סוף סוף ה oppp bdp105 הגיע
- istarmini
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 17929
- נתן תודות: 1146 פעמים
- קיבל תודות: 2494 פעמים
תתחדש ותהנה

- istarmini
- חבר במועדון ה-15K

מה לגבי. Cinavia ?daycalon כתב:אגב מנגן סרטי hd מהרשת ללא תקיעות. פתוח לכול האזורים...
מנגן iso ברשת ?
-
daycalon
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 566
- שם מלא: daycalon
- נתן תודות: 12 פעמים
- קיבל תודות: 28 פעמים
לא ניסיתי לעבוד ברשת.
התכנים שלי נמצאים על כוננים חיצוניים מחוברים דרך usb
אגב איכות הסאונד ללא מילים.
התמונה
המכשיר בנוי כמו מרכבה .
התכנים שלי נמצאים על כוננים חיצוניים מחוברים דרך usb
אגב איכות הסאונד ללא מילים.
התמונה
המכשיר בנוי כמו מרכבה .
נערך לאחרונה על ידי daycalon ב 29/01/2013 21:08, נערך פעם 1 בסך הכל.
- istarmini
- חבר במועדון ה-15K

יש באיזה שהוא מקום רשימה של הסרטים שכוללים את ההגנה.בדוק אחד מהם ואז תדע בודאות.daycalon כתב:עברתי על 5 סרטים. כול סרט מעל 30 דקות ללא עדןת ל cinavia
...
- epony
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 10574
- נתן תודות: 645 פעמים
- קיבל תודות: 1367 פעמים
תתחדש ותהנה! מחכים לעוד תמונות...

תתחדש ותהנה.
הנגנים של OPPO באמת משהו מיוחד, VFM שלא נתפס
אתה בעצם אומר שאתה מצליח להזרים ללא בעיה סרטי MKV, סרטי BDRIP וכו'...
אין קטעית פסקול או תקיעות למינהם
כאשר חיברת את ה-OPPO לראשונה ושידחת אותו להאריסק, מעניין אותי לדעת אך ראית את קבצי הסרטים (BDRIPים), האם ראית אותם כקבצים בודדים מאוגדים בתיקייה אחת/שתיים (BDMV ו-SARTIFICATION) או שאתה רואה את הסרט בלוריי כקובץ אחד וכאשר אתה מריץ אותו הוא ישר נכנס לתפריט הסרט ולגוף הסרט.
מפני שאני זוכר שכאשר חיברתי לראשונה את ה-OPPO 95 שלי, יכולות הסטרימר היו מוגבלות ביותר ולא הלחתי לנגן סרט בלוריי מדיסק חיצוני, באופן ישיר, אלא ה-OPPO פרס לי את הסרט למיליון קבצים.
רק כאשר עשיתי עדכון תוכנה, הבעיה הזו נפתרה לחלוטין וה-OPPO תפקד כסטרימר לכל דבר.
שוב תתחדש, באמת מכשיר מוצלח

הנגנים של OPPO באמת משהו מיוחד, VFM שלא נתפס
אתה בעצם אומר שאתה מצליח להזרים ללא בעיה סרטי MKV, סרטי BDRIP וכו'...
אין קטעית פסקול או תקיעות למינהם
כאשר חיברת את ה-OPPO לראשונה ושידחת אותו להאריסק, מעניין אותי לדעת אך ראית את קבצי הסרטים (BDRIPים), האם ראית אותם כקבצים בודדים מאוגדים בתיקייה אחת/שתיים (BDMV ו-SARTIFICATION) או שאתה רואה את הסרט בלוריי כקובץ אחד וכאשר אתה מריץ אותו הוא ישר נכנס לתפריט הסרט ולגוף הסרט.
מפני שאני זוכר שכאשר חיברתי לראשונה את ה-OPPO 95 שלי, יכולות הסטרימר היו מוגבלות ביותר ולא הלחתי לנגן סרט בלוריי מדיסק חיצוני, באופן ישיר, אלא ה-OPPO פרס לי את הסרט למיליון קבצים.
רק כאשר עשיתי עדכון תוכנה, הבעיה הזו נפתרה לחלוטין וה-OPPO תפקד כסטרימר לכל דבר.
שוב תתחדש, באמת מכשיר מוצלח
- bossgt6
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4497
- נתן תודות: 138 פעמים
- קיבל תודות: 131 פעמים
איך ? בחיבור כזה אתה לא מנצל כלל את הדונלד של האופו
לא משנה מה יש לך בחיים אלא את מי יש לך בחיים .........
Life is not measured by the number of breaths we take,but by the moments that take our breath away
Life is not measured by the number of breaths we take,but by the moments that take our breath away
ממליץ לך בחום לחבר את האופו ב-7.1 אנאלוג ליציאות הפרה של ה-83 צפוי לך הפתעה נעימה לאוזניים.
HDMI תחבר ישירות את ה-OPPO למקרן/מסך/שניהם ישירות, אין לך צורך ב-83 כממתג בכלל, זה היופי של מכשירים כגון ה-OPPO, הוא מאפשר לך להתחבר בדרך הכי טובה לכל פרוססור/רסיבר קיים ולקבל איכויות הרבה יותר טובות.
את ה-83 תשאיר אך ורק כפרוססור וכהגברה, כל פעילות ה-DACים למינהם תשאיר ל-OPPO שם הוא הכי מצטיין
לא ברור לי
אתה נכנס לתיקיית ה-BDMV ואך אתה מוצא את הסרט,
הרי הוא מחולק בתיקיית ה-stream למיליון קבצים 
HDMI תחבר ישירות את ה-OPPO למקרן/מסך/שניהם ישירות, אין לך צורך ב-83 כממתג בכלל, זה היופי של מכשירים כגון ה-OPPO, הוא מאפשר לך להתחבר בדרך הכי טובה לכל פרוססור/רסיבר קיים ולקבל איכויות הרבה יותר טובות.
את ה-83 תשאיר אך ורק כפרוססור וכהגברה, כל פעילות ה-DACים למינהם תשאיר ל-OPPO שם הוא הכי מצטיין
לא ברור לי
אתה נכנס לתיקיית ה-BDMV ואך אתה מוצא את הסרט,
- madridista
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 166
- נתן תודות: 1 פעם
- קיבל תודות: 6 פעמים
תיתחדש ותהנה מהבלורי המדהים הזה

madridista for life
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46379
- נתן תודות: 1966 פעמים
- קיבל תודות: 5077 פעמים
תתחדש 
ה- BDP-105 מכיל הגנת Cinavia, העובדה שלא ראית את זה רק אומרת שלא נוגן כותר עם הגנה או שלא המתנת זמן ארוך דיו.daycalon כתב:עברתי על 5 סרטים. כול סרט מעל 30 דקות ללא עדןת ל cinavia
...
daycalondaycalon כתב:תודה לכולם.
מכשיר מדהים. קבלתי את המכשיר אתמול.
עדין לא נתקלתי ב cinavia.
בינתיים לומד.
בין מתרפא למתרפא....
לא ברור לי
אתה נכנס לתיקיית ה-BDMV ואך אתה מוצא את הסרט