דיווח חדש: "סמסונג גלקסי S4 יושק ב-22 במרץ"

מכשירים סלולריים, חברות סלולריות.
שלח תגובה
noam3039 פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 3441
נתן תודות: 86 פעמים
קיבל תודות: 487 פעמים

שליחה #1 

דיווח חדש: "סמסונג גלקסי S4 יושק ב-22 במרץ"

http://www.mako.co.il/nexter-cellular/A ... =565984153

מסקר מאקו

flsh
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1149
נתן תודות: 11 פעמים
קיבל תודות: 20 פעמים

שליחה #2 

זה מצחיק אותי כמה הקונצנזוס על גודל המסך מתרחק ממני ממני כל שנה... 5 אינץ'...

ראיתי נערות משחקות עם גלקסי עם מסך גדול (אני חושב שזה היה S3) וזה נראה ענק ביד שלהן. הן בקושי תפקדו איתו ביד אחת.
אם סמסונג הייתה מוציאה טלפון עם מפרט כזה ורק מסך בגודל 4 אינץ' או פחות (משהו במימדי אייפון 4, נקסוס S) זה היה יכול לסקרן אותי. כשהמסך כל כך יותר גדול ממה שאני מרגיש נוח איתו אני אפילו לא מנסה.

(ורק כדי שתוכלו לצחוק עלי יותר, לאמא שלי יש אייפון 5 חדש וגיליתי שגם הוא לא בדיוק נוח לתפעול כי באחיזה נוקשה ויציבה של הטלפון האגודל שלי לא מגיעה גם לכפתור הבית וגם לחלק העליון של המסך שתמיד יש בו מלא כפתורי אפליקציות.... אז נראה שהפכו אותי לקהל היעד של טלפונים עם חומרה חלשה ואת האייפון שלי אני כנראה לא אשדרג לאייפון אחר אחרי כל הכסף שהוצאתי על אפליקציות).

קרמריקה
סמל אישי של משתמש
אחראי תחום קפה
אחראי תחום קפה
תגובות: 4098
נתן תודות: 92 פעמים
קיבל תודות: 285 פעמים

שליחה #3 

מסכים לגמרי. גדלי המסך הנוכחיים הופכים כל מתחרה קיים לאייפון כלא רלוונטי עבורי מראש, לפני שאפילו מסתכלים על כל דבר אחר.
התבאסתי כשאפל הגדילו את המסך ל-4 אינץ', אבל אחרי כמה חודשי שימוש באייפון 5, זה באמת לא נורא, אבל יותר מזה כבר יהיה בעייתי מאוד עבורי.

כ"כ קיוויתי שנוקייה עם WP8 יהיו שונים, אבל גם הם בחרו להוציא טאבלט קטן במקום טלפון כמכשיר הדגל שלהם.
בינתיים, אין אלטרנטיבה לאייפון, לפחות בכל הקשור לגודל המסך.

שלח תגובה

חזור אל “סלולר”