Pioneer DV470 וטלוויזית 100hz של טושיבה
השגתי טלוויזיה 34 של טושיבה בטכנולוגיית 100hz וחיברתי אותה ל- Pioneer DV-470 מהבית של ההורים. להפתעתי אחוז גבוהה מהסרטים רואים ממש גרוע, תמונה מזעזעת מפוקסלת לחלוטין, כל תמונה חשוכה רואים גושי צבע, ובתזוזות מהירות רואים ממש רע...
עכשיו הייתי בטוח שהטלוויזיה דפוקה, כי ה- dvd עובד סבבה אצל ההורים, אז עשיתי ניסוי וחיברתי את הטלוויזיה ישירות בכבל ליציאת TV של המחשב (אין לי בינתיים כבלים אז זה האופציה היחידה לנסות)... ווואלה, רואים חלק לחלוטין, בדיוק כפי שהייתי מצפה, באיכות גבוהה מאוד. אז מה בעצם הבעיה עם ה- DVD? יש למישהו רעיון? יש איזה קינפוג שצריך לעשות?
ועוד שאלה- מה עדיף להתחבר ל- yes או ל-hot בשביל טלוויזיה 100hz?
עכשיו הייתי בטוח שהטלוויזיה דפוקה, כי ה- dvd עובד סבבה אצל ההורים, אז עשיתי ניסוי וחיברתי את הטלוויזיה ישירות בכבל ליציאת TV של המחשב (אין לי בינתיים כבלים אז זה האופציה היחידה לנסות)... ווואלה, רואים חלק לחלוטין, בדיוק כפי שהייתי מצפה, באיכות גבוהה מאוד. אז מה בעצם הבעיה עם ה- DVD? יש למישהו רעיון? יש איזה קינפוג שצריך לעשות?
ועוד שאלה- מה עדיף להתחבר ל- yes או ל-hot בשביל טלוויזיה 100hz?
א- תחבר את הDVD בקומפוננט,אני כמעט בטוח שיש לך במסך..
ב- תבדוק אם המסך תומך בפרוגרסיב סקאן ואם כן תכוון כך גם את הפיוניר
ג- תבדוק שוב שכלההגדרות בדי וי די מתאימות כי אתה צריך לראות תמונה חלקה ויפה...
ד- בהצלחה
ב- תבדוק אם המסך תומך בפרוגרסיב סקאן ואם כן תכוון כך גם את הפיוניר
ג- תבדוק שוב שכלההגדרות בדי וי די מתאימות כי אתה צריך לראות תמונה חלקה ויפה...
ד- בהצלחה
052-4200610
שכחתי לציין שהכוונה בצפיית קבצי מחשב באמצעות ה- DVD, בצפייה בסרטי DVD רגילים אין בעייה. את אותם קבצי מחשב כאשר אני מחבר את הטלוויזיה באמצעות כבל ליציאת TV של המחשב הישן שלי רואים ממש חלק... בכל אופן, אני ינסה את מה שאתה מציע.