האם יצא למישהוא להאזין לשילוב הנ"ל.
הכלאה של רמקולי WHARFEDALE עם ONKYO
- crusader
- חבר ותיק

- תגובות: 1952
- נתן תודות: 41 פעמים
- קיבל תודות: 51 פעמים
מדובר על שילוב טוב, השאלה היא איזו סדרה של וורפידייל?
באופן כללי, לדעתי מדובר על אחת החברות עם VFM בין הטובות שקיימות.
באופן כללי, לדעתי מדובר על אחת החברות עם VFM בין הטובות שקיימות.
If the best things in life come for free, I wonder what I could get for money
- epony
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 10574
- נתן תודות: 645 פעמים
- קיבל תודות: 1367 פעמים
אלה הרמקולים מהסדרה הכי נמוכה של וורפידייל, שעולים במקרה הטוב משהו כמו 10% מהשווי של הרסיבר...

אין ברשותי כרגע תקציב לרמקולים יותר איכותיים , בכוונתי להשתדרג אט אט . הצפי כרגע הוא לא לפני 2014.epony כתב:אלה הרמקולים מהסדרה הכי נמוכה של וורפידייל, שעולים במקרה הטוב משהו כמו 10% מהשווי של הרסיבר...![]()
...
כיצד יבוא לידיי ביטוי הסידרה הנמוכה (באיכות ,בווליום).
עוד שאלה קטנטנה - האם אני הולכת להתאכזב לחלוטין עד השידרוג הבא או ניתן לסחוב איתם שנה .
אוהבת
- epony
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 10574
- נתן תודות: 645 פעמים
- קיבל תודות: 1367 פעמים
אולי זה אני ובטח שלא התכוונתי להעליב(!!!), אבל אני פשוט לא מבין איך הגעת למצב שיש לך רמקולים כאלה "בסיסיים" עם רסיבר כזה "מכובד".
אין שום צל של ספק שהרמקולים האלה לא יביאו את האיכויות של הרסיבר (וכל מה שתשמעי דרכם באמצעותו) לידי ביטוי, אבל אם אין ברירה וחייבים לחכות עוד שנה, אז ניחא - עברנו את פרעה, נעבור גם את זה

אין שום צל של ספק שהרמקולים האלה לא יביאו את האיכויות של הרסיבר (וכל מה שתשמעי דרכם באמצעותו) לידי ביטוי, אבל אם אין ברירה וחייבים לחכות עוד שנה, אז ניחא - עברנו את פרעה, נעבור גם את זה
אני חושב שכל עוד את לא מקשיבה לשום דבר אחר - אין לך ממה להתאכזב, זה מש שיש כרגע, ותהני ממנו. מצד שני - יש לך רמקולים מסדרה נמוכה, ורסיבר מסדרה גבוהה, כך שהנקודה החיובית היא שמכאן אפשר רק להשתפר, ובלי להשתגע עם הוצאות. בלוחות יד שנייה יש המון רמקולים מעולים במחירים סבירים.סיגל-בר כתב:אין ברשותי כרגע תקציב לרמקולים יותר איכותיים , בכוונתי להשתדרג אט אט . הצפי כרגע הוא לא לפני 2014.epony כתב:אלה הרמקולים מהסדרה הכי נמוכה של וורפידייל, שעולים במקרה הטוב משהו כמו 10% מהשווי של הרסיבר...![]()
...
עוד שאלה קטנטנה - האם אני הולכת להתאכזב לחלוטין עד השידרוג הבא או ניתן לסחוב איתם שנה .
אוהבת...
- טלHD
- גורו

- תגובות: 14362
- נתן תודות: 991 פעמים
- קיבל תודות: 1221 פעמים
השאלה המעניינת היא איך מגיעים למצב כזה של חוסר התאמה בין רמת הרסיבר לרמקולים.סיגל-בר כתב:אין ברשותי כרגע תקציב לרמקולים יותר איכותיים , בכוונתי להשתדרג אט אט . הצפי כרגע הוא לא לפני 2014.epony כתב:אלה הרמקולים מהסדרה הכי נמוכה של וורפידייל, שעולים במקרה הטוב משהו כמו 10% מהשווי של הרסיבר...![]()
...
אוהבת...
התייעצת עם מישהו לפני הרכישה?
אם באותו התקציב בדיוק היית רוכשת רסיבר 3 רמות מתחת ל 3009 ורמקולים 3 רמות מעל לדוגמא סידרת דימונד 9/10... היית שומעת הרבה הרבה יותר טוב.
נקלעתי למצב הנתון הנ"ל עקב כך שקיבלתי מאחי את הרסיבר הנ"ל כי הוא הרשה לעצמו לרכוש את הרסיבר TX-NR5010.
והרמקולים של WHARFEDALE היו לי בדירה השכורה סתם זרוקים מהבעלים הקודמים.
את הרסיבר אקבל ביום שני , ולכן אנני יודעת כיצד יישמעו .
עדיין מחפשת חיזוקים שניתן לסחוב איתם .
ואז הצפי לקנות רמקולים יותר מתאימים רק ב 2014.
ואז הצפי לקנות רמקולים יותר מתאימים רק ב 2014.
- istarmini
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 17930
- נתן תודות: 1146 פעמים
- קיבל תודות: 2494 פעמים
לא צריך שום חיזוקיםסיגל-בר כתב:נקלעתי למצב הנתון הנ"ל עקב כך שקיבלתי מאחי את הרסיבר הנ"ל כי הוא הרשה לעצמו לרכוש את הרסיבר TX-NR5010.
ואז הצפי לקנות רמקולים יותר מתאימים רק ב 2014....
רסיבר מעולה רמקולים בסיסיים .
חברי ותהני.
כשתוכלי שדרגי אותם ותהני יותר.
כל הכבוד לאחיך שהעביר לך אותו במקום למכור.