פנסוניק VT50
-
pacific100
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 592
- נתן תודות: 16 פעמים
- קיבל תודות: 30 פעמים
בוקר טוב וחמים חברים אני השבוע או שבוע רוצה כבר לסגור עסקה . אז איפה אפשר לפי דעתכם אפשר להשיג את המסך בפחות מ14K ? תודה
אשמח לקבל הצעות בפרטי אני רוצה לקנות . אני סגור על המסך אבל המחיר לא מתאים כל כך 
-
pacific100
- חבר פעיל במיוחד

תודה לכל העונים
א: המסך לא שייך להיסטוריה עדיין הוא נחשב לטוב בעולם בנתיים המחיר נישאר בעינו . וכמו תמיד יהיה משהו חדש אבל ברמות ההאלה זה לא משמעותי . נכון שיהיה 4K או אולטרה בנתיים בקושי HD מלא יש . וזה לא מוצר שקונים כל יום ואין הרבה שמבינים בזה בארץ . ב.מקרנסקי אתה צודק אני לא מוכן לשלם כל מחיר סורי הכסף לא גדל על העצים . ומה אני כל שנה חוקר ובודק ואף מסך לא הרשים אותי כמו הVT50 ! וגם לפי המאמרים זה מסך מצויין ולא כמו כל פעם שאני רואה מאמר פה או בדיטאון רשום מסך טוב אבל יש חסרון כזה או אחר
לא מעניין אותי ענייין הסמראט זה שטויות זה מסך לא מחשב הכי חשוב איכות תמונה . דן דן ידידי אני לא מוכן לחכות אני אמשיך לחקור כל חנות ופינה כדי להוזיל מחיר במידה ולא אקנה .
א: המסך לא שייך להיסטוריה עדיין הוא נחשב לטוב בעולם בנתיים המחיר נישאר בעינו . וכמו תמיד יהיה משהו חדש אבל ברמות ההאלה זה לא משמעותי . נכון שיהיה 4K או אולטרה בנתיים בקושי HD מלא יש . וזה לא מוצר שקונים כל יום ואין הרבה שמבינים בזה בארץ . ב.מקרנסקי אתה צודק אני לא מוכן לשלם כל מחיר סורי הכסף לא גדל על העצים . ומה אני כל שנה חוקר ובודק ואף מסך לא הרשים אותי כמו הVT50 ! וגם לפי המאמרים זה מסך מצויין ולא כמו כל פעם שאני רואה מאמר פה או בדיטאון רשום מסך טוב אבל יש חסרון כזה או אחר
- TheWiz
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3253
- נתן תודות: 247 פעמים
- קיבל תודות: 1436 פעמים
גם אני ממתין למחיר שפוי יותר ולא מפריע לחכות עוד קצת. יש לי עם מה לראות סרטים 
אני לא מסוגל להוציא 16,000 ש"ח על TV. יותר מדי בשביל 6-7 שעות צפיה בשבוע.
אני לא מסוגל להוציא 16,000 ש"ח על TV. יותר מדי בשביל 6-7 שעות צפיה בשבוע.
-
pacific100
- חבר פעיל במיוחד

סליחה אבל באיזור יוני יוצא הדגם החדש והדגמים הישנים לא מיוצרים . ב : מסכים ברמת פרימיום מיוצרים בכמויות לפי ביקוש לא סתם ואם לא קנית פיספסת . וסבירות נמוכה למחיר נמוך אם יש נישאר איזה אחד ואולי מתצוגה שהשתמשו בו סורי לא מתאים לי . אני אחכה קצת עוד שבוע במידה ולא אז אקנה במחיר הכי טוב שאמצא .אבל מי יודע לפעמים יש הפתעות
פסיפיק,
תשמע מבעל ניסיון..
תעשה חיפוש בפורום בנוגע לסידרת 20 שהייבואן קצת ניתקע איתה ומה היה המחיר שהמסכים שלה נמכרו החל מחודש יוני-יולי מלפני שנתיים.עבור סידרה 30 המחירים היו יותר יציבים ולא הייתה הפחתה משמעותית מהסיבה שהייבואן לא החזיק מלאי גדול. לגבי סידרה 50-כמו שכתבתי:הכל תלוי בכמות שתישאר במלאי בחודשים הללו בסמיכות לכניסת סידרה 60 למלאי
תשמע מבעל ניסיון..
תעשה חיפוש בפורום בנוגע לסידרת 20 שהייבואן קצת ניתקע איתה ומה היה המחיר שהמסכים שלה נמכרו החל מחודש יוני-יולי מלפני שנתיים.עבור סידרה 30 המחירים היו יותר יציבים ולא הייתה הפחתה משמעותית מהסיבה שהייבואן לא החזיק מלאי גדול. לגבי סידרה 50-כמו שכתבתי:הכל תלוי בכמות שתישאר במלאי בחודשים הללו בסמיכות לכניסת סידרה 60 למלאי
- nils3373
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4686
- שם מלא: ShmilMori
- נתן תודות: 54 פעמים
- קיבל תודות: 164 פעמים
DanDan01,
אני לא יודע מאיזה ניסיון אתה מדבר אבל המסך הנ"ל ירד גם ירד אל מתחת ל-14K בעוד זמן לא רב (לקראת הגעת הסדרה 60).
כך היה עם מסכי פרימיום קודמים של פנסוניק וסמסונג בשלוש השנים האחרונות. הם התחילו ב-20K וירדו עד ל-12K/13K.
שים לב שאת הסמסונג 55ES8000 ניתן להשיג כבר בסביבות ה-13K כאשר הוא יצא הוא תומחר סביב ה-19K.
אני לא יודע מאיזה ניסיון אתה מדבר אבל המסך הנ"ל ירד גם ירד אל מתחת ל-14K בעוד זמן לא רב (לקראת הגעת הסדרה 60).
כך היה עם מסכי פרימיום קודמים של פנסוניק וסמסונג בשלוש השנים האחרונות. הם התחילו ב-20K וירדו עד ל-12K/13K.
שים לב שאת הסמסונג 55ES8000 ניתן להשיג כבר בסביבות ה-13K כאשר הוא יצא הוא תומחר סביב ה-19K.
nils3373nils3373 כתב:DanDan01,
שים לב שאת הסמסונג 55ES8000 ניתן להשיג כבר בסביבות ה-13K כאשר הוא יצא הוא תומחר סביב ה-19K....
תקרא טוב את מה שכתבתי קודם לכן בשרשור
מה שאתה אומר זה בדיוק את מה שאני אמרתי
- nils3373
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4686
- שם מלא: ShmilMori
- נתן תודות: 54 פעמים
- קיבל תודות: 164 פעמים
צודק. התכוונתי ל-lenso.DanDan01 כתב:nils3373nils3373 כתב:DanDan01,
שים לב שאת הסמסונג 55ES8000 ניתן להשיג כבר בסביבות ה-13K כאשר הוא יצא הוא תומחר סביב ה-19K....
תקרא טוב את מה שכתבתי קודם לכן בשרשור
מה שאתה אומר זה בדיוק את מה שאני אמרתי...