למישהו יש נסיון עם HIDEMYASS.COM VPN ?
בעבר השתמשתי ב STRONGVPN אבל הוא קצת איטי לעיתים וגם ראיתי שHIDEMYASS מאפשר שינוי מדינה בקלות + שני חיבורים בו-זמנית.
מישהו התנסה איתם בזמן האחרון ויכול לומר איך המהירות (או בעיות אחרות)?
האם הוא תומך באנדרויד?
(יש להם מבצע די זול בימים אלו אז אולי כדי להחליף VPN)
תודה.
מישהו התנסה איתם בזמן האחרון ויכול לומר איך המהירות (או בעיות אחרות)?
האם הוא תומך באנדרויד?
(יש להם מבצע די זול בימים אלו אז אולי כדי להחליף VPN)
תודה.
לא הכרתי את השרות הנ"ל אבל נראה שהוא תומך רק במספר אתרים, וגם מחייב שינוי DNS קבוע.
VPN נותן לי חיבור/ניתוק בקלות ושינוי IP לזה של המדינה שאני בוחר (אני צריך US , UK, CANADA).
ד"א המחיר שראיתי ל HMA דומה לזה של האתר שהצעת.
VPN נותן לי חיבור/ניתוק בקלות ושינוי IP לזה של המדינה שאני בוחר (אני צריך US , UK, CANADA).
ד"א המחיר שראיתי ל HMA דומה לזה של האתר שהצעת.
אני לא משתמש בשירות הזה אלא בשירות אחר וגם שם נדרש לשחק עם הגדרות ה- DNS. לשמחתי אני מריץ קושחה צד ג' על הנתב (Tomato במקרה שלי, אבל זה יעבוד גם עם DD-WRT) שמריצה dnsmasq. הוספתי לקונפיגורציה שלו פקודות שמפנות בקשות DNS ל- URL-ים מסוימים (Hulu וכד') דרך השרות הזה. כל היתר נשלח לשרת ה- DNS הרגיל שלי, OpenDNS.amirn כתב:לא הכרתי את השרות הנ"ל אבל נראה שהוא תומך רק במספר אתרים, וגם מחייב שינוי DNS קבוע....
עובד בונבונירה.
... בקיצור, אתה צודק שאתה לא רוצה להעביר את כל בקשות ה- DNS שלך אליהם ויש לזה פתרון.
ואין לך "געוואלד געצרוכען"
שאין לו את ה-"פארפאלן" שלו...
כן!
אני משתמש ב HMA כבר חודשיים ונהנה מכל רגע, עברתי ל DDWRT אני משתמש בראוטר LINKSYS E1200 V2 וגולש על תקן N ONLY כמובן שהראוטר הוא 300 MBPS...קניתי גם כרטיס רשת של TP LINK על תקן N גם כן 300 MBPS וכרגע אני גולש על 7 MBPS מהירות הורדה...אתה זקוק רק ל 5 מקסימום כדי להזרים מדיה ב FULL HD מנטפליקס, הולו פלוס(אני משתמש ב APPLE TV..) אני בינתיים מגדיר את הראוטר ל PPTP לשרת בניו יורק מנהטן וזה עובד נפלא...אני מחכה שיצא גרסת DDWRT של MEGA או BIG כי הגרסה היחידה לראוטר היא MINI בינתיים ואין את האפשרות של OPEN VPN שהיא יותר מהירה...יש עוד כמה דברים קטנים שאני צריך לשנות כמו כבל רשת פחות ארוך וכו'....אבל בסך הכול אני מאוד מרוצה ואני בסך הכול מקבל רק 12 MB מהספק....אז אתה מבין....זה הכול תלוי בהגדרות כמו לדוגמא משהו שהוא מאוד קריטי זה ה MTU... שבכבלים - 1456, ADSL - 1500....ועוד כל מיני דברים קטנים....בקיצור אני מאוד מאוד מרוצה מהשירות שלהם.....
avil11 , האם יצא לך לבדוק את השירות של unblockus ?
בגדול יש לו מספר יתרונות על VPN בתחום הסטרימינג:
עלות נמוכה , מהיר יותר , לא צריך DDWRT או חייגן VPN בראוטר
מאפשר לך גישה גם לשירותי סטרימינג בבריטניה ומדינות אחרות כגון bbc iplayer על אותו חיבור .
בגדול יש לו מספר יתרונות על VPN בתחום הסטרימינג:
עלות נמוכה , מהיר יותר , לא צריך DDWRT או חייגן VPN בראוטר
מאפשר לך גישה גם לשירותי סטרימינג בבריטניה ומדינות אחרות כגון bbc iplayer על אותו חיבור .
גילעד, כן יצא לי לבדוק אותם אני התנסתי בהם בהתחלה כי זה היה בחינם למשך שבועיים, לא ממליץ כי אי אפשר לשבצר את המהירות דרך הראוטר ולא יודע אני חושב שאין כל כך הרבה אפשרויות ולכן אני לא ממליץ...אני בכל מקרה מוכן לעזור לכל מי שרוצה.....דרך אגב מסקנה אחת יש לי מכל ה DDWRT הזה : תבחר ספק אינטרנט עם תמיכה רחבה כמו בזק, נטויזן וכו'....אורנג וכל שאר הזבל לא בדיוק מתאים לצורכי הסטרימרים למיניהם....
Re: כן!
היי. אתה יכול בבקשה להפנות אותי למדריך ממנו למדת איך עושים את מה שתיארת כרגע? תודה!avil11 כתב:אני משתמש ב HMA כבר חודשיים ונהנה מכל רגע, עברתי ל DDWRT אני משתמש בראוטר LINKSYS E1200 V2 וגולש על תקן N ONLY כמובן שהראוטר הוא 300 MBPS...קניתי גם כרטיס רשת של TP LINK על תקן N גם כן 300 MBPS וכרגע אני גולש על 7 MBPS מהירות הורדה...אתה זקוק רק ל 5 מקסימום כדי להזרים מדיה ב FULL HD מנטפליקס, הולו פלוס(אני משתמש ב APPLE TV..) אני בינתיים מגדיר את הראוטר ל PPTP לשרת בניו יורק מנהטן וזה עובד נפלא...אני מחכה שיצא גרסת DDWRT של MEGA או BIG כי הגרסה היחידה לראוטר היא MINI בינתיים ואין את האפשרות של OPEN VPN שהיא יותר מהירה...יש עוד כמה דברים קטנים שאני צריך לשנות כמו כבל רשת פחות ארוך וכו'....אבל בסך הכול אני מאוד מרוצה ואני בסך הכול מקבל רק 12 MB מהספק....אז אתה מבין....זה הכול תלוי בהגדרות כמו לדוגמא משהו שהוא מאוד קריטי זה ה MTU... שבכבלים - 1456, ADSL - 1500....ועוד כל מיני דברים קטנים....בקיצור אני מאוד מאוד מרוצה מהשירות שלהם........
מתנצל על הקפצת השרשור, אני מריץ TOMATO עם DNSMASQ אבל לא בדיוק מסתדר איתו...שלגון כתב:אני לא משתמש בשירות הזה אלא בשירות אחר וגם שם נדרש לשחק עם הגדרות ה- DNS. לשמחתי אני מריץ קושחה צד ג' על הנתב (Tomato במקרה שלי, אבל זה יעבוד גם עם DD-WRT) שמריצה dnsmasq. הוספתי לקונפיגורציה שלו פקודות שמפנות בקשות DNS ל- URL-ים מסוימים (Hulu וכד') דרך השרות הזה. כל היתר נשלח לשרת ה- DNS הרגיל שלי, OpenDNS.amirn כתב:לא הכרתי את השרות הנ"ל אבל נראה שהוא תומך רק במספר אתרים, וגם מחייב שינוי DNS קבוע....
עובד בונבונירה.
... בקיצור, אתה צודק שאתה לא רוצה להעביר את כל בקשות ה- DNS שלך אליהם ויש לזה פתרון....
תוכל אולי להכיוון אותי, כיצד אני מנתב שאילתות DNS מ NETFLIX בלבד לשרת ה DNS של UNBLOCKUS?
בכיף. צריך לעשות שני דברים ב- Advanced -> DHCP/DNS:sYn כתב:מתנצל על הקפצת השרשור, אני מריץ TOMATO עם DNSMASQ אבל לא בדיוק מסתדר איתו...שלגון כתב:אני לא משתמש בשירות הזה אלא בשירות אחר וגם שם נדרש לשחק עם הגדרות ה- DNS. לשמחתי אני מריץ קושחה צד ג' על הנתב (Tomato במקרה שלי, אבל זה יעבוד גם עם DD-WRT) שמריצה dnsmasq. הוספתי לקונפיגורציה שלו פקודות שמפנות בקשות DNS ל- URL-ים מסוימים (Hulu וכד') דרך השרות הזה. כל היתר נשלח לשרת ה- DNS הרגיל שלי, OpenDNS.amirn כתב:לא הכרתי את השרות הנ"ל אבל נראה שהוא תומך רק במספר אתרים, וגם מחייב שינוי DNS קבוע....
עובד בונבונירה.
... בקיצור, אתה צודק שאתה לא רוצה להעביר את כל בקשות ה- DNS שלך אליהם ויש לזה פתרון....
תוכל אולי להכיוון אותי, כיצד אני מנתב שאילתות DNS מ NETFLIX בלבד לשרת ה DNS של UNBLOCKUS?
...
1. תוודא ש- Intercept DNS port מסומן ב- V. אני לא בטוח שזה חיוני, אבל זה לא יכול להזיק.
2. בתיבה של - dnsmasq custom configurtion תוסיף את השורה:
server=/netflix.com/1.2.3.4
כמובן תחליף את 1.2.3.4 בכתובת ה- IP של שרת ה- DNS של UNBLOCKUS.
תלוי בגרסה של dnsmasq, אתה יכול להוסיף עוד שרותים בצורה הבאה:
server=/netflix.com/hulu.com/.../1.2.3.4
שים לב לרשום netflix.com ולא www.netflix.com - יש סיכוי שהם משתמשים ב- subdomains אחרים מלבד www ואתה רוצה להפנות את כולן לשרת ה- DNS של UNBLOCKUS.
לקינוח, תוודא שהראוטר רשום כשרת ה- DNS, ע"י הרצ הפקודה ipconfig/all ותחפש את השורה שמתיחסת ל- DNS Servers.
בהצלחה!
נערך לאחרונה על ידי שלגון ב 06/08/2013 9:31, נערך פעם 1 בסך הכל.
- netivi
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 880
- נתן תודות: 1060 פעמים
- קיבל תודות: 29 פעמים
אתה יכול לשנות את המידה בדפדפן של בכרום ללא כל התערבות של האתר הנ"ל
https://google.com/webstore/deta ... meio?hl=en
https://google.com/webstore/deta ... meio?hl=en
אולי התוצאה הסופית דומה, מבחינת המשתמש, אבל מדובר בשני שירותים שונים שעובדים אחרת לגמרי.netivi כתב:אתה יכול לשנות את המידה בדפדפן של בכרום ללא כל התערבות של האתר הנ"ל
https://google.com/webstore/deta ... meio?hl=en...
תודה רבה אנסה ואעדכן בהמשך!שלגון כתב:בכיף. צריך לעשות שני דברים ב- Advanced -> DHCP/DNS:sYn כתב:מתנצל על הקפצת השרשור, אני מריץ TOMATO עם DNSMASQ אבל לא בדיוק מסתדר איתו...שלגון כתב:אני לא משתמש בשירות הזה אלא בשירות אחר וגם שם נדרש לשחק עם הגדרות ה- DNS. לשמחתי אני מריץ קושחה צד ג' על הנתב (Tomato במקרה שלי, אבל זה יעבוד גם עם DD-WRT) שמריצה dnsmasq. הוספתי לקונפיגורציה שלו פקודות שמפנות בקשות DNS ל- URL-ים מסוימים (Hulu וכד') דרך השרות הזה. כל היתר נשלח לשרת ה- DNS הרגיל שלי, OpenDNS.amirn כתב:לא הכרתי את השרות הנ"ל אבל נראה שהוא תומך רק במספר אתרים, וגם מחייב שינוי DNS קבוע....
עובד בונבונירה.
...
1. תוודא ש- Intercept DNS port מסומן ב- V. אני לא בטוח שזה חיוני, אבל זה לא יכול להזיק.
2. בתיבה של - dnsmasq custom configurtion תוסיף את השורה:
server=/netflix.com/1.2.3.4
כמובן תחליף את 1.2.3.4 בכתובת ה- IP של שרת ה- DNS של UNBLOCKUS.
תלוי בגרסה של dnsmasq, אתה יכול להוסיף עוד שרותים בצורה הבאה:
server=/netflix.com/hulu.com/.../1.2.3.4
שים לב לרשום netflix.com ולא www.netflix.com - יש סיכוי שהם משתמשים ב- subdomains אחרים מלבד www ואתה רוצה להפנות את כולן לשרת ה- DNS של UNBLOCKUS.
לקינוח, תוודא שהראוטר רשום כשרת ה- DNS, ע"י הרצ הפקודה ipconfig/all ותחפש את השורה שמתיחסת ל- DNS Servers.
בהצלחה!...