05-01-130131-24-POP-422-999
-
ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46396
- נתן תודות: 1966 פעמים
- קיבל תודות: 5079 פעמים
קושחה חדשה: https://dl.dropbox.com/u/35124014/05-01 ... splash.zip
הקושחה אמורה לתקן את הבעיה הבאה שדיווחנו עליה:
Changing the panning value, moves also the subtitles and not just the video
לידיעתכם, הקושחה מכילה רגרסיה מבחינת קבצי mkv & iso והם עלולים להתקע הרבה במהלך Playback עם הלוגו המסתובב.
במידה ואתם מתקינים את הקושחה, אני מבקש שתבדקו התנהגות של הכתוביות, שינוי גודל, צבע, שינוי Zoom, ביצוע Panning ורטיקלי לתמונה ולראות אם כל הפרמטרים הללו עובדים כשורה והכתוביות מתנהגות בהתאם.
הקושחה מאחורי הקישור שלמעלה תהיה זמינה עוד שעתיים לערך.
הקושחה אמורה לתקן את הבעיה הבאה שדיווחנו עליה:
Changing the panning value, moves also the subtitles and not just the video
לידיעתכם, הקושחה מכילה רגרסיה מבחינת קבצי mkv & iso והם עלולים להתקע הרבה במהלך Playback עם הלוגו המסתובב.
במידה ואתם מתקינים את הקושחה, אני מבקש שתבדקו התנהגות של הכתוביות, שינוי גודל, צבע, שינוי Zoom, ביצוע Panning ורטיקלי לתמונה ולראות אם כל הפרמטרים הללו עובדים כשורה והכתוביות מתנהגות בהתאם.
הקושחה מאחורי הקישור שלמעלה תהיה זמינה עוד שעתיים לערך.
-
ziv_r
- עורך ראשי HTmag

מתנצל... לא יצא לי להתעסק עם זה בסופ"ש...
למרות שקצת מפחידה אותי ההערה:
"לידיעתכם, הקושחה מכילה רגרסיה מבחינת קבצי mkv & iso והם עלולים להתקע הרבה במהלך Playback עם הלוגו המסתובב"...

למרות שקצת מפחידה אותי ההערה:
"לידיעתכם, הקושחה מכילה רגרסיה מבחינת קבצי mkv & iso והם עלולים להתקע הרבה במהלך Playback עם הלוגו המסתובב"...
מנוי מתנה בעקבות זכיה בתחרות בפייסבוק - 09.03.12
- Cable_Guy
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 612
- שם מלא: אורי
- נתן תודות: 97 פעמים
- קיבל תודות: 33 פעמים
גם לי לא יצא עדיין להתעסק עם זה.
אני חייב לציין שהסבלנות שלי מתחילה להיגמר, אני ממש סובל מעניין זיהוי הרשת (לפעמים מזהה ולפעמיים צריך להתחל את הסטרימר - גם לא תמיד עוזר).
אני מוצא את עצמי מתעסק המון עם זיהוי תיקיות ברשת, מתגעגע לימים בהם רק פתחתי את האקסטרימר וניגנתי ישר סרטים מהרשת....
מקווה מאוד שיימצא תרחיש ושהפיתרון יגיע בהקדם.
נכון להיום - לא הייתי ממליץ למשתמשים "כבדים" לקנות את ה A-400. זה רק אני או שגם אתם מרגישים ככה
אני חייב לציין שהסבלנות שלי מתחילה להיגמר, אני ממש סובל מעניין זיהוי הרשת (לפעמים מזהה ולפעמיים צריך להתחל את הסטרימר - גם לא תמיד עוזר).
אני מוצא את עצמי מתעסק המון עם זיהוי תיקיות ברשת, מתגעגע לימים בהם רק פתחתי את האקסטרימר וניגנתי ישר סרטים מהרשת....
מקווה מאוד שיימצא תרחיש ושהפיתרון יגיע בהקדם.
נכון להיום - לא הייתי ממליץ למשתמשים "כבדים" לקנות את ה A-400. זה רק אני או שגם אתם מרגישים ככה
האמת שגם אני מוצא את עצמי מתעסק עם עניין איבוד הרשת וזיהוי מחדש יותר מידי... אין ספק שגם אותי זה מאוד מעצבן...Cable_Guy כתב:גם לי לא יצא עדיין להתעסק עם זה.
מקווה מאוד שיימצא תרחיש ושהפיתרון יגיע בהקדם.![]()
נכון להיום - לא הייתי ממליץ למשתמשים "כבדים" לקנות את ה A-400. זה רק אני או שגם אתם מרגישים ככה...
- asafalfa
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 409
- נתן תודות: 18 פעמים
- קיבל תודות: 24 פעמים
טוב אני חושב שזה גם קרה במגרסה הקודמת ...
הבעיה:מתוך הרשימה של הסרטים שלי, יש סרט אחד ספציפי שכשאני מנגן אותו הוא מנוגן בתצורה של SLOW MOTION.
על מנת לעקוף את הבעיה אני צריך לעצור את הסרט מספר פעמים עד אשר הסרט מתנגן רגיל ...
משהו כאן נתקל בבעיה הזו ?
הבעיה:מתוך הרשימה של הסרטים שלי, יש סרט אחד ספציפי שכשאני מנגן אותו הוא מנוגן בתצורה של SLOW MOTION.
על מנת לעקוף את הבעיה אני צריך לעצור את הסרט מספר פעמים עד אשר הסרט מתנגן רגיל ...
משהו כאן נתקל בבעיה הזו ?
-
ziv_r
- עורך ראשי HTmag

אם אתה נתקלת בבעיה, סביר להניח שגם אחרים, אבל למצוא קואליציה של אנשים שנתקלו בזה לא גורם לנו, כקבוצת בטא של A-400, להיות מועילים בנושא.
שימו לב לסעיף 4: http://www.httv.co.il/modules.php?name= ... 66#1795866
שימו לב לסעיף 4: http://www.httv.co.il/modules.php?name= ... 66#1795866
ובעניין אחר - האם אמורה להיות לי בעיה לנגן קובץ iso של BD מלא (ששוקל כ-45gb) מהרשת? משום מה אני מקבל את ה״גלגל המסתובב״ והוא ממשיך להסתובב לנצח...
מדובר על כל האוסף של סרטי בונד שיצא לאחרונה - הורדתי את כל הדיסקים כמעט ב-iso.

-
ziv_r
- עורך ראשי HTmag

כרגע יש בעיה מוכרת עם די הרבה כותרי BD אשר מתבטאת בצורה שציינת. גם לי זה מפריע.
- asafalfa
-
- חבר פעיל מאוד

זה לא בעיה רצינית
אבל זה הפריע לי בעין אז אמרתי שאני מעלה את זה לכאן...
אתה כבר בטח תראה על מה אני מדבר...
אגב בנוגע ל AIRPLAY ביצוע הקרנה של סרטון שצולם דרך IPHONE 4 מגמגם רואים כל כמה שניות את העיגול האם זה בגלל חוסר יציבות ?
אתה כבר בטח תראה על מה אני מדבר...
אגב בנוגע ל AIRPLAY ביצוע הקרנה של סרטון שצולם דרך IPHONE 4 מגמגם רואים כל כמה שניות את העיגול האם זה בגלל חוסר יציבות ?
-
ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- asafalfa
-
- חבר פעיל מאוד

-Samba מותקן על כרטיס ה SD .
-בנוסף מותקן עוד HD שעליו יש את ה NMT ... (NTFS)
הסיבה שבחנתי אופציה זו היא על מנת שתהיה לי אפשרות לורסטיליות. (לא לכל חבר יש LINUX או SAMBA כך שאני פשוט מחבר את ה HD ומעביר אליו סרטים במידה והוא רוצה)
-הבעיה:
אני עכשיו מנסה בפעם הראשונה לעביר קבצים מהמחשב דרך כבל רשת ל NTFS DRIVE והמהירות העברה עומדת על 6 מגה!...
יש לציין כי כהכונן היה בפורמט של Linux המהירות הייתה 25 מגה!
יש כאן תקלה רצינית בתפקוד של SAMBA שוב...
-בנוסף מותקן עוד HD שעליו יש את ה NMT ... (NTFS)
הסיבה שבחנתי אופציה זו היא על מנת שתהיה לי אפשרות לורסטיליות. (לא לכל חבר יש LINUX או SAMBA כך שאני פשוט מחבר את ה HD ומעביר אליו סרטים במידה והוא רוצה)
-הבעיה:
אני עכשיו מנסה בפעם הראשונה לעביר קבצים מהמחשב דרך כבל רשת ל NTFS DRIVE והמהירות העברה עומדת על 6 מגה!...
יש לציין כי כהכונן היה בפורמט של Linux המהירות הייתה 25 מגה!
יש כאן תקלה רצינית בתפקוד של SAMBA שוב...
- asafalfa
-
- חבר פעיל מאוד

בעיה נוספת-
נניח ואני מגיע עם כונן בעל 3TB של מידע עליו (NTFS) ואני מעוניין לחבר אותו לA400 , ה A400 זורק לי הערה שעל מנת להתקין עליו את ה SAMBA והוא חייב לשנות את המערכת קבצים שלי מה שגורר מחיקה של כל המידע עליו ...
פעולה זו לדעתי חייבת להשתנות על ידי מתן מספר אופציות ... לא לכל אחד יש אפשרות לעביר כמות גדולה של התוכן למקום אחר כך שזה בעיה...
הפתרון היחידי לבעיה זו היא קניה של SD או USB (בעיות קוסמטיקה\עלות כספית נוספת)...
ברגע שבוחרים בפתרון הזה נגרמת בעיה אחרת שאותה כתבתי קודם לכן ...
נניח ואני מגיע עם כונן בעל 3TB של מידע עליו (NTFS) ואני מעוניין לחבר אותו לA400 , ה A400 זורק לי הערה שעל מנת להתקין עליו את ה SAMBA והוא חייב לשנות את המערכת קבצים שלי מה שגורר מחיקה של כל המידע עליו ...
פעולה זו לדעתי חייבת להשתנות על ידי מתן מספר אופציות ... לא לכל אחד יש אפשרות לעביר כמות גדולה של התוכן למקום אחר כך שזה בעיה...
הפתרון היחידי לבעיה זו היא קניה של SD או USB (בעיות קוסמטיקה\עלות כספית נוספת)...
ברגע שבוחרים בפתרון הזה נגרמת בעיה אחרת שאותה כתבתי קודם לכן ...
- asafalfa
-
- חבר פעיל מאוד

בעיה נוספת-
נתונים יבשים:
-על SD מותקן SAMBA
-כונן נוסף בגודל 3TB מוגדר כ NTFS (תפוס נכון לרגע זה 1.5TB לפני העברה של סרטים נוספים)
איך לשחזר:
1.בחר מספר סרטים או קבצים שאתה מעוניין לעביר, יש לבחור קבצים שהגודל הכולל שלהם גדול מ50 גיגה...
2. העבר אותם לכונן השני שמוגדר ב SHARED (samba) )
סביר להניח שתקבל הערה שאומרת כי אין מספיק מקום בדיסק ולכן אין אפשרות לעביר את הקבצים הנבחרים וזאת למרות שפנוי 1.4 TB.
Work around:
העבר בחלקים של 20-40 גיגה כל פעם ... בסוף זה מעביר את הכל ...
נתונים יבשים:
-על SD מותקן SAMBA
-כונן נוסף בגודל 3TB מוגדר כ NTFS (תפוס נכון לרגע זה 1.5TB לפני העברה של סרטים נוספים)
איך לשחזר:
1.בחר מספר סרטים או קבצים שאתה מעוניין לעביר, יש לבחור קבצים שהגודל הכולל שלהם גדול מ50 גיגה...
2. העבר אותם לכונן השני שמוגדר ב SHARED (samba) )
סביר להניח שתקבל הערה שאומרת כי אין מספיק מקום בדיסק ולכן אין אפשרות לעביר את הקבצים הנבחרים וזאת למרות שפנוי 1.4 TB.
Work around:
העבר בחלקים של 20-40 גיגה כל פעם ... בסוף זה מעביר את הכל ...
-
ziv_r
- עורך ראשי HTmag

asafalfa,
כונן ה- 3TB הינו כונן פנימי אשר מהווה כונן היעד, נכון?
מי המקור לתכנים?
כונן ה- 3TB הינו כונן פנימי אשר מהווה כונן היעד, נכון?
מי המקור לתכנים?
- asafalfa
-
- חבר פעיל מאוד

הסטרימר שלי מחובר דרך כבל רשת שמחובר לבסוף למחשב שכל יעודו הוא להורדת תכנים,
ברגע שיורד כמות גדולה מספיק אני מבצע עברה דרך הכונן המשותף (samba share) על גבי הרשת.
רק שחבל שעל הדרך מצאתי את הבאג שצויין בראש הדף (6 מגה מחזיר אותי לימים הראשונים... יש לו בעיות רציניות בעבודה מול NTFS :\...)
ממשיך לחפש עוד תקלות...
אסף
ברגע שיורד כמות גדולה מספיק אני מבצע עברה דרך הכונן המשותף (samba share) על גבי הרשת.
רק שחבל שעל הדרך מצאתי את הבאג שצויין בראש הדף (6 מגה מחזיר אותי לימים הראשונים... יש לו בעיות רציניות בעבודה מול NTFS :\...)
ממשיך לחפש עוד תקלות...
אסף