MemoriesOnTv SlideShows
-
carmonle
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1405
- שם מלא: ערן כרמון
- נתן תודות: 95 פעמים
- קיבל תודות: 120 פעמים
בימים האחרונים אישתי בוחנת את התוכנה MemoriesOnTv לצורך יצירת מצגות של תמונות מטיולים לחו"ל. בעת יצירת המצגת אנו משלבים גם קבצי מוזיקה.
התוכנה מיצרת שתי מחיצות Audio_Ts ריקה מקבצים ו-Video_Ts בתוכה יש קבצים מסוג VOB , IFO ו-BUP.
הבעיה שלי שבעת הקרנת המצגת באמצעות DVD פיוניר דגם 470 אנו רואים את התמונות ללא קול. כאשר אני משתמש ב-DVR דגם 520HS גם של פיוניר הכל עובד תקין, כלומר מוסיקה עם תמונות ברקע.
אני לא מצליח להבין מדוע אנו לא שומעים קול כאשר אנו מקרינים את המצגת דרך מכשיר הפיוניר 470
תודה
ערן
התוכנה מיצרת שתי מחיצות Audio_Ts ריקה מקבצים ו-Video_Ts בתוכה יש קבצים מסוג VOB , IFO ו-BUP.
הבעיה שלי שבעת הקרנת המצגת באמצעות DVD פיוניר דגם 470 אנו רואים את התמונות ללא קול. כאשר אני משתמש ב-DVR דגם 520HS גם של פיוניר הכל עובד תקין, כלומר מוסיקה עם תמונות ברקע.
אני לא מצליח להבין מדוע אנו לא שומעים קול כאשר אנו מקרינים את המצגת דרך מכשיר הפיוניר 470
תודה
ערן
- ride
- אחראי תחום מקרנים

- תגובות: 6606
- שם מלא: יניב דיין
- נתן תודות: 238 פעמים
- קיבל תודות: 503 פעמים
- יצירת קשר:
carmonle,
פיתרון פשוט: ישנם 2 קידודי סאונד בתוכנה, האחד PCM והשני MP2 (אם אני זוכר). תשנה את הקידוד ל PCM והכל יעבוד.
אגב, תוכנה מגניבה, במיוחד בגירסה האחרונה שלה.
פיתרון פשוט: ישנם 2 קידודי סאונד בתוכנה, האחד PCM והשני MP2 (אם אני זוכר). תשנה את הקידוד ל PCM והכל יעבוד.
אגב, תוכנה מגניבה, במיוחד בגירסה האחרונה שלה.
-
carmonle
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1405
- שם מלא: ערן כרמון
- נתן תודות: 95 פעמים
- קיבל תודות: 120 פעמים
תודהride כתב:carmonle,
אגב, תוכנה מגניבה, במיוחד בגירסה האחרונה שלה....
שינוי קידוד הסאונד אכן פתר את הבעיה
ערן