המלצת מסך ופרמטרים
אשמח להמלצה על מסך טלויזיה בגודל "55 - אלו הפרמטרים שמצאתי, אשמח לפיקוס, מיקוד והמלצה:
טכנולוגיה (LED?), דגם ספציפי, מהירות רענות (100/200/400 הרץ?), טכנולוגיית עיבוד והחלקת תמונה,
סוגי וכמויות חיבורים, LAN, DLAN, כדאיות ומשמעות Smart TV, דיסק קשיח פנימי, תמיכה בפורמטים שונים, Wireless, DTS, DTT
תרגום SRT בעברית, 1080P? , HDMI 1.4? חיבור USB עם כוח (חשמל), Application WiFi וכו'.
אגב, מרחק הצפייה הוא כ 4 מטר, האם "55 מספיק?
בנוסף, במידה ונדחה את רכישת המסך לעוד שנה (יתכן ונקבל מסך אחר בניתיים), האם העתיד הקרוב צופן שינויים משמעותיים?
כלומר, בלי קשר למחיר שבוודאי ירד בעוד שנה, האם יש על הסף טכנולוגיה שבאמת כדאי לחכות לה (ולא כי תמיד "כדאי" להמתין),
לדוגמא, טכנולוגיה שמאפשרת לצפות בסרטי תלת מימד ללא משקפים, איכות תמונה טובה משמעותית וכו'.
טכנולוגיה (LED?), דגם ספציפי, מהירות רענות (100/200/400 הרץ?), טכנולוגיית עיבוד והחלקת תמונה,
סוגי וכמויות חיבורים, LAN, DLAN, כדאיות ומשמעות Smart TV, דיסק קשיח פנימי, תמיכה בפורמטים שונים, Wireless, DTS, DTT
תרגום SRT בעברית, 1080P? , HDMI 1.4? חיבור USB עם כוח (חשמל), Application WiFi וכו'.
בנוסף, במידה ונדחה את רכישת המסך לעוד שנה (יתכן ונקבל מסך אחר בניתיים), האם העתיד הקרוב צופן שינויים משמעותיים?
כלומר, בלי קשר למחיר שבוודאי ירד בעוד שנה, האם יש על הסף טכנולוגיה שבאמת כדאי לחכות לה (ולא כי תמיד "כדאי" להמתין),
לדוגמא, טכנולוגיה שמאפשרת לצפות בסרטי תלת מימד ללא משקפים, איכות תמונה טובה משמעותית וכו'.
- טלHD
- גורו

- תגובות: 14362
- נתן תודות: 991 פעמים
- קיבל תודות: 1221 פעמים
כתבת המון ואת העיקר לא כתבת. תקציב.ארגוט כתב:אשמח להמלצה על מסך טלויזיה בגודל "55 - אלו הפרמטרים שמצאתי, אשמח לפיקוס, מיקוד והמלצה:
'....
אם אין בעיה כזו, 55HX920 או 55ES8000.
העברית והסמארט יותר טובים באחרונה.
- טלHD
- גורו

הטכנולוגיה לא תמציא את עצמה עוד שנה.ארגוט כתב:
לדוגמא, טכנולוגיה שמאפשרת לצפות בסרטי תלת מימד ללא משקפים, איכות תמונה טובה משמעותית וכו'....
מחירי oled ומסכי uhd ירדו במחיר אבל אני מעריך שעדיין הזולים מבינהם ימכרו במחירים של פי 3 ממסך "רגיל".
היקרים במחירים של פי 10.
OK, תודה, אז בוא נחזור לבסיס, הטנולוגיה שאני מחפש היא LED? במה היא טובה יותר מפלזמה/LCD?טלHD כתב:הטכנולוגיה לא תמציא את עצמה עוד שנה.ארגוט כתב:
לדוגמא, טכנולוגיה שמאפשרת לצפות בסרטי תלת מימד ללא משקפים, איכות תמונה טובה משמעותית וכו'....
מחירי oled ומסכי uhd ירדו במחיר אבל אני מעריך שעדיין ימכרו במחירים של פי 3 ממסך "רגיל"....
מעבר לכל פיצ'רי ה Smart, אילו פרמטרים בסיסיים חשובים? האם הגודל מתאים למרחק?
מה בנוגע למהירות רענון, עיבוד/החלקת תמונה וכו'?
תודה
- טלHD
- גורו

אם הסלון מואר מאוד או יש מקורות אור על המסך, עדיפות למסך led.ארגוט כתב:תקציב עד 10K, ואני לא חושב שכל נושא ה Smart באמת נחוץ, אני יותר שואל מאשר אומר...
55ES6300.
אם אתה צופה בחדר חשוך יחסית ללא מקורות אור על המסך, עדיפות לפלזמה.
55ST50.
לגבי גודל... 55 זה המינימום המומלץ למרחק של 4 מטר צפייה.
עדיפות ליותר.... אבל תקציבך לא מאפשר.
נסה לבדוק את ה 60 " של שארפ דגם 847.
צפה בחנויות בשלושת הדגמים שציינתי ממרחק 4 מטר.
אם לא תראה עדיפות לאחת מהן בעיינך, קח את ה60".
בנוסף...אם חשוב לך עברית מלאה וסמארט.. הסמסונג מנצחת בגדול.
1. הסלון מואר, לכך פלזמה פחות תתאים, מה ההבדל בין LCD לבין LED?טלHD כתב:אם הסלון מואר מאוד או יש מקורות אור על המסך, עדיפות למסך led.ארגוט כתב:תקציב עד 10K, ואני לא חושב שכל נושא ה Smart באמת נחוץ, אני יותר שואל מאשר אומר...
55ES6300.
55ST50.
בנוסף...אם חשוב לך עברית מלאה וסמארט.. הסמסונג מנצחת בגדול....
2. באופן כללי, מהי מהירות הרענון המוממלצת?
3. טכנולוגיית עיבוד והחלקת תמונה זה לא פרמטר חשוב?
4. מהי בדיוק Smart TV? מסך המחובר לאינטרנט? מסך הכולל פיצ'רים כגון :
LAN, DLAN, דיסק קשיח פנימי, תמיכה בפורמטים שונים, Wireless, DTS, DTT
תרגום SRT בעברית, חיבור USB עם כוח (חשמל), Application WiFi וכו'?
1. הסלון מואר, לכך פלזמה פחות תתאים, מה ההבדל בין LCD לבין LED?טלHD כתב:אם הסלון מואר מאוד או יש מקורות אור על המסך, עדיפות למסך led.ארגוט כתב:תקציב עד 10K, ואני לא חושב שכל נושא ה Smart באמת נחוץ, אני יותר שואל מאשר אומר...
55ES6300.
55ST50.
בנוסף...אם חשוב לך עברית מלאה וסמארט.. הסמסונג מנצחת בגדול....
תרגום SRT בעברית, חיבור USB עם כוח (חשמל), Application WiFi וכו'?
- טלHD
- גורו

1. גם LED זה LCD רק עם תאורת LED ולא CCFL.1. הסלון מואר, לכך פלזמה פחות תתאים, מה ההבדל בין LCD לבין LED?
תרגום SRT בעברית, חיבור USB עם כוח (חשמל), Application WiFi וכו'?...
2. למיטב זכרוני, העיין האנושית לא רואה פחות מ 5MS, ורוב המסכים עם נתון נמוך מזה, כך שזה כבר לא ממש משנה.
3. אין חוקים. לכל מותג המנגנון שלו, חלקם מוצלחים וחלקם פחות. יכול להיות שמנגנון 100 HZ יעשה עבודה טובה יותר ממנגנון 200HZ. היום לכל המסכים בתקציב שאתה מחפש יש מנגנוני החלקה של בין 200-800HZ.
4. http://www.samsung.com/il/smarttv/