צריבה של לוגו ערוץ 10 בפלזמה פנסוניק 50vt20
- oris74
- חבר במועדון HT

- תגובות: 9459
- שם מלא: אורי
- נתן תודות: 1144 פעמים
- קיבל תודות: 962 פעמים
אם זו צריבה אז אין מה לעשות. תקווה שזו רק צבירה ותנסה לעשות "שטיפה לבנה" (לא יודע איך קוראים לזה בפנסוניק) למשך מספר לילות כשהניגודיות על 100
שום דבר לא יישנה את העובדה שמסכי פלזמה ניצרבים מי יותר ומי פחות ובמידה זו או אחרת.כל אחד עם המזל שלו כנ"ל עם היכולת לתקן את המעוות.כל מי שקונה פלזמה-ניגזר עליו לעבוד לפי כללי זהירות ואם לא ייאלץ לשלם קנס מתי שהוא...
- oris74
- חבר במועדון HT

- תגובות: 9459
- שם מלא: אורי
- נתן תודות: 1144 פעמים
- קיבל תודות: 962 פעמים
נסה:hagai147 כתב:האמת שכבר חיפשתי פה בפורום וראיתי שני נושאים קודמים שכוללים צריבה, פנסוניק ולוגו של ערוץ 10...
בתפריטים של הטלויזיה לא מצאתי משהו שמזכיר שטיפה אבל יש לי מחשב מחובר אז אני אעשה את זה הערב....
menu-Setup-Anti image retention-scrolling bar
עדכון קצר, לאחר 20 שעות רצופות של מסך לבן הכתם של הלוגו לא נעלם אבל הרבה יותר קשה לראות אותו.
דבר מוזר שלמרות שכיוונתי את הקונטרסט והבהירות עד הסוף כשחזרתי עכשיו הם היו בדיוק באמצע. מישהו יודע למה?
ניסיתי לצלם את הכתם לפני שהתחלתי להריץ מסך לבן אבל לא הצלחתי לתפוס אותו עם מצלמה של סמרטפון ולכן אין תמונות של לפני ואחרי...
דבר מוזר שלמרות שכיוונתי את הקונטרסט והבהירות עד הסוף כשחזרתי עכשיו הם היו בדיוק באמצע. מישהו יודע למה?
ניסיתי לצלם את הכתם לפני שהתחלתי להריץ מסך לבן אבל לא הצלחתי לתפוס אותו עם מצלמה של סמרטפון ולכן אין תמונות של לפני ואחרי...
עכשיו הפלזמה חזרה מיורוקום אחרי 10 ימים שבהם עשו לה שטיפה כדי להעלים את הלוגו אבל עדיין ניתן לראות אותו
הטכנאי התקשר לאלעד וזה אמר שהם לא קוראים לכתם שאני רואה צריבה
בנוסף גם החזירו לי את הסטנד של הטלויזיה שרוט.
באתי להתקשר ליורוקום אבל המוקד כבר לא נותן שירות והטכנאי לא רצה לתת את הטלפון הישיר של אלעד.
מאד מאכזב.
הטכנאי התקשר לאלעד וזה אמר שהם לא קוראים לכתם שאני רואה צריבה
בנוסף גם החזירו לי את הסטנד של הטלויזיה שרוט.
באתי להתקשר ליורוקום אבל המוקד כבר לא נותן שירות והטכנאי לא רצה לתת את הטלפון הישיר של אלעד.
מאד מאכזב.
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78921
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 792 פעמים
- קיבל תודות: 5398 פעמים
1. לא כדאי לעשות שטיפה אחרי שנה - זה משהו שצריך לעשות כל הזמן במידה וכל הזמן מחזיקים על ערוץ בודד.
2. רעש לבן בהחלט יכול לעזור במקרה הזה.
2. רעש לבן בהחלט יכול לעזור במקרה הזה.
הטיפול נעשה במעבדה של יורוקום ואני לא יודע בדיוק מה הם עשו. אני זוכר שבטלפון אלעד ציין שטיפה אינטנסיבית למשך שבוע או משהו בסגנון. הפלזמה היתה אצלם 10 ימים.
בכל אופן לגבי השימוש שלי, הוא רגיל לגמרי, מחובר ליס וגם צלחת פרטית וצופה בכל הערוצים, הבהירות היתה על האמצע בדיוק ויותר מכך אפילו הפעלתי את הטיימר שמכבה את הפלזמה אחרי שעתיים מרגע הלחיצה האחרונה על השלט...
מאד מאכזב אותי שלפני הקניה בחנות וגם אחרי הקניה לא נאמר לי להריץ שטיפה כל הזמן, אני כמובן לא חי בבועה וידעתי שפלזמה רגישה לצריבות אבל רק כשהתמונה קבועה למשך כמה שעות טובות.
וגם התאכזבתי מכך שבטלפון אלעד היה משוכנע שהוא יוכל להעלים את הצריבה ועכשיו קיבלתי אותה בחזרה אמנם עם כתם קצת יותר חלש אבל עדיין נראה בברור גם ממרחק הצפיה בסלון שלי!
בכל אופן לגבי השימוש שלי, הוא רגיל לגמרי, מחובר ליס וגם צלחת פרטית וצופה בכל הערוצים, הבהירות היתה על האמצע בדיוק ויותר מכך אפילו הפעלתי את הטיימר שמכבה את הפלזמה אחרי שעתיים מרגע הלחיצה האחרונה על השלט...
מאד מאכזב אותי שלפני הקניה בחנות וגם אחרי הקניה לא נאמר לי להריץ שטיפה כל הזמן, אני כמובן לא חי בבועה וידעתי שפלזמה רגישה לצריבות אבל רק כשהתמונה קבועה למשך כמה שעות טובות.
וגם התאכזבתי מכך שבטלפון אלעד היה משוכנע שהוא יוכל להעלים את הצריבה ועכשיו קיבלתי אותה בחזרה אמנם עם כתם קצת יותר חלש אבל עדיין נראה בברור גם ממרחק הצפיה בסלון שלי!
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78921
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 792 פעמים
- קיבל תודות: 5398 פעמים
איך VT20 בן שנה?
זה הרי מסך של 3 שנים אחורה...
אנחנו לפני ההשקה של סדרה 60... לפני זה הושקו סדרות ה-50 וה-30...
זה הרי מסך של 3 שנים אחורה...
אנחנו לפני ההשקה של סדרה 60... לפני זה הושקו סדרות ה-50 וה-30...