סמליין פשוט בזיון!! ויש לי בעיות איתם אני צריך את היעוץ\עזרה שלכם
אבא שלי קנה ליפני שנתיים את הפלזמה PS50C550
וליפני כמה חודשים ניהיה כתם עגול כזה על המסך כאילו שהתקלף לו הציפויי השחור של המסך
ואז אמא שלי רצתה לממש את האחריות וליראות מה ניתן לעשות
טוב אז הטכנאי הגיע והוא אמר שהכתם של המסך זה לא כולל באחריות אז הוא לקח את הפלזמה למעבדה ליראות מה ניתן לעשות
ואז ביקשנו טלויזיה חלופית ובהתחלה הם רצו על זה כסף ואז אחרי זה הם אמרו שזה לא יעלה כלום
טוב אחרי כמה ימים הם הגיעו והם לקחו את הפלזמה והם הביהוא 32 אינץ חלופית בימקום משוו יותר גדול שנוכל ליראות טלויזיה בסלון כמו שצריך ויש לנו סלון דיי גדול
טוב אחרי כמה שבועות הם יתקשרו אלינו והם אמרו שלתקן את הכתם הדיי קטן הזה יעלה 3500 ש"ח!!! אמא שלי אמרה מהפיתאום והוא ביקשה שהם יחזירו את הפלזמה לבית
טוב ליפני שבוע הטכנאי בא הביא את הפלזמה הוציא אותה מהנילון ואז פיתאום כל המסך התקלף ויש כתמים על כל המסך וגם כל המאחורה של הפלזמה שריטות פשוט מזעזע כאילו שהפלזמה נפלה לו במכונית ההובלה או משו כזה כי זה נזק שניגרם על ידם!!!
אז אמא שלי ביקשה להחזיר את הפלזמה ולקבל על זה פיצוי הולם טוב אחרי כמה ימים אמא שלי דיברה אם המנהלת של שרות הטכני נטלי והיא אמרה לאמא שלי שהנזק שניגרם בפלזמה זה לא בעיה שלהם ושהם מוכנים להחליף רק את הצד האחורי של המסך שכולו מלא שריטות
אז אמא שלי אמרה שזה לא מקובל עלה והיא רוצה פיתרון אז המנהלת אמרה לה שהיא תיבדוק את זה
המנהלת מיקקשרת אחרי יום והוא אמרה שהיא מוכנה להביא לנו את הפלזמה PS50E450 ב2500 ש"ח אז ישר אמרתי לאמא שלי שלא כי זה דגם פחות טוב מימה שיש לנו אם כבר אז שהם יביאו לנו את ה PS50E550 ב2000 ש"ח אז המנהלת אמרה שהוא תיבדוק את זה
טוב היום היא חוזרת אלינו והיא אומרת שבסוף מה שהיא יכולה לעשות זה רק להביא לנו את ה ה450 ב2700 ש"ח!!! אז אמא שלי אמרה לה שלא ושהיא תדבר איתה כבר מחר בבוקר
סמליין פשוט בזיון אנכנו כבר לא יודעים מה לעשות הנזק שניגרם למסך זה באשמתם וזה ביגלל ברשלנות שלהם ועוד הם באים ומאשימים אותנו..
מה אפשר לעשות במיקרה שכזה פשוט הפלזמה כבר כמה חודשים טובים אצלם ואנכנו תקועים אם 32 בסלון גדול!!!
וליפני כמה חודשים ניהיה כתם עגול כזה על המסך כאילו שהתקלף לו הציפויי השחור של המסך
ואז אמא שלי רצתה לממש את האחריות וליראות מה ניתן לעשות
טוב אז הטכנאי הגיע והוא אמר שהכתם של המסך זה לא כולל באחריות אז הוא לקח את הפלזמה למעבדה ליראות מה ניתן לעשות
ואז ביקשנו טלויזיה חלופית ובהתחלה הם רצו על זה כסף ואז אחרי זה הם אמרו שזה לא יעלה כלום
טוב אחרי כמה ימים הם הגיעו והם לקחו את הפלזמה והם הביהוא 32 אינץ חלופית בימקום משוו יותר גדול שנוכל ליראות טלויזיה בסלון כמו שצריך ויש לנו סלון דיי גדול
טוב אחרי כמה שבועות הם יתקשרו אלינו והם אמרו שלתקן את הכתם הדיי קטן הזה יעלה 3500 ש"ח!!! אמא שלי אמרה מהפיתאום והוא ביקשה שהם יחזירו את הפלזמה לבית
טוב ליפני שבוע הטכנאי בא הביא את הפלזמה הוציא אותה מהנילון ואז פיתאום כל המסך התקלף ויש כתמים על כל המסך וגם כל המאחורה של הפלזמה שריטות פשוט מזעזע כאילו שהפלזמה נפלה לו במכונית ההובלה או משו כזה כי זה נזק שניגרם על ידם!!!
אז אמא שלי ביקשה להחזיר את הפלזמה ולקבל על זה פיצוי הולם טוב אחרי כמה ימים אמא שלי דיברה אם המנהלת של שרות הטכני נטלי והיא אמרה לאמא שלי שהנזק שניגרם בפלזמה זה לא בעיה שלהם ושהם מוכנים להחליף רק את הצד האחורי של המסך שכולו מלא שריטות
אז אמא שלי אמרה שזה לא מקובל עלה והיא רוצה פיתרון אז המנהלת אמרה לה שהיא תיבדוק את זה
המנהלת מיקקשרת אחרי יום והוא אמרה שהיא מוכנה להביא לנו את הפלזמה PS50E450 ב2500 ש"ח אז ישר אמרתי לאמא שלי שלא כי זה דגם פחות טוב מימה שיש לנו אם כבר אז שהם יביאו לנו את ה PS50E550 ב2000 ש"ח אז המנהלת אמרה שהוא תיבדוק את זה
טוב היום היא חוזרת אלינו והיא אומרת שבסוף מה שהיא יכולה לעשות זה רק להביא לנו את ה ה450 ב2700 ש"ח!!! אז אמא שלי אמרה לה שלא ושהיא תדבר איתה כבר מחר בבוקר
סמליין פשוט בזיון אנכנו כבר לא יודעים מה לעשות הנזק שניגרם למסך זה באשמתם וזה ביגלל ברשלנות שלהם ועוד הם באים ומאשימים אותנו..
מה אפשר לעשות במיקרה שכזה פשוט הפלזמה כבר כמה חודשים טובים אצלם ואנכנו תקועים אם 32 בסלון גדול!!!
נערך לאחרונה על ידי ben-bar ב 28/01/2013 18:01, נערך פעם 1 בסך הכל.
- Stookza
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 187
- נתן תודות: 5 פעמים
- קיבל תודות: 0
לידיעתך, אין לך מה להתלהב יותר מידי מה E550. היא הייתה ברשותי כמעט שבועיים והחזרתי אותה, אמנם איכות התמונה בה היא סבירה+ אך היא הייתה דיי חשוכה, הלבן שלה נראה דיי אפור ביחס לפלזמות משנים קודמות ויש בה גם "קפיצות בהירות", נורא התאכזבתי ממנה, יכול ליהיות שלך זה לא יפריע אבל לי זה מאוד הפריע ולכן החלפתי אותה ללד, אני מעדיף פלזמות מדורות קודמים של סמסונג כמו שהייתה ברשותי במשך 4 שנים, עד לפני חודשיים.
כעת אני נמצא גם בפרשת דרכים עם סמליין לגבי שידרוג מסך הלד שרכשתי[50ES6200] וגם ממנו אני לא מרוצה מכל מיני סיבות,אין אפשרות לביטול עסקה בתשלום ירידת ערך גם חודש וחצי לאחר קניית המסך וגם לאחר ששולמה כבר ירידת ערך גבוהה[750] על המסך הקודם, יש לי אפשרות לשדרג למסכים יותר "יוקרתיים" אבל מחירי השדרוג נורא גבוהים ולא מוצדקים לדעתי[החל מ5000ש"ח ומעלה] וגם גם ככה נלקחת ירידת ערך, ויכול ליהיות שאעשה עסקת "טרייד אין" בימים הקרובים למסך מחברה אחרת עם יבואן פרללי.
כעת אני נמצא גם בפרשת דרכים עם סמליין לגבי שידרוג מסך הלד שרכשתי[50ES6200] וגם ממנו אני לא מרוצה מכל מיני סיבות,אין אפשרות לביטול עסקה בתשלום ירידת ערך גם חודש וחצי לאחר קניית המסך וגם לאחר ששולמה כבר ירידת ערך גבוהה[750] על המסך הקודם, יש לי אפשרות לשדרג למסכים יותר "יוקרתיים" אבל מחירי השדרוג נורא גבוהים ולא מוצדקים לדעתי[החל מ5000ש"ח ומעלה] וגם גם ככה נלקחת ירידת ערך, ויכול ליהיות שאעשה עסקת "טרייד אין" בימים הקרובים למסך מחברה אחרת עם יבואן פרללי.
- oris74
- חבר במועדון HT

- תגובות: 9464
- שם מלא: אורי
- נתן תודות: 1147 פעמים
- קיבל תודות: 962 פעמים
קורה ולא קורא... וסימני פיסוק זו לא הבעיה העיקרית בפוסט הזה...nirkov כתב:אם זה היה קורא לי, (אני לא יודע מה מצבה של הטלוויזיה, אבל אם היא הלכה "טוטאלוס"-) הייתי עומד על זה שיתנו לי החזר כספי מלא או טלוויזיה מאותו דגם/ חדש יותר.
נכון לגבי כל מוצר.
תשתמש בסימני פיסוק, מאוד קשה לקרוא ככה הודעה....
היום המנהלת של מוקד השרות הטכני דיברה היום אם אמא שלי והיא הציעה לנו את הE550 מיתצוגה ב2500 ש"ח
ואמא שלי אמרה לה שהיא תחזיר לה תשובה
מה אתם אומרים שכדיי לעשות?
הריי אני לא יודע באיזה מצב הE550 מי התצוגה..
והאם שווה ביכלל לשלם 2500 ש"ח ולקחת את הE550 מהתצוגה??
כי כל דרך שניסינו לא הלך וזאת הפשרה האחרונה שהם מציעים
אפילו שהנזק ניגרם על ידם והם לא מודים באשמה
מיצידי לתבוע להם את הצורה
ואמא שלי אמרה לה שהיא תחזיר לה תשובה
מה אתם אומרים שכדיי לעשות?
הריי אני לא יודע באיזה מצב הE550 מי התצוגה..
והאם שווה ביכלל לשלם 2500 ש"ח ולקחת את הE550 מהתצוגה??
כי כל דרך שניסינו לא הלך וזאת הפשרה האחרונה שהם מציעים
אפילו שהנזק ניגרם על ידם והם לא מודים באשמה
מיצידי לתבוע להם את הצורה
- טלHD
- גורו

- תגובות: 14363
- נתן תודות: 992 פעמים
- קיבל תודות: 1221 פעמים
תעלה תמונות של המסך ועל איזה כתם מדובר.
אולי ניקיתם את המסך עם תכשיר ניקוי כל שהוא?
אולי ניקיתם את המסך עם תכשיר ניקוי כל שהוא?
Stookza כתב:לידיעתך, אין לך מה להתלהב יותר מידי מה E550. היא הייתה ברשותי כמעט שבועיים והחזרתי אותה, אמנם איכות התמונה בה היא סבירה+ אך היא הייתה דיי חשוכה, הלבן שלה נראה דיי אפור ביחס לפלזמות משנים קודמות ויש בה גם "קפיצות בהירות", נורא התאכזבתי ממנה,...
מה אתה אומר ?!?!?
אני על סף רכישה של ה PS60E550
ועכשיו הפחדת אותי לגמרי
היה לי את ה 51D490 שלדעתי היא מצויינת
ומאוד נהנייתי ממנה שנה , ומחפש לשדרג למשו יותר גדול ...
- טלHD
- גורו

- תגובות: 14363
- נתן תודות: 992 פעמים
- קיבל תודות: 1221 פעמים
אל תיקח את התגובה הזו כמשהו רציני...pessik כתב:Stookza כתב:לידיעתך, אין לך מה להתלהב יותר מידי מה E550. היא הייתה ברשותי כמעט שבועיים והחזרתי אותה, אמנם איכות התמונה בה היא סבירה+ אך היא הייתה דיי חשוכה, הלבן שלה נראה דיי אפור ביחס לפלזמות משנים קודמות ויש בה גם "קפיצות בהירות", נורא התאכזבתי ממנה,...
מה אתה אומר ?!?!?
ועכשיו הפחדת אותי לגמרי![]()
ומאוד נהנייתי ממנה שנה , ומחפש לשדרג למשו יותר גדול ......
שים לב שהחליף מסך וגם ממנו הוא לא מרוצה ומעוניין להמשיך את ההחלפות...
ואם זה לא מספיק....תקרא את השירשור ההזוי הזה:
http://www.hometheater.co.il/modules.ph ... 09#1817909
שילשום כתבתי מכתב לסמסונג ישראל בדף הפייסבוק שלהם ואמרתי להם את כל הבעיות שהיו לי אם סמליין
ואז הם אמרו לי שאני יתן להם את המיספר הטלפון שלי
והיום הם אמרו שהנושא בטיפול
היום תוך כמה שעות מאז שסמסונג ישראל אמרו שזה בטיפול המנהלת של צוות הטכני דיברה אם אמא שלי והם הגיעו להסכם
בסוף קיבלנו את הE550 מי תצוגה ללא תוספת תשלום כולל 3 שנים אחריות מלאות ושתי זוגות מישקפיים
המנהלת אמרה שהמסך במצב חדיש מאוד ואין לו כל בעיות
תיראו מה הפייסבוק עושה!!!!
תודה רבה לסמסונג ישראל שעזרו לי ושהם טיפלו בנושא בצורה מהירה ביותר
ואז הם אמרו לי שאני יתן להם את המיספר הטלפון שלי
והיום הם אמרו שהנושא בטיפול
היום תוך כמה שעות מאז שסמסונג ישראל אמרו שזה בטיפול המנהלת של צוות הטכני דיברה אם אמא שלי והם הגיעו להסכם
בסוף קיבלנו את הE550 מי תצוגה ללא תוספת תשלום כולל 3 שנים אחריות מלאות ושתי זוגות מישקפיים
המנהלת אמרה שהמסך במצב חדיש מאוד ואין לו כל בעיות
תיראו מה הפייסבוק עושה!!!!
תודה רבה לסמסונג ישראל שעזרו לי ושהם טיפלו בנושא בצורה מהירה ביותר
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
- Stookza
- חבר פעיל מאוד

טלHD כתב:אל תיקח את התגובה הזו כמשהו רציני...pessik כתב:Stookza כתב:לידיעתך, אין לך מה להתלהב יותר מידי מה E550. היא הייתה ברשותי כמעט שבועיים והחזרתי אותה, אמנם איכות התמונה בה היא סבירה+ אך היא הייתה דיי חשוכה, הלבן שלה נראה דיי אפור ביחס לפלזמות משנים קודמות ויש בה גם "קפיצות בהירות", נורא התאכזבתי ממנה,...
מה אתה אומר ?!?!?
ועכשיו הפחדת אותי לגמרי![]()
ומאוד נהנייתי ממנה שנה , ומחפש לשדרג למשו יותר גדול ......
שים לב שהחליף מסך וגם ממנו הוא לא מרוצה ומעוניין להמשיך את ההחלפות...
ואם זה לא מספיק....תקרא את השירשור ההזוי הזה:
http://www.hometheater.co.il/modules.ph ... 09#1817909...
- Stookza
- חבר פעיל מאוד

טלHD כנראה שאתה לא מספיק חד עין כמוני כדי לשים לב לדברים הללו, ולכן אתה קובע שזה הזוי בלי שום סיבה ובלי שעמדת לידי כדי להראות לך, ולא עשית שום השוואה מעמיקה ומחקר רציני כדי לראות למה אני מתכוון.
אני אמרתי מפורשות שתאורת מסך חלושה יחסית כמו של הE550 הפריע לי ביחס לפלזמת סמסונג שהייתה ברשותי במשך 4 שנים, אך יכול ליהיות שלאנשים אחרים שלא שמים לב לזה כ"כ ולא "פיוריסטים" כמוני זה לא יפריע, ולגבי מסך הלד התאורה לא הפריע לי אלא דברים אחרים כמו מריחות, JUDDER בתנועה בשידורי SD, וגרעיניות קלה אך מעצבנת בתכני HD ממחשב, אז בבקשה אל תסבך את הדברים, ותאמין לי שאני לא סתם אחד שמשעמם לו ומחפש בלי שום סיבה להמשיך בהחלפות, כי גם לי זה כאב ראש רציני ואני פשוט רוצה ליהיות סגור על מסך שאני מרוצה ממנו ולגמור עם זה אחת ולתמיד.
אז בבקשה לפני שאתה קובע שמשהו הזוי קודם תבחן אותו לעומק, תחקור ואז תחליט.
אתה גם מוזמן לקרוא, אם יש לך הבנה טובה באנגלית, בפורום המכובד הנ"ל שהוא מעמיק בהחלט עד כמה אנשים כגון: LEDDECO ואחרים שהיו "אוהדים שרופים" והתלהבו מאוד מן הפלזמה הזו בהתחלה, חזרו אין ספור פעמים על תופעות חוזרות ונשנות של הBRIGHTNESS POPS.שעד שלא תראה בעינים אז לא תדע מה זה.
http://www.avforums.com/forums/plasma-t ... ead-3.html
אני אמרתי מפורשות שתאורת מסך חלושה יחסית כמו של הE550 הפריע לי ביחס לפלזמת סמסונג שהייתה ברשותי במשך 4 שנים, אך יכול ליהיות שלאנשים אחרים שלא שמים לב לזה כ"כ ולא "פיוריסטים" כמוני זה לא יפריע, ולגבי מסך הלד התאורה לא הפריע לי אלא דברים אחרים כמו מריחות, JUDDER בתנועה בשידורי SD, וגרעיניות קלה אך מעצבנת בתכני HD ממחשב, אז בבקשה אל תסבך את הדברים, ותאמין לי שאני לא סתם אחד שמשעמם לו ומחפש בלי שום סיבה להמשיך בהחלפות, כי גם לי זה כאב ראש רציני ואני פשוט רוצה ליהיות סגור על מסך שאני מרוצה ממנו ולגמור עם זה אחת ולתמיד.
אז בבקשה לפני שאתה קובע שמשהו הזוי קודם תבחן אותו לעומק, תחקור ואז תחליט.
אתה גם מוזמן לקרוא, אם יש לך הבנה טובה באנגלית, בפורום המכובד הנ"ל שהוא מעמיק בהחלט עד כמה אנשים כגון: LEDDECO ואחרים שהיו "אוהדים שרופים" והתלהבו מאוד מן הפלזמה הזו בהתחלה, חזרו אין ספור פעמים על תופעות חוזרות ונשנות של הBRIGHTNESS POPS.שעד שלא תראה בעינים אז לא תדע מה זה.
http://www.avforums.com/forums/plasma-t ... ead-3.html