A-200
האמת היא שחשבתי לכתוב כאן ביקורת לאחר שנתיים וחצי של שימוש. נראה.
כנגן מדיה נטו הוא מצוין. לא נתקלתי בסרט שהוא לא הצליח לנגן ועד היום הוא לא קרטע. שמתי בתוכו כונן קשיח 2TB Caviar Green שבמקרה הרע מגיע לטמפרטורה חמימה.
בזמנו זה היה המזרימדיה היחיד בפחות מ1000 ש"ח שהצליח לנגן תפריטי בלוריי.
מעבר לזה יש לי הרבה דברים להגיד(שאני לא אפרט כאן), בעיקר שליליים.
בגדול המכשיר לא יציב כשרוצים לעשות משהו מעבר להפעלת קבצים והממשק מרגיש כבד ומיושן. הוא נתקע באפליקציות לא פעם.
A-200, המקורי, שמגיע עם מאוורר הוא קצת רועש. A-210 כבר הגיע עם קירור פסיבי אז זה לא רלוונטי.
כנגן מדיה נטו הוא מצוין. לא נתקלתי בסרט שהוא לא הצליח לנגן ועד היום הוא לא קרטע. שמתי בתוכו כונן קשיח 2TB Caviar Green שבמקרה הרע מגיע לטמפרטורה חמימה.
בזמנו זה היה המזרימדיה היחיד בפחות מ1000 ש"ח שהצליח לנגן תפריטי בלוריי.
מעבר לזה יש לי הרבה דברים להגיד(שאני לא אפרט כאן), בעיקר שליליים.
בגדול המכשיר לא יציב כשרוצים לעשות משהו מעבר להפעלת קבצים והממשק מרגיש כבד ומיושן. הוא נתקע באפליקציות לא פעם.
A-200, המקורי, שמגיע עם מאוורר הוא קצת רועש. A-210 כבר הגיע עם קירור פסיבי אז זה לא רלוונטי.
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46390
- נתן תודות: 1966 פעמים
- קיבל תודות: 5079 פעמים
אם משתמשים ב- A-200/210 עבור Playback בלבד, הוא מעולה. אחד הסטרימרים הבודדים והזולים ביותר שמצליחים לנגן תפריטי Blu-ray. כיום ניתן למצוא אותו רק ביד II.
נראה לי שעומדים למצוא אותו הרבה שם - זו בדיוק תקופת ההתחדשות הרבתית בדורות החדשים של הסטרימרים.ziv_r כתב:אם משתמשים ב- A-200/210 עבור Playback בלבד, הוא מעולה. אחד הסטרימרים הבודדים והזולים ביותר שמצליחים לנגן תפריטי Blu-ray. כיום ניתן למצוא אותו רק ביד II....
- istarmini
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 17929
- נתן תודות: 1146 פעמים
- קיבל תודות: 2494 פעמים
לדעתי אתה טועה.keystone כתב:נראה לי שעומדים למצוא אותו הרבה שם - זו בדיוק תקופת ההתחדשות הרבתית בדורות החדשים של הסטרימרים.ziv_r כתב:אם משתמשים ב- A-200/210 עבור Playback בלבד, הוא מעולה. אחד הסטרימרים הבודדים והזולים ביותר שמצליחים לנגן תפריטי Blu-ray. כיום ניתן למצוא אותו רק ביד II.......
סטרימר כזה לא מוכרים. בשביל כמה גרושים שתקבל עליו לא כדאי למכור. מחברים לטלויזיה בחדר אחר בבית ונסגר ענין.
המכשיר מעולה ומריץ הכל חוץ מתלת מיימד מלא אבל המצחיק הוא שגם החדשים לא ממש מריצים תלת מלא בצורה חלקה ומעבר לזה יש להם מלא באגים שה 200/210 כבר שכח מהם.