חזק לא?
מה אתם אומרים על זה..Zealz GK802
מוצר Quad Core בתצורת TV Stick מבוסס על פלטפורמת Freescale i.MX6,
מריץ מערכת הפעלה אובונטו על בסיס קרנל לינוקס linaro.
לא ברור לי אם קיימת תמיכה בהאצה גרפית לפלטפורמה זו תחת לינוקס מאחר ונראה שלא תומכת בOpenGL אלא רק בOpenGL ES שלינוקס (ספציפית X11) למיטב ידיעתי לא תומכת בו (כרגע).
צריך לראות גם איזה פורמטים נתמכים תחת לינוקס בניגון וידאו עם האצת חומרה, כיוון שלא כמו החברות הטייואניות והסיניות שמייצרות מעבדי ARM, חברת Freescale עובדת בצורה חוקית וחייבת לשלם תמלוגים על כל פורמט שמפוענח בחומרה ששייך לMPEG LA.
חוץ מזה שמחיר המוצר כרגע כ100$ ממש לא אטרקטיבי ובכלל תצורת TV Stick מטופשת לחלוטין כיוון שסובלת מבעיות קשות של פיזור חום, מגיעה עם מחבר USB יחיד לכן מחייבת שימוש ברכזת USB, ומגיעה ללא כרטיס רשת קווי, לכן מומלץ להימנע מרכישת מוצרים כאלה וללכת על תצורת "TV Box", ההפרש במחיר בין 10 ל20$ זניח בהחלט לעומת יתרונות התצורה האחרונה.
תעיין בשרשור שלי בנושא הרצת XBMC תחת לינוקס עבור מוצרי ARM, יש שם אזכור לעוד פלטפורמות Quad Core.
שים לב שבמקרה ואתה בסה"כ רוצה להריץ את XBMC תחת לינוקס אז אין בעיה של האצה גרפית (קיימות אותן מגבלות של פענוח וידאו בחומרה) מכיוון שXBMC תומכת בOpenGL ES ומתנהלת ישירות מול הדרייבר הגרפי (ולא צריכה כלל את X11).
מריץ מערכת הפעלה אובונטו על בסיס קרנל לינוקס linaro.
לא ברור לי אם קיימת תמיכה בהאצה גרפית לפלטפורמה זו תחת לינוקס מאחר ונראה שלא תומכת בOpenGL אלא רק בOpenGL ES שלינוקס (ספציפית X11) למיטב ידיעתי לא תומכת בו (כרגע).
צריך לראות גם איזה פורמטים נתמכים תחת לינוקס בניגון וידאו עם האצת חומרה, כיוון שלא כמו החברות הטייואניות והסיניות שמייצרות מעבדי ARM, חברת Freescale עובדת בצורה חוקית וחייבת לשלם תמלוגים על כל פורמט שמפוענח בחומרה ששייך לMPEG LA.
חוץ מזה שמחיר המוצר כרגע כ100$ ממש לא אטרקטיבי ובכלל תצורת TV Stick מטופשת לחלוטין כיוון שסובלת מבעיות קשות של פיזור חום, מגיעה עם מחבר USB יחיד לכן מחייבת שימוש ברכזת USB, ומגיעה ללא כרטיס רשת קווי, לכן מומלץ להימנע מרכישת מוצרים כאלה וללכת על תצורת "TV Box", ההפרש במחיר בין 10 ל20$ זניח בהחלט לעומת יתרונות התצורה האחרונה.
תעיין בשרשור שלי בנושא הרצת XBMC תחת לינוקס עבור מוצרי ARM, יש שם אזכור לעוד פלטפורמות Quad Core.
שים לב שבמקרה ואתה בסה"כ רוצה להריץ את XBMC תחת לינוקס אז אין בעיה של האצה גרפית (קיימות אותן מגבלות של פענוח וידאו בחומרה) מכיוון שXBMC תומכת בOpenGL ES ומתנהלת ישירות מול הדרייבר הגרפי (ולא צריכה כלל את X11).
הערה נוספת, אם המעבד מספיק מהיר, כמו במקרה של הODROID-U2 עם Samsung Exynos4412 בתדירות 1.7GHz אז אין כל בעיה גם לפענח וידאו ברזולוציות ובקצבים גבוהים במפענחי תוכנה שלא מנצלים את יכולות מעבד הוידאו של הSoC.
שלא כמו ODROID-U2 הGK802 חלשלוש ואני לא בטוח שיוכל לעשות זאת בהצלחה.
שלא כמו ODROID-U2 הGK802 חלשלוש ואני לא בטוח שיוכל לעשות זאת בהצלחה.
אני גם חושב כמוך,במידה ומוצר כזה עולה 100$ אז למה לא להוסיף 10-20$ בשביל משהו קצת יותר אכותי..
השאלה איפה אני מוצא מוצר כזה??
תן לי קישור למשהו שיכול להריץ 1080 בצורה טובה ומתבסס על אנדרואיד..

!אל תשאל שאלות קשות שלא תשמע שקרים!
!!!אנחנו הישראלים חושבים כול הזמן כחול ותמיד יוצא לבן !!
!!משפט סיני חכם אומר.אם אין לך מה לכתוב,תכתוב משפט סיני חכם!!
קח בחשבון שלא ברור לי מה קורה בגזרת אנדרואיד עם passthrough (לפורמטי HD או בכלל).ליקר כתב:אני גם חושב כמוך,במידה ומוצר כזה עולה 100$ אז למה לא להוסיף 10-20$ בשביל משהו קצת יותר אכותי..
...
בנוסף השאלה האם אתה צריך תמיכה בXBMC, לדעתי רצוי טבעית, ללא שימוש בנגנים חיצוניים.
אם לא, אז כל מוצר Dual-Core זול כנראה יתאים עם שימוש בנגן כמו MX-Player או דומיו.
אם כן, אז הפלטפורמה Rockchip RK3066 כנראה תיתמך בXBMC, תעיין בשרשור הזה, הנה דוגמא למוצר זול שמבוסס על הפלטפורמה, מעבר לחיבור הקווי המוצר סובל מאותן מגרעות שהזכרתי לעיל.
תחת אנדרואיד לא נראה לי מומלץ ללכת על מוצר מבוסס Amlogic מעבר לPivos XIOS DS, כי XBMC ניגשת לנגן של Amlogic שעבר עדכון ע"י Pivos ע"מ שיתמוך באופן מלא בXBMC אך החברות הסיניות לא משדרגות את גרסת הנגן שנכלל באנדרואיד ואז יתכנו בעיות של סנכרון קול ותמונה.
כרגע מוקדם מדי לומר איזה פלטפורמת Quad מומלצת מבחינת מחיר ותאימות לXBMC, צריך להמתין מעט שהמבחר יגדל ויהיו ביקורות משתמשים על הפלטפורמות השונות.
אם אתה מוכן לנטוש את אנדרואיד ולעבור ללינוקס (ההתקנה מתבצעת באותו אופן שמעדכן את אנדרואיד) אז מוצרי Amlogic שונים יתנו לך תמיכה מלאה בXBMC ללא מגבלות כלשהן, הנה שוב קישור לשרשור בנושא, אני מקווה לקבל בקרוב את MyGica A11 ולבדוק זאת בעצמי.
קודם כל תודה על התשובה המהירה והמפורטת
...
בגדול אני רוצה לעשות ובגלל זה בחרתי באנדרואיד ולא בסטרימר רגיל כי
אני רואה הרבה סדרות בצפיה ישירה על המחשב.
ואם אפשר לשחק על הTV בסלון זה עוד יתרון.
שלט נוח(אפשר להזיז אותו כמו עכבר)
אני רוצה משהו נוח קל לשימוש גם אישתי..
אין לי בעיה להשקיע עוד כמה שקלים ולקבל מוצר חזק יותר\אמיו(כבר אמרתי )
השאלה איזה מוצר..
אני לא רוצה "צעצוע" כזה
http://www.aliexpress.com/item/New-MK81 ... 59303.html
משהו קצת יותר רציני..
נגיד שזה הכיון
http://www.geekbuying.com/item/GV-10-Go ... 13081.html
תודה
בגדול אני רוצה לעשות ובגלל זה בחרתי באנדרואיד ולא בסטרימר רגיל כי
אני רואה הרבה סדרות בצפיה ישירה על המחשב.
ואם אפשר לשחק על הTV בסלון זה עוד יתרון.
שלט נוח(אפשר להזיז אותו כמו עכבר)
אני רוצה משהו נוח קל לשימוש גם אישתי..
אין לי בעיה להשקיע עוד כמה שקלים ולקבל מוצר חזק יותר\אמיו(כבר אמרתי )
השאלה איזה מוצר..
אני לא רוצה "צעצוע" כזה
http://www.aliexpress.com/item/New-MK81 ... 59303.html
משהו קצת יותר רציני..
נגיד שזה הכיון
http://www.geekbuying.com/item/GV-10-Go ... 13081.html
תודה