ממליץ לכל מי שיש לו מחשב ישן. התקנתי על מחשב נייד כפול ליבה ישן מהדורות הראשונים שהיה לו XP, וזה ממש עשה פלאים למחשב - כמו מחשב חדש.
ברור, שלכל מי שיש לו ויסטה על המחשב - השדרוג הוא כמעט בגדר חובה, ובהחלט יכול לחסוך רכישת מחשב חדש.
ניסיתי כבר כמה פעמים...אני רואה הרבה אנשים שמתלוננים על בעיות דומות ושונות. אבל בניסיון ליישם את הפתרונות שנתקלתי בהם אני עדיין לא מצליח לעבור את ההתקנה...מגיע למאה אחוז ואז מקבל את הודעת השגיאה...משגע.
אתה מתקין את ה-IMAGE שירד לך דרך ה-Upgrade Assistant שלהם?
דבר ראשון שתדע שמדובר ב-IMAGE של 32 ביט, אז חבל על הזמן שלך איתו.
באופן אירוני למרות שרכשתי את ה-WINDOWS, כדי להוריד את ה-64 ביט פניתי לצינורות אחרים כי לא הצלחתי להוריד או למצוא לינק לגרסת ה-64 ביט של ה-PRO.
ומאיפה אתה מתקין? DVD? DOK? WINDOWS?
את זה ניסית? http://answers.microsoft.com/en-us/wind ... plies#tabs
אם אתה משתמש בUpgrade Assistant על מחשב עם 64 ביט אז הוא גם יוריד לך Image של 64 ביט ..ככה אצלי זה הוריד את גרסת ה64 ביט של הPRO והתקנתי מDOK בלי שום בעיה..
ניסיתי להתקין דרך הDESKTOP ולא עבד. עכשיו התקנתי דרך הUSB ועבד! לקח המן זמן אבל בסוף עבד. התקנה של ווינדוס 7 הרבה יותר זריזה. בנתיים קשה להתרגל ועדיין חסרים לי דרייברים מסויימים, נצטרך להסתדר. מרגיש טוב, הכרום עובד מהר יותר בצורה מורגשת מקווה שלא התקנתי 32bit אני אבדוק עכשיו
IamEzio כתב:אם אתה משתמש בUpgrade Assistant על מחשב עם 64 ביט אז הוא גם יוריד לך Image של 64 ביט ..ככה אצלי זה הוריד את גרסת ה64 ביט של הPRO והתקנתי מDOK בלי שום בעיה..
...
כן, זה מה שאמור להיות (די דבילי, אבל שיהיה).
בפועל ירדה לי גרסת 32 ביט על שני מחשבים שונים שהיו 64 ביט.
ד"א הדרך לזהות איזה IMAGE ירד לכם הוא עפ"י הגודל.
קטן מ-3 ג'יגה זה 32 ביט, גדול מ-3 ג'יגה זה 64 ביט.