אפקט ה-Surround הטוב ביותר!
אחד הקטעים האהובים עלי בהדגמות מסוג זה - מתקפת המשובטים - סצנת הקרב באסטרואידים בין אובי ואן לצייד הראשים. מקודד בדולבי דיגיטל EX הקטע עשוי כמעט כולו מאפקטים בלבד ומבהיר בדיוק לכל אחד למה הוא קנה/רוצה מערכת קולנוע ביתית.
אמליץ בנוסף על הקרב הגדול לקראת סוף הסרט.
איתי
אמליץ בנוסף על הקרב הגדול לקראת סוף הסרט.
איתי
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
Super Speedway - IMAX.
ללא שום ספק מבחינתי.
ללא שום ספק מבחינתי.
נערך לאחרונה על ידי MartinHSabag ב 23/05/2005 16:05, נערך פעם 1 בסך הכל.
- shmulikwe
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1646
- נתן תודות: 5 פעמים
- קיבל תודות: 12 פעמים
אתם בטח תיצחקו, אבל ההפרדה הכי טובה לרמקולים האחוריים ששמעתי היא דווקא בסרט "סוף העולם שמאלה" ב DTS .
יש קטע (די בהתחלת הסרט) שגיבורת הסרט נכנסת הביתה והולכת לדבר עם אביה במרפסת, חלק מהשיחה מתבצע רק ברמקולים האחורים, בזמן שהמצלמה עוקבת על פנים הבית.
כמו כן, יש קטע במפעל לייצור זכוכית, שממש שומעים שכל אחד מהאחורים מייצר רעש של מכונת ייצור נפרדת שממוקמת מאחוריך.
יש קטע (די בהתחלת הסרט) שגיבורת הסרט נכנסת הביתה והולכת לדבר עם אביה במרפסת, חלק מהשיחה מתבצע רק ברמקולים האחורים, בזמן שהמצלמה עוקבת על פנים הבית.
כמו כן, יש קטע במפעל לייצור זכוכית, שממש שומעים שכל אחד מהאחורים מייצר רעש של מכונת ייצור נפרדת שממוקמת מאחוריך.
שמוליק ו.
- bitton71
- חבר ותיק

- תגובות: 1118
- שם מלא: דודי ביטון
- נתן תודות: 14 פעמים
- קיבל תודות: 6 פעמים
אדון ומפקד - MASTER AND COMMANDER .
עם ראסל קרואו.
קטע מס' 4 , הקרב הראשון ב DTS .
מההדגמות החביבות עלי.
כל הבית רועד.
עם ראסל קרואו.
מההדגמות החביבות עלי.
כל הבית רועד.
we learned more from a three minute record
than we ever learned in school
than we ever learned in school
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46430
- נתן תודות: 1967 פעמים
- קיבל תודות: 5086 פעמים
star wars - episode 1
הסרט מגיע עם 2 דיסקים, בדיסק התוספות יש deleted scenes, ושמה ניתן למצוא 2 קטעים מעולים:
קטע 1:
complete pod race - הקטע בו רואים את כל המתכוננים למירוץ מפעילים את המנועים שלהם - זה הקטע האולטימטיבי להרשמת אורחים (ולהברחת ההנהלה מהבית) עם הסאב האימתני שלכם, 2.5 דקות שבהן הסאב שלכם ירביץ כפי שהוא מעולם לא הרביץ.
קטע 2:
full lap - קטע מתוך המירוץ - בקטע זה האודיו מתרוצץ ללא הפסקה בין הקידמיים לאחוריים, מופע סראונד אשר תקשיבו לו הרבה פעמים מהרגע שתקשיבו לו.
הסרט מגיע עם 2 דיסקים, בדיסק התוספות יש deleted scenes, ושמה ניתן למצוא 2 קטעים מעולים:
קטע 1:
complete pod race - הקטע בו רואים את כל המתכוננים למירוץ מפעילים את המנועים שלהם - זה הקטע האולטימטיבי להרשמת אורחים (ולהברחת ההנהלה מהבית) עם הסאב האימתני שלכם, 2.5 דקות שבהן הסאב שלכם ירביץ כפי שהוא מעולם לא הרביץ.
קטע 2:
full lap - קטע מתוך המירוץ - בקטע זה האודיו מתרוצץ ללא הפסקה בין הקידמיים לאחוריים, מופע סראונד אשר תקשיבו לו הרבה פעמים מהרגע שתקשיבו לו.
- doron_amedey
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3149
- נתן תודות: 6 פעמים
- קיבל תודות: 7 פעמים
יש סרט (שכחתי את שמו
) של מירוצים עם SILVESTER STALONE...
מ-ד-ה-י-ם.
(אבל אני בטוח שלוקאס יודע לעשות עבודה טובה יותר!).
מ-ד-ה-י-ם.
(אבל אני בטוח שלוקאס יודע לעשות עבודה טובה יותר!).
אף פעם אל תחשוב שמשהו מצחיק, הוא עלול לקרות גם לך
1) גלדיאטור: הקרב בהתחלה עם החצים שנורים.
2)להציל את טוראי ריאן.
3)האלמנט החמישי - שיר האופרה ולילו המשתוללת
4)FAST AND FURIOUS הראשון- DTS בן !!!!(מתוך פורום סרטי DVD).
Zה מה שזכוא לי לטובה כרגע...
2)להציל את טוראי ריאן.
3)האלמנט החמישי - שיר האופרה ולילו המשתוללת
4)FAST AND FURIOUS הראשון- DTS בן !!!!(מתוך פורום סרטי DVD).
Zה מה שזכוא לי לטובה כרגע...
- francopini
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 40
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 0
לעניות דעתי
אם כל הכבוד לסרטים
לדעתי הפרדה טובה ניתן לשמוע בהופעות בDTS ניתן לשמוע שם רמות של כלי הקשה וכלים אחרים בצורה מטורפת.
אחת ההמלצות החזקות ביותר היא ההוםאה של הPINK FLOID בפומפיי
הופעה מדהימה שנוגנה לא מול קהל כן כן רבותיי הלהקה נגנה באמפיטאטרון העתיק לבדה בלי קהל הופעה מדהימה ומומלצת מבחינת סאונד.
אבל אם בכל זאת בסרטים חשקתם אז להלן המיטב(לדעתי כמובן)
במקום הראשון - להציל את טוראי ריאן גרסת הDTS כמובן שהגיעה לארצנו ללא תרגום.
במקום השני - מחול הפגיונות ריקוד התופים הוא אחד מהקטעים המדהימים בסרט אבל כדאי גם לראות את הקרב ביער הבמבוקים .
המלצתי השלישית תהיה קצת תמוהה אבל ממליץ לנסות את גרסת הDTS ללא תרגום של HELL BOY אפקטים מדהימים.
תבלו
לדעתי הפרדה טובה ניתן לשמוע בהופעות בDTS ניתן לשמוע שם רמות של כלי הקשה וכלים אחרים בצורה מטורפת.
אחת ההמלצות החזקות ביותר היא ההוםאה של הPINK FLOID בפומפיי
הופעה מדהימה שנוגנה לא מול קהל כן כן רבותיי הלהקה נגנה באמפיטאטרון העתיק לבדה בלי קהל הופעה מדהימה ומומלצת מבחינת סאונד.
אבל אם בכל זאת בסרטים חשקתם אז להלן המיטב(לדעתי כמובן)
במקום הראשון - להציל את טוראי ריאן גרסת הDTS כמובן שהגיעה לארצנו ללא תרגום.
במקום השני - מחול הפגיונות ריקוד התופים הוא אחד מהקטעים המדהימים בסרט אבל כדאי גם לראות את הקרב ביער הבמבוקים .
המלצתי השלישית תהיה קצת תמוהה אבל ממליץ לנסות את גרסת הDTS ללא תרגום של HELL BOY אפקטים מדהימים.
תבלו
שים לב לשימוש בסרט הזה ככלי בוחן של פלאסמותbitton71 כתב:אדון ומפקד - MASTER AND COMMANDER .
עם ראסל קרואו.
מההדגמות החביבות עלי.
כל הבית רועד....
http://www.plasmatvbuyingguide.com/plas ... eview.html
אין לי תשובות וכל התקוות הלכו להן לכל הרוחות.
MASTER AND COMMANDER ללא שום ספק
אבל גם הסרט cellular למרות שאין בו המון אפקטים אבל לדעתי איכות הסואנד היא ברמה גבוהה מאוד בשני הפורמטים
אבל גם הסרט cellular למרות שאין בו המון אפקטים אבל לדעתי איכות הסואנד היא ברמה גבוהה מאוד בשני הפורמטים
Reasonable people adapt themselves to the world. Unreasonable people attempt to adapt the world to themselves. All progress, therefore, depends on unreasonable people.
- shmulikwe
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1646
- נתן תודות: 5 פעמים
- קיבל תודות: 12 פעמים
מחלק 13 -גרסת DTS לא מתורגם.
אתמול ראיתי את הסרט הנ"ל, מומלץ.
הסאב עבד שעות נוספות בכל הפיצוצים והיריות למניהם.
הסאב עבד שעות נוספות בכל הפיצוצים והיריות למניהם.
שמוליק ו.
- MartinHSabag
- מנהל

- יצירת קשר:
שלום חברים יקרים
אתמול השכרתי את The Matrix Reloaded
אכזבה עד בכי ציפיתי לסאונד טוב אבל זה ממש לא קרה דגימת סאונד של הסרט הוא Dolby Digital 384
ואני עברתי לקטע הכביש שלא נגמר והאכזבה ללא ספק אני יכול לומר זאת ממש לא נהנתי מהסרט הציפייה הייתה מאוד גבוה לקטע
צילום זה עם כמות הפקטים רבה
אני יכול לציין שסרטי ה DVD אשר משוכפלים בארץ מגיעים עם דגימת סאונד מזעזעת Dolby Digital 384 במקום 448 שזה
הבדל רציני ואני לא מדבר על DTS כי אין הרבה גרסאות ברמה הזו
Dolby Digital 384 מתאים לסרטי דרמה אבל כול הסרטים החדשים מגעים כך!
אתמול השכרתי את The Matrix Reloaded
אכזבה עד בכי ציפיתי לסאונד טוב אבל זה ממש לא קרה דגימת סאונד של הסרט הוא Dolby Digital 384
ואני עברתי לקטע הכביש שלא נגמר והאכזבה ללא ספק אני יכול לומר זאת ממש לא נהנתי מהסרט הציפייה הייתה מאוד גבוה לקטע
צילום זה עם כמות הפקטים רבה
אני יכול לציין שסרטי ה DVD אשר משוכפלים בארץ מגיעים עם דגימת סאונד מזעזעת Dolby Digital 384 במקום 448 שזה
הבדל רציני ואני לא מדבר על DTS כי אין הרבה גרסאות ברמה הזו
Dolby Digital 384 מתאים לסרטי דרמה אבל כול הסרטים החדשים מגעים כך!
אלי,
- MartinHSabag
- מנהל

- יצירת קשר:
שלום ובוקר טוב לך מרטין
מאחר ואני משתמש במחשב לצורך צפייה אז יש יותר אפשרות לראות יותר נתונים מאשר
לקבל אריזה ועל האריזה מופיע המילה Dolby Digital 5.1
אני ערכתי כמה וכמה ניסיונות לגבי נושא הדגימה בין 384 ל 448 יש הבדל
כאשר אוטובוס חולף על פני המרקע אני שומע יותר ברור זאת ,כדור שנורה מאקדח מטוס שטס וההמשך ידוע
מרטין דגימה של 384 נועד לסרטי דרמה ולא לסרטי הפעולה או בדיוני
ראה כול סרטי סר הטבעות הם 448 Dolby Digital EX( ולא בגלל זמן יצאתם לשוק!)
מרטין זה לא בגלל מגבר זה או אחר ולא עלתי את נושא הDTS שהדגימה שלו היא בין 768 ל1536 Kbits
בברכת יום טוב
מאחר ואני משתמש במחשב לצורך צפייה אז יש יותר אפשרות לראות יותר נתונים מאשר
לקבל אריזה ועל האריזה מופיע המילה Dolby Digital 5.1
אני ערכתי כמה וכמה ניסיונות לגבי נושא הדגימה בין 384 ל 448 יש הבדל
כאשר אוטובוס חולף על פני המרקע אני שומע יותר ברור זאת ,כדור שנורה מאקדח מטוס שטס וההמשך ידוע
מרטין דגימה של 384 נועד לסרטי דרמה ולא לסרטי הפעולה או בדיוני
ראה כול סרטי סר הטבעות הם 448 Dolby Digital EX( ולא בגלל זמן יצאתם לשוק!)
מרטין זה לא בגלל מגבר זה או אחר ולא עלתי את נושא הDTS שהדגימה שלו היא בין 768 ל1536 Kbits
בברכת יום טוב
אלי,
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46430
- נתן תודות: 1967 פעמים
- קיבל תודות: 5086 פעמים
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78932
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 792 פעמים
- קיבל תודות: 5400 פעמים
אלי,
אין ספק ששומעים טוב יותר ב-DTS, אבל אתה חייב לדעת שמדובר בשני מיקסים שונים לחלוטין. עבדתי תקופה עם חברה בל.א. שעושה את ה-POST PRODUCTION SOUND MIX עבור סרטים (חברה בשם SOUNDDOGS). יש הבדלים לא קלים בין המיקסים של DTS ל-DD, וחלקם נעשים בכוונה (כלומר, אם יש החלטה לתת לסרט ערוץ DTS, הוא יקבל את מלוא תשומת הלב, בעוד שגירסאת DD עלולה לקבל פחות "מאמץ").
כמו כן, מעגלי הפיענוח שונים ברסיברים שונים ויתן שהאפקט נוצר בגלל רסיבר ספציפי.
לדעתי יש הבדלים, וההבדלים הללו יכולים להיות משמעותיים מאוד לפי הסרט (הם יכולים להחליט לתת BITRATE נמוך למדי ל-DD בדיוק בגלל שזה סרט עם DTS, כך שמרבית הלקוחות יעבדו ב-DTS איתו).
אישית, אני לא חושב בכלל להשתמש ב-DD עבור סרטים שיש להם אופצית DTS ...
אין ספק ששומעים טוב יותר ב-DTS, אבל אתה חייב לדעת שמדובר בשני מיקסים שונים לחלוטין. עבדתי תקופה עם חברה בל.א. שעושה את ה-POST PRODUCTION SOUND MIX עבור סרטים (חברה בשם SOUNDDOGS). יש הבדלים לא קלים בין המיקסים של DTS ל-DD, וחלקם נעשים בכוונה (כלומר, אם יש החלטה לתת לסרט ערוץ DTS, הוא יקבל את מלוא תשומת הלב, בעוד שגירסאת DD עלולה לקבל פחות "מאמץ").
כמו כן, מעגלי הפיענוח שונים ברסיברים שונים ויתן שהאפקט נוצר בגלל רסיבר ספציפי.
לדעתי יש הבדלים, וההבדלים הללו יכולים להיות משמעותיים מאוד לפי הסרט (הם יכולים להחליט לתת BITRATE נמוך למדי ל-DD בדיוק בגלל שזה סרט עם DTS, כך שמרבית הלקוחות יעבדו ב-DTS איתו).
אישית, אני לא חושב בכלל להשתמש ב-DD עבור סרטים שיש להם אופצית DTS ...