שאלה לגבי Popcorn A400

מחשבים, חומרה, KODI, NUC, Raspberry pi
שלח תגובה
mist פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 6
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #1 

היי

יש לי כבר מספר שני מכשיר ישן של POPCORN A100 , נראה לי שזה הדגם הראשון שיצא לשוק.
החברה כבר לא מוציאה לו עדכונים ואני מיום ליום נתקל במצב שהוא לא מנגן קבצים מסוימים של MKV ואחרים פשוט מקרטע.

חשבתי לעבור ל A400 , אח שלי טס לארה"ב ויכול להביא לי אחד ובכך אוכל לחסוך לפחות את עלות המשלוח.

מקריאה פה ואתרים אחרים אני מבין שיש לו עדין הרבה בעיות ומתלבט אם בכלל שווה להזמין אותו, האם גרסאת התוכנה שלו כבר התייצבה ?

בנוסף רציתי לדעת אם ניתן להעביר את הדיסק הישן מ A100 ל A400 מבלי לפרמט או לאבד את כל תוכן שיש לי עליו ?

תודה
מראש

ziv_r
סמל אישי של משתמש
עורך ראשי HTmag
עורך ראשי HTmag
תגובות: 46379
נתן תודות: 1966 פעמים
קיבל תודות: 5077 פעמים

שליחה #2 

אם השימוש הוא עבור קבצי mkv, ה- A-400 יעשה את העבודה בדיוק כמו סטרימרים אחרים זולים יותר. כל היתרון של ה- A-400 הוא ביכולות התלת מימד.
ה A-100 תומך כונן קשיח פנימי מסוג IDE. מחבר הכונן הקשיח ב- A-400 הינו מסוג SATA ולכן לא תהיה התאמה. אם הכונן מחובר חיצונית דרך מחבר USB, אז אין בעיה.

mist פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

התאמה

שליחה #3 

רשמתי MKV אבל התכוונתי בעיקר לפורמטים החדשים שיוצאים היום לפרקים ב DD 5.1
יש לו בעיה גם לנגן MP4 וחלק מה 1080 אז אני שמח שזה יפתור לי את הבעיה.
יש לי מגבר חדש RXA2020 ככה שגם הוא תומך בתלת מימד וב 4K טלבזיה מתאיה אין עדין אבל גם זה יגיע בקרוב.

לגבי הדיסק שכחתי מזה לגמרי שהוא יכול להיות IDE , (במחשבה לאחור למכשיר בין 3-4 שנים זה מוזר) , אם אתה אומר זה ככהכנראה נכון ואני לא צריך להגיע הביתה לבדוק ,בעצמי :-)

מה לגבי היצבות לו, נפתרו כל הבעיות שהיו ?

תודה
ליאור

ziv_r
סמל אישי של משתמש
עורך ראשי HTmag
עורך ראשי HTmag

שליחה #4 

חוסר יציבות זה יחסי. ה- A-100 בהשוואה יציב יותר.
כיום, מי שרוצה 3D, צריך להתפשר בנקודות מסויימות. יציבות היא אחת מהן והדבר גם נוגע לשאר הסטרימרים תומכי תלת מימד כיום כמו Base 3D של Dune HD.

mist פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

חיבור הדיסק

שליחה #5 

היי,

דרך אגב פתחתי הבוקר את A100 שלי ומסתבר שהוא דווקא SATA , מכאן עולה שוב השאלה אם ברגע שאני מחבר אותו ל A400 , הסטרימר מפרט מחדש את הדיסק שהיה ב A100

ziv_r
סמל אישי של משתמש
עורך ראשי HTmag
עורך ראשי HTmag

שליחה #6 

כנראה שיצאו שני גרסאות ל- A-100, כי שלי IDE:

תמונה

הסטרימר לא מפרמט על דעת עצמו כוננים קשיחים. אם תעביר את הכונן, התכנים בו יזוהו.

שלח תגובה

חזור אל “חומרה PC + סטרימרים”