מערכת סאונד

אודיו בקולנוע-ביתי ופורמטים רב-ערוציים - רסיברים, מגברי כח-רב ערוציים, פרוססורי-אודיו וכו'
שלח תגובה
ארגוט פותח השרשור
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 62
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #1 

אשמח להמלצה על מערכת סאונד לסלון - איזה רסיבר מומלץ (חברה + דגם) וסט רמקולים (יש הכנות בקירות בצדדים/מאחור)?
איננו מעוניינים ברמקולים מאסיבים ולא בסאב המונח על הריצפה, אלא רק מספר רמקולים קטנים מקדימה ובצדדים.

istarmini
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון ה-15K
חבר במועדון ה-15K
תגובות: 17930
נתן תודות: 1146 פעמים
קיבל תודות: 2494 פעמים

שליחה #2 

תקציב?

ארגוט פותח השרשור
חבר פעיל
חבר פעיל

שליחה #3 

istarmini כתב:תקציב?
...
מה שנדרש עבור מישהו שהצרכים שלו מינימליים.

JEXY
סמל אישי של משתמש
עוסק בתחום
עוסק בתחום
תגובות: 12241
נתן תודות: 41 פעמים
קיבל תודות: 625 פעמים
יצירת קשר:

שליחה #4 

ארגוט כתב:אשמח להמלצה על מערכת סאונד לסלון - איזה רסיבר מומלץ (חברה + דגם) וסט רמקולים (יש הכנות בקירות בצדדים/מאחור)?
איננו מעוניינים ברמקולים מאסיבים ולא בסאב המונח על הריצפה, אלא רק מספר רמקולים קטנים מקדימה ובצדדים.
...
רמקולים קטנים כמו שהם אינם יכולים להפיק תדרים נמוכים כמו סאבוופר או רמקול אחר בעל אלמנט וופר...

אם כוונה לרמקולים קטנים סטליטים הסאב הוא חלק בלתי נפרד...

התקציב הוא גם חלק בלתי נפרד מרכישת מערכת. ללא תקציב אתה יכול לקבל המלצה לקדם ומגבר של מקנטוש ורמקולים קטנים של קודה... כפי שאתה מבין, אין שייכות לא לתקציב ולא ליכולות של המערכת שלא נדבר גם על אסטטיקה ואקוסטיקה.
G-Media
יעוץ והתקנת מערכות שמע, קולנוע, תקשורת מחשבים וחשמל חכם.
052-5634010
עקבו אחרי בפייסבוק
בעל הסמכה בתכנון והקמת תשתית על בסיס טכנולוגייה HDBaseT

ארגוט פותח השרשור
חבר פעיל
חבר פעיל

שליחה #5 

JEXY כתב:
ארגוט כתב:אשמח להמלצה על מערכת סאונד לסלון - איזה רסיבר מומלץ (חברה + דגם) וסט רמקולים (יש הכנות בקירות בצדדים/מאחור)?
...
רמקולים קטנים כמו שהם אינם יכולים להפיק תדרים נמוכים כמו סאבוופר או רמקול אחר בעל אלמנט וופר...

אם כוונה לרמקולים קטנים סטליטים הסאב הוא חלק בלתי נפרד...

התקציב הוא גם חלק בלתי נפרד מרכישת מערכת. ללא תקציב אתה יכול לקבל המלצה לקדם ומגבר של מקנטוש ורמקולים קטנים של קודה... כפי שאתה מבין, אין שייכות לא לתקציב ולא ליכולות של המערכת שלא נדבר גם על אסטטיקה ואקוסטיקה.
...
בעבר היה לי רסיבר של דנון שעלה כ 1,000 ש"ח, וסט רמקולים לתלייה (השתמשתי בארבעה מתוך השישה),
ואת הסאב שהיה מיועד לעמוד על הריצפה כלל לא חיברתי, שעלה לי כ 500 ש"ח,
כך שאני מניח שהתקציב אמור להיות דומה.

אשמח לקבל המלצה למשהו דומה, כלומר, רסיבר + מספר רמקולים קטנים לתלייה (חברה + דגם),
ואם אחליט שהפעם אני רוצה להשקיע יותר במערכת הסאונד, אז המלצה למשהו משמעותי יותר, בתוספת נניח של 1,000-2,000 ש"ח, אבל בכל אופן לא רמקולים גדולים להנחה על הריצפה (אולי למעט הסאב, אני מניח)

שלח תגובה

חזור אל “אודיו רב-ערוצי (ק''ב)”