XBMC ושטויות...

תוכנות ניהול מדיה: KODI, תוספים, XBMC, Media Portal, PLEX וכו'
guys פותח השרשור
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1253
נתן תודות: 120 פעמים
קיבל תודות: 67 פעמים

שליחה #1 

היי לכולם,
אני עוד משתמש חדש בתוכנה אז עוד לא היכרתי את כל האפשרויות אבל בזכות הפורום והמדריכים נהיה לי יותר קל.. אז קודם כל תודה!
יחד עם זאת, נתקלתי בכמה בעיות שדורשות את עזרתכם:
(לא מצאתי להן פיתרון באתר אז אני מניח שזה יכול להיות שימושי גם לאחרים)
1. אני מנסה להזרים ברשת קווית בלוריי מלא - והסרט ממש מקרטע.. מה עושים?
2. הסאונד עצמו נשמע ממש שונה מאשר האקסטרימר שהיה מחובר קודם, כאילו ההפרדה לערוצים נעשית אחרת, קשה קצת לתאר, אבל כאילו הקול אינו מכויל טוב בכלל..
3. בהנחה שהXBMC כבר עובד איך אני עושה סריקה שיחפש שינויים ותוספות חדשות? כרגע מוגדר רק בעת הטענה ראשונית..
נראה לי מוזר שצריך לעשות ריסטרט אחרי תוספת של כתוביות או לאחר שמוסיפים פרק למשל..
4. האם יש דרך להדיוטים לקנפג את השלט? מצאתי כל מיני אפשרויות שנראות קצת מסובכות מדי..

בשלב הבא אשמח להורדה אוטומטית של כתוביות, תוספים של MAKO וערוץ 10 למשל וכו...

תודה לעוזרים (f)

tomer953
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 5304
שם מלא: tomer953
נתן תודות: 234 פעמים
קיבל תודות: 1442 פעמים

שליחה #2 

3.
תיכנס אל סרטים למשל, תלחץ על "C" (שזה כמו לחצן ימיני) ואז יפתח לך תפריט אפשרויות, תעשה "עדכן ספרייה" או "סרוק מדיה" לא זוכר איך זה כתוב, וזה מבצע עדכון של הספרייה.. אותו דבר לגבי כל אחד מהתכנים.. בכל אופן אם תרצה תוכל ליצור קובץ XML של keymaps.xml ולהגדיר לך כפתור מיוחד ל'סריקה' (למרות שלא חושב שזה כזה הכרחי, זה במרחק שני לחיצות סה"כ).
4. אני מניח שכבר הגדירו עבורך את השלט אנשים עם שלט כמו שלך, תעשה קצת גוגל.. בסוף זה קובץ שנקרא keymap.xml וצריך לשים אותו בתיקיה מסוימת ואז הכל מסתדר..

ותמשיך לגשש פה בפורום אתה תמצא את הפתרונות למאקו וערוץ 10..

שלח תגובה

חזור אל “תוכנה - KODI”