kronos-cocobolo
איזה דבר יפה
המטרה הינה להנות ממוסיקה המערכת הינה רק האמצעי.
: Amarra Dealer
http://www.sonicstudio.com/amarra
פרטים
פרטים
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
aloni כתב:הלו, בלי חילול הקודש. או שאנחנו שולחים אותך להשתלמות בקיבוץ ללמוד מה זה סונוס....
אהבתי
אתה מתחיל לחזור לעצמך אלוני...
בקרוב תשאיל את החתימה שלי ....ראיתי בכוכבים את זה ...
אבל הרמקול הזה מדהים אין ספק.
052-4200610
- logankungfu
- חבר ותיק

- תגובות: 2462
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 0
האם זו אותה חברה המייצרת את ה YARA אותו אני בוחן בקרוב (שנראה כמו רמקול סתמי למדי מבחינת העיצוב לפחות, יש לציין)?
לוגן תבדוק את הספארק הוא אמור להיות תותח ?
הרמקול אינו בעל נצילות גבוהה (אופייני לאודיופיסיק)
אבל הבנתי שכשהו מתחיל לנגן הבנתי שהו פנתר .
איפה אתה בודק אותו ???
הSPARK ניראה לא רע בכלל
הרמקול אינו בעל נצילות גבוהה (אופייני לאודיופיסיק)
אבל הבנתי שכשהו מתחיל לנגן הבנתי שהו פנתר .
איפה אתה בודק אותו ???
הSPARK ניראה לא רע בכלל
פרטים
פרטים
לאיל / לוגן
הספארק הוא רמקול בהחלט טוב, אולם למיטב זכרוני לוגן מחפש אחוריים מדפיים לקולנוע שיהיו בעלי יכולת להיות מופעלים עצמאית להאזנה למוזיקה (לא יודע איך הם יתחברו לשני מגברים מבלי שהדבר יהווה מטרד).
בעלות הספרק הוא יכול לקנות באדיו פיזיק (אם זה הכיוון שמצא חן בעיניו) רמקול שלהם שנקרא BARILON , זה למעשה VIRGO ללא הסאב, הוא רמקול איכותי בהרבה מהספארק.
הספארק הוא רמקול בהחלט טוב, אולם למיטב זכרוני לוגן מחפש אחוריים מדפיים לקולנוע שיהיו בעלי יכולת להיות מופעלים עצמאית להאזנה למוזיקה (לא יודע איך הם יתחברו לשני מגברים מבלי שהדבר יהווה מטרד).
בעלות הספרק הוא יכול לקנות באדיו פיזיק (אם זה הכיוון שמצא חן בעיניו) רמקול שלהם שנקרא BARILON , זה למעשה VIRGO ללא הסאב, הוא רמקול איכותי בהרבה מהספארק.
ה-Brilon מתומחר ב-3.5K$ בארה"ב לעומת ה-Spark שמתומחר 3K$ - לא בדיוק אותו מחיר. ה-Virgo, עושה את מה שה-Spark עושה אבל טיפה יותר טוב, לטעמי, הוא לא שווה פי 2.5 ממנו.il כתב:בעלות הספרק הוא יכול לקנות באדיו פיזיק (אם זה הכיוון שמצא חן בעיניו) רמקול שלהם שנקרא BARILON , זה למעשה VIRGO ללא הסאב, הוא רמקול איכותי בהרבה מהספארק....
איתמר.
לאיתמר
אני מאמין שעיקר הפרשי המחיר שציינת ניתנים לביטול כאשר קונים בפועל.
חייתי עם שני הקנדידטים (חצי שנה ושנה) וההבדל לטעמי לא גדול- הוא ענק.
ההבדל בהשקפותינו יכול לנבוע מטעם אישי, סטאפ שונה, התאמת רכיבים וכדומה- זה לא פוסל את היותו של הספארק רמקול מצוין לנישת המחיר שלו (ובוודאי ישנם עוד רבים אחרים).
ההצעה לברילון נבעה מהצורך של לוגן (לפי תיאורו) ברמקול מדפי, והיא התבססה על ההנחה כי במידה והסאונד של אדיו פיזיק מצאה חן בעיניו, ומתאים למסגרת התקציב שלו- כאופציה טובה יותר מהיארה ודומיו שהוצעו על ידי חברי הפורום.
הברילון אינו רמקול מוכר על ידי רבים- ועוד מעטים יותר נחשפו לשמיעתו, ולכן העלתי אותו כמידע אישי. הוא תוכנן ונבנה כמיני מוניטור אדיופילי, ובהחלט שווה לשמוע אותו (עם מגבר איכותי וחזק- הוא לא נציל במיוחד).
אני מאמין שעיקר הפרשי המחיר שציינת ניתנים לביטול כאשר קונים בפועל.
חייתי עם שני הקנדידטים (חצי שנה ושנה) וההבדל לטעמי לא גדול- הוא ענק.
ההבדל בהשקפותינו יכול לנבוע מטעם אישי, סטאפ שונה, התאמת רכיבים וכדומה- זה לא פוסל את היותו של הספארק רמקול מצוין לנישת המחיר שלו (ובוודאי ישנם עוד רבים אחרים).
ההצעה לברילון נבעה מהצורך של לוגן (לפי תיאורו) ברמקול מדפי, והיא התבססה על ההנחה כי במידה והסאונד של אדיו פיזיק מצאה חן בעיניו, ומתאים למסגרת התקציב שלו- כאופציה טובה יותר מהיארה ודומיו שהוצעו על ידי חברי הפורום.
הברילון אינו רמקול מוכר על ידי רבים- ועוד מעטים יותר נחשפו לשמיעתו, ולכן העלתי אותו כמידע אישי. הוא תוכנן ונבנה כמיני מוניטור אדיופילי, ובהחלט שווה לשמוע אותו (עם מגבר איכותי וחזק- הוא לא נציל במיוחד).
אתה במקרה מוכר כרגע את הספרק שלך?
במערכת השניה שלי עומד הוירגו 3איתמר כתב:ה-Brilon מתומחר ב-3.5K$ בארה"ב לעומת ה-Spark שמתומחר 3K$ - לא בדיוק אותו מחיר. ה-Virgo, עושה את מה שה-Spark עושה אבל טיפה יותר טוב, לטעמי, הוא לא שווה פי 2.5 ממנו.il כתב:בעלות הספרק הוא יכול לקנות באדיו פיזיק (אם זה הכיוון שמצא חן בעיניו) רמקול שלהם שנקרא BARILON , זה למעשה VIRGO ללא הסאב, הוא רמקול איכותי בהרבה מהספארק.......
הוא הושווה מול רמקולים נמוכים יותר של אודיופיזיק כמו הספרק בשילוב 3 הגברות שונות (וטובות הרבה הרבה יותר מהרוג') וכן מול האוונטי.
ההבדל בין הספרק לוירגו הוא מאוד גדול ומשמעותי. (ואנ י ממש לא מתכוון למכור את הוירגו 3 , לכן אין לי שום אינטרס כלכלי בעניין.)
לטעון שהספרק והוירגו דומים וההבדל בינהם לא גדול- או שיש כאן רצון למכור או שיש כאן רמת הבנה של מה ששומעים מאוד מוזרה שמביאה לאמרה שהם די דומים.הרי תמיד אפשר להשתמש בטיעון של הסובייקטיביות. עדיין יש דברים אוביקטיבים.
לדעתי הספרק הוא רמקול די בינוני יחסית למחירו. אין לו מספיק יתרונות לעומת מתחרים באותו תחום מחירים.
הירה נותן עלות איכות גבוהה. הוירגו גם(אחד הרמקולים הכי נמכרים של אודיופיזיק-כנראה יש סיבה לזה,אצל אילו שאוהבים את הצליל של אודיופיזיק) . עם האוונטי יש לי בעיה, הוא מצויין אבל ברמת מחיר שלו יש טובים ממנו.
קצת על המדרג של הדגמים
http://www.audiophysic.com/virgo/index_e.html
כיום הטמפו 3 נמכר באודיוגון במחיר סביר וטמפו 4 במחיר מעל לכפול ממנו יש שניה
http://cls.audiogon.com/cgi-bin/cls.pl? ... 1163112990
תמיד חשבתי שאודיו פיזיק דורשים תחנת השנאהil כתב:(עם מגבר איכותי וחזק- הוא לא נציל במיוחד)....
האם זה נכון לגבי כל הדגמים ?
מי יודע אולי בקרוב אשמע איזה ווירגו
פרטים
פרטים
איל
לא.
כל דגמי היארה, ספארק, טמפו (לא מכיר את הסקורפיו) הינם סבירים להנעה, למעט טמפו 4 (שבאופן כללי לטעמי לא טוב כגירסה 3 - הרבה פחות קסם ללא עליה בפרמטרים אחרים).
הוירגו, ברילון נזקקים למגבר סטריאו אחד חזק יותר או שני מונו כעיל.
האוונטי (לא מכיר את הקלדרה) פורח עם שני סטריאו, פחות אוהב אותו עם מגברי מונו.
הקרונוס לא נדרש להגברה מיוחדת- לפי שיחתי עם היצרן- לא מגבר חזק יותר מהנידרש לוירגו.
לא.
כל דגמי היארה, ספארק, טמפו (לא מכיר את הסקורפיו) הינם סבירים להנעה, למעט טמפו 4 (שבאופן כללי לטעמי לא טוב כגירסה 3 - הרבה פחות קסם ללא עליה בפרמטרים אחרים).
הוירגו, ברילון נזקקים למגבר סטריאו אחד חזק יותר או שני מונו כעיל.
האוונטי (לא מכיר את הקלדרה) פורח עם שני סטריאו, פחות אוהב אותו עם מגברי מונו.
הקרונוס לא נדרש להגברה מיוחדת- לפי שיחתי עם היצרן- לא מגבר חזק יותר מהנידרש לוירגו.
- המלך
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6273
- נתן תודות: 1 פעם
- קיבל תודות: 19 פעמים
יש את האודיו פיזיק ספארק ביד שניה.
אמנם אני לא כל כך אוהב רמקולים דקים אבל הייתם אומרים שהם מתאימים גם למוזיקה אגרסיבית או שהם עדינים מידי כדוגמת הטריאנגל אנטל ששמעתי.
רמקול שעולה 15000 בחצי מחיר זה נשמע טוב.
אמנם אני לא כל כך אוהב רמקולים דקים אבל הייתם אומרים שהם מתאימים גם למוזיקה אגרסיבית או שהם עדינים מידי כדוגמת הטריאנגל אנטל ששמעתי.
רמקול שעולה 15000 בחצי מחיר זה נשמע טוב.
למלך
בעיקרון הספארק אינם רמקולים אגרסיביים- לא מכיר את הצליל של טריאנגל.
לגודלם הם מפתיעים בגודל הצליל, וכפי שמאפיין את מוצרי החברה- הם די מפורטים.
אם מדובר ביד שניה זה ספארק מהדגם הקודם- ומהסיבות הר"מ מחירו קצת גבוה:
- היבואן אשר הביא אותם בזמנו מכר אותם בסביבות 12-13K לצרכן ברוב המקרים.
- השיפור בדגם הנוכחי מורגש (שופרה התיבה, חומרי הדיפון, שיטת ההדבקה והאלמנטים).
אני חושש כי שישורך הקודם בדבר עדיפות לשידרוג מגבר או רמקול רלוונטי מתמיד- לא תוציא את המיטב ממנו בהגברתך הנוכחית, ולכן תיגרר לעוד תקופה ארוכה עם הרגשת חוסר נחת עד לשידרוג המגבר.
אם כוונתך להשקיע 7-8K ברמקול, קח את הכסף + מכור את מגברך הנוכחי והשקע במגבר טוב 10-12K , הדרמה בצליל תהיה גדולה יותר להערכתי משינוי הרמקול והשארות עם מגברך כיום.
זו רק דעתי- לא מעבר לכך.
בעיקרון הספארק אינם רמקולים אגרסיביים- לא מכיר את הצליל של טריאנגל.
לגודלם הם מפתיעים בגודל הצליל, וכפי שמאפיין את מוצרי החברה- הם די מפורטים.
אם מדובר ביד שניה זה ספארק מהדגם הקודם- ומהסיבות הר"מ מחירו קצת גבוה:
- היבואן אשר הביא אותם בזמנו מכר אותם בסביבות 12-13K לצרכן ברוב המקרים.
- השיפור בדגם הנוכחי מורגש (שופרה התיבה, חומרי הדיפון, שיטת ההדבקה והאלמנטים).
אני חושש כי שישורך הקודם בדבר עדיפות לשידרוג מגבר או רמקול רלוונטי מתמיד- לא תוציא את המיטב ממנו בהגברתך הנוכחית, ולכן תיגרר לעוד תקופה ארוכה עם הרגשת חוסר נחת עד לשידרוג המגבר.
אם כוונתך להשקיע 7-8K ברמקול, קח את הכסף + מכור את מגברך הנוכחי והשקע במגבר טוב 10-12K , הדרמה בצליל תהיה גדולה יותר להערכתי משינוי הרמקול והשארות עם מגברך כיום.
זו רק דעתי- לא מעבר לכך.