* Power rating : 120W x 2 at 8 ohms, 20Hz - 20kHz
* Total Harmonic Distortion : 0.05%
* Intermodulation distortion : 0.01%
* Frequency Response : 5Hz - 100kHz
* Signal / Noise ratio : 120dB
* Dimensions: 5" tall x 16 7/8" wide x 8 1/2" deep
* Weight: 21 lbs.
* Outputs for Two Set of Speakers
* Dual LED Power Level Meters (orange/brown)
* Headphone Jack
* Two Unswitched Power Outlets
* Internal Cooling Fan
זה B3000, לא BA-3000,שהוא הרבה יותר נדיר ונחשק.ה-B3000 הוא חלק ממערכת חלקים פלסטיקית תוצרת טייוואן,
שה-B3000 הוא אולי החלק היחיד ששווה בה משהו.אך כמובן הוא לא דומה בכלום לתפלץ שבתמונות..
RAMIRAMI68 כתב:דווקא לאו, הכל נראה ''פלסטיקי'' משהו,כאילו מישהו הוסיף בחובבניות 2 פלטות עץ לצדדים כדי לשוות מראה יוקרתי.
אבל עזוב המערכת, איזה תיבותתתת
...
ממש לא פלסטיקי ולא חובבני. דווקא רכיבי המערכת הנ"ל הם ברמה גבוהה מאד, והיו ה-top of the line של טכניקס בשעתם (ראשית-אמצע שנות ה-90). זה בטוח ציוד שנרכש בחו"ל, וגם די נדיר בגימור המוזהב. אבל המחיר שהוא רוצה עדיין הזוי לגמרי.
RAMIRAMI68 כתב:גם לי,ועדיף עם תאורה צהבהבה.
...
אני חושב שירוק-אונקיו הוא הצבע ההולם ביותר ל- VU meters, ובכלל עיצוב השעונים באונקיו הוא המנצח בקטע הזה:
אני עדיין נורא רוצה כזה... הם נשמעים מדהים כמצופה מההופעה, המפרט והייחוס שלהם. אבל לדאבוני אין לי כאלה באופן פרטי (בארץ הם נדירים מאד, ולייבא כאלה מחו"ל זה יקר לאללה עקב משקלם הגבוה ומימדיהם הנדיבים). ואגב, המכשירים האלה הם אכן אונקיו אינטגרה. אינטגרה זה שמה של סידרת הדגמים המשובחים ביותר של החברה, בכל אחד מקווי המוצרים הרלוונטיים.
נכון, ראיתי את המודעה הזו כבר מזמן מזמן... אלה דגמים ישנים יותר מאלה שהבאתי בתמונות, ומעוצבים מעט פחות יפה אבל עדיין צריכים להיות טובים. מעניין למה לא מצליח למכור אותם. ומה שיש לך זה רסיבר, לא Power Amplifier.
נראה צעצוע אבל מדובר במגבר מאוד מוצלח סה"כ. יש לי כזה כבר 6 שנים והוא דוחף רמקולים קשים וקלים כאחד ונותן במה מאוד טובה לרמקולים גדולים ( AR58 לצורך העניין)
פאוור מכובד בהחלט למיד קלאס - זה לא היי אנד אבל למחיר השוק הוא נותן הרבה
לי הוא עלה בזמנו 750 ש"ח עם הקדם שלו ה C1000.
yontikap כתב:נראה צעצוע אבל מדובר במגבר מאוד מוצלח סה"כ. יש לי כזה כבר 6 שנים והוא דוחף רמקולים קשים וקלים כאחד ונותן במה מאוד טובה לרמקולים גדולים ( AR58 לצורך העניין)
פאוור מכובד בהחלט למיד קלאס - זה לא היי אנד אבל למחיר השוק הוא נותן הרבה
לי הוא עלה בזמנו 750 ש"ח עם הקדם שלו ה C1000.
...
מה שכתבת לא הגיוני ולא יכול להשמע טוב.
המגבר הזה לא מסוגל להוציא סאונד נכון עם רמקולים של 4 אוהם.
בנוסף, אתה עלול לגרום נזק למגבר.