לא ראיתי שום אינדיקציה לידיעה הזו בשום מקור אחר. מישהו יודע על זה פרטים נוספים?

לינק לידיעה ברזולוציה מלאה:
http://i46.tinypic.com/352of3q.jpg

לפי מה שאני מבין (אולי אני טועה) למוכרים והחנויות זה אמור להיות שקוף. אתה נותן להם כתובת של מרכז החלוקה עם מזהה ייחודי שלך (כמו שעושים עם תיבות בארה"ב כמו של MUSTOP או BUY2US).puma1 כתב:רוב המוכרים והחנויות לא ישלחו דרכם, ואם כן זה יעלה הרבה יותר, ככה כבר עדיף לך להזמין עם חברות שילוח DHL וכו'...
אז בעצם אתה לא חוסר את דואר ישראל, בסך הכל משלם אקסטרה שהם יקבלו את החבילה מהדואר ויכניסו לך את זה ללוקר, מה שיכול לקחת יותר זמן, וגם יעלה יותרItsik_G כתב:לפי מה שאני מבין (אולי אני טועה) למוכרים והחנויות זה אמור להיות שקוף. אתה נותן להם כתובת של מרכז החלוקה עם מזהה ייחודי שלך (כמו שעושים עם תיבות בארה"ב כמו של MUSTOP או BUY2US).puma1 כתב:רוב המוכרים והחנויות לא ישלחו דרכם, ואם כן זה יעלה הרבה יותר, ככה כבר עדיף לך להזמין עם חברות שילוח DHL וכו'...
מרכז החלוקה מקבל את החבילה שלך ומעביר אותה ללוקר קרוב אליך. ברגע שהחבילה בלוקר אתה מקבל הודעה עם מס' התיבה בלוקר וקוד סודי חד פעמי לפתיחה.
לא צריך לחכות שהחבילה תגיע לסניף הדואר או להיות תלוי בשעות הפתיחה שלהם.
לגבי העלויות - נצטרך לחכות ולראות....
אז תחליט, פעם אתה אומר שהמוכרים לא התצטרכו לשלוח דרכם וזה שקוף, מה שאומר שהם ישלחו רגיל דרך דואר ישראל, ועכשיו אתה אומר שזה דרך זכיינית של פדאקס, מה שאומר שעלות המשלוח תהיה גבוהה בהרבה, והמוכר יצטרך לשלוח דרכםItsik_G כתב:לפי הכתבה החברה שמתכננת להפעיל את זה היא פליינג קרגו אקספרס שהיא זכיינית פדקס בישראל. אם הם מתכוונים להשתמש בקווי השינוע הקיימים של פדקס אז אכן עוקפים כאן את רשות הדואר....

שאמרתי תחליט הכוונה לאיך אתה רוצה לפרש את זה, פעם אתה אומר ככה ופעם ככה, אני מגיב על מה שאתה אומר, ואחרי שאני מגיב על מה שאמרת אתה אומר שזה הפוךItsik_G כתב:אני לא "מחליט" אלא קורא את הכתבה בדיוק כמוך.
מאחר והנושא לא הובהר לחלוטין בכתבה, אפשר לפרש את זה לכאן ולכאן. כל עוד לא יפרסמו יותר נתונים ומחירים קשה לקבוע למי השירות מתאים ועד כמה הוא משתלם.
אבל זה כן מעודד לראות שייתכן ותהיה בקרוב אלנטרנטיבה. ומי יודע, אולי תחרות מהסוג הזה תגרום למישהו בדואר להתעורר או תמשוך מתחרות נוספות לתחום....

אני חושב שזה מוקדם מדי לשפוט כל עוד לא חשפו את התמחור של השירות.puma1 כתב: שאמרתי תחליט הכוונה לאיך אתה רוצה לפרש את זה, פעם אתה אומר ככה ופעם ככה, אני מגיב על מה שאתה אומר, ואחרי שאני מגיב על מה שאמרת אתה אומר שזה הפוך
אין צורך לראות מחירים, בארצות הברית כל אתרי הקניות שולחים עם UPS FEDEX וכו, ולכן שירות כזה הוא אלטרנטיבה, במקום לקבוע עם השליח אתה הוסף את זה מתי שנוח לך, אין פה תחרות עם דואר ישראל, וזה לא יהיה אלטרנטיבה להזמנות מחול, לא משנה איזה פירוש נותנים לזה, בשום מצב זה לא יוצא משתלם, ולא מיועד להית תחליף
הדבר היחידי שזה יכול להחליף זה את חברות השליחויות ודואר שליחים של דואר ישראל, בעיקר מקניות באתרים בארץ, וגם זה רק למי שחוזר מאוחר מהעבודה ואין לו זמן לקבוע עם השליח או לא יכול להגיד לו להגיע אליו לעבודה...