (תלוי כמה אתה לחוץ למכור) תוריד את המחיר...