מערכת סאונד
- istarmini
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 17930
- נתן תודות: 1146 פעמים
- קיבל תודות: 2494 פעמים
תקציב?
- JEXY
- עוסק בתחום

- תגובות: 12241
- נתן תודות: 41 פעמים
- קיבל תודות: 625 פעמים
- יצירת קשר:
רמקולים קטנים כמו שהם אינם יכולים להפיק תדרים נמוכים כמו סאבוופר או רמקול אחר בעל אלמנט וופר...ארגוט כתב:אשמח להמלצה על מערכת סאונד לסלון - איזה רסיבר מומלץ (חברה + דגם) וסט רמקולים (יש הכנות בקירות בצדדים/מאחור)?
איננו מעוניינים ברמקולים מאסיבים ולא בסאב המונח על הריצפה, אלא רק מספר רמקולים קטנים מקדימה ובצדדים....
אם כוונה לרמקולים קטנים סטליטים הסאב הוא חלק בלתי נפרד...
התקציב הוא גם חלק בלתי נפרד מרכישת מערכת. ללא תקציב אתה יכול לקבל המלצה לקדם ומגבר של מקנטוש ורמקולים קטנים של קודה... כפי שאתה מבין, אין שייכות לא לתקציב ולא ליכולות של המערכת שלא נדבר גם על אסטטיקה ואקוסטיקה.
בעבר היה לי רסיבר של דנון שעלה כ 1,000 ש"ח, וסט רמקולים לתלייה (השתמשתי בארבעה מתוך השישה),JEXY כתב:רמקולים קטנים כמו שהם אינם יכולים להפיק תדרים נמוכים כמו סאבוופר או רמקול אחר בעל אלמנט וופר...ארגוט כתב:אשמח להמלצה על מערכת סאונד לסלון - איזה רסיבר מומלץ (חברה + דגם) וסט רמקולים (יש הכנות בקירות בצדדים/מאחור)?
איננו מעוניינים ברמקולים מאסיבים ולא בסאב המונח על הריצפה, אלא רק מספר רמקולים קטנים מקדימה ובצדדים....
אם כוונה לרמקולים קטנים סטליטים הסאב הוא חלק בלתי נפרד...
התקציב הוא גם חלק בלתי נפרד מרכישת מערכת. ללא תקציב אתה יכול לקבל המלצה לקדם ומגבר של מקנטוש ורמקולים קטנים של קודה... כפי שאתה מבין, אין שייכות לא לתקציב ולא ליכולות של המערכת שלא נדבר גם על אסטטיקה ואקוסטיקה....
ואת הסאב שהיה מיועד לעמוד על הריצפה כלל לא חיברתי, שעלה לי כ 500 ש"ח,
כך שאני מניח שהתקציב אמור להיות דומה.
אשמח לקבל המלצה למשהו דומה, כלומר, רסיבר + מספר רמקולים קטנים לתלייה (חברה + דגם),
ואם אחליט שהפעם אני רוצה להשקיע יותר במערכת הסאונד, אז המלצה למשהו משמעותי יותר, בתוספת נניח של 1,000-2,000 ש"ח, אבל בכל אופן לא רמקולים גדולים להנחה על הריצפה (אולי למעט הסאב, אני מניח)