מחפש ממיר עידן בעל קליטה טובה!!
-
big007
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3736
- שם מלא: חיים
- נתן תודות: 863 פעמים
- קיבל תודות: 283 פעמים
מחפש ממיר לקליטת שידורי עידן עם יציאת HDMI יכולת הקלטה וקליטה טובה באיזור גדרה.
האם יש חברה מומלצת???
האם יש חברה מומלצת???
- adidas1
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 784
- נתן תודות: 26 פעמים
- קיבל תודות: 38 פעמים
לגבי קליטה טובה באיזור גדרה אני לא יודע, זה תלוי בכמות המשדרים באזורך ובאיזו אנטנה אתה משתמש אבל אלה המומלצים בפורום:
1. Germaine GM127A - שכנראה קשה עד בלתי אפשרי להשיג אותו.
2. SCHAFAUSEN - שם אחר לאותו מוצר מדבקה, אם מגיעים לנות מחירו הוא כ 150 ש"ח.
1. Germaine GM127A - שכנראה קשה עד בלתי אפשרי להשיג אותו.
2. SCHAFAUSEN - שם אחר לאותו מוצר מדבקה, אם מגיעים לנות מחירו הוא כ 150 ש"ח.
-
big007
-
- חבר מביא חבר

האם תוכל בבקשה לומר באיזה חנויות רשתות הם נמכרים ?
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
- benny123
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6112
- נתן תודות: 572 פעמים
- קיבל תודות: 994 פעמים
מרטין כאן עלי לתקן אותך
יש גם לטיונר בממיר השפעה ניכרת על קליטת האות מהאנטנה
דוגמא לכך היא מניסיוני האישי שעבדתי עם האינובה שהקליטה הייתה על הפנים עם מספר אנטנות מוגברות כולל יאגי בלי הגברה ולאחר החלפה בממיר הגרמין ובממיר אפור מאיביי והצבתן באותו המקום ועם אותן האנטנות - התוצאות היו שונות ובצורה חיובית מזו של האינובה.
בכל ממיר יש טיונר ולא יש תפקיד מכריע ברמת הביצועים.. באינובה יש טיונר של MXL אם זכור לי נכון וגטר בעצמם הודו בפניי כי מדובר בטיונר די חלש ואין מה לעשות בעניין מלבד להיות קרוב למשדר או חיבור לאנטנה חיצונית כמו אנטנה מרכזית..
דוגמא לכך היא מניסיוני האישי שעבדתי עם האינובה שהקליטה הייתה על הפנים עם מספר אנטנות מוגברות כולל יאגי בלי הגברה ולאחר החלפה בממיר הגרמין ובממיר אפור מאיביי והצבתן באותו המקום ועם אותן האנטנות - התוצאות היו שונות ובצורה חיובית מזו של האינובה.
בכל ממיר יש טיונר ולא יש תפקיד מכריע ברמת הביצועים.. באינובה יש טיונר של MXL אם זכור לי נכון וגטר בעצמם הודו בפניי כי מדובר בטיונר די חלש ואין מה לעשות בעניין מלבד להיות קרוב למשדר או חיבור לאנטנה חיצונית כמו אנטנה מרכזית..
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
- benny123
- חבר מכור קשה

עובדה שאינובה מוגדרת תקין לפי היבואן כאן בארץ ובכל זאת אין היא מספקת את מה שהיא אמורה לספק וזה קליטת ערוצי עידן+ בצורה נורמלית כאשר במקום זאת יש מריחות, קיטועים, הפרעות בסאונד ולאור האמור היבואן ביטל לי את העיסקה תוך שבוע+ כשהמוצר היה אצלי בהסכמה שאני צודק.
יש מקרים שהאינובה כן תספק תמורה וזה אם מתחברים לאנטנה חיצונית (מרכזית למשל) או אם קרובים חמשדר.
עם האנטנת יאגי של סקאל הביצועים שלה היו נחותים בעוד ממירים מאיביי שסיקרתי כאן עבדו פיקס וגם ממיר הגרמין.
ממיר האינובה אגב וגם את זה כתבתי בעבר הוא ממיר OEM של אקאיי מחו"ל ושם היבואנים כן מתחזקים את התוכנה ברמה שוטפת בעבור מעבד ה-NEC היפני בממיר בעוד פה בארץ מזלזלים באינטילגנציה של הלקוחות ואפילו שעון חיווי במצב המתנה אין...
יש מקרים שהאינובה כן תספק תמורה וזה אם מתחברים לאנטנה חיצונית (מרכזית למשל) או אם קרובים חמשדר.
עם האנטנת יאגי של סקאל הביצועים שלה היו נחותים בעוד ממירים מאיביי שסיקרתי כאן עבדו פיקס וגם ממיר הגרמין.
ממיר האינובה אגב וגם את זה כתבתי בעבר הוא ממיר OEM של אקאיי מחו"ל ושם היבואנים כן מתחזקים את התוכנה ברמה שוטפת בעבור מעבד ה-NEC היפני בממיר בעוד פה בארץ מזלזלים באינטילגנציה של הלקוחות ואפילו שעון חיווי במצב המתנה אין...
-
big007
-
- חבר מביא חבר

לא מצאתי אף אחד מהממירים בחנויות.מהיכן אפשר לרכוש אותם?
benny123, מה שכתבת מעניין מאוד:benny123 כתב:מרטין כאן עלי לתקן אותך
בכל ממיר יש טיונר ולא יש תפקיד מכריע ברמת הביצועים.. באינובה יש טיונר של MXL אם זכור לי נכון וגטר בעצמם הודו בפניי כי מדובר בטיונר די חלש ואין מה לעשות בעניין מלבד להיות קרוב למשדר או חיבור לאנטנה חיצונית כמו אנטנה מרכזית.....
יש לי כבר שנה בערך את ה innova 7002 וכל הזמן יש תקופות עם הפרעות, כמו בשבוע האחרון שזה ממש מציק. יש גם ימים בלי הפרעות בכלל.
אמנם אני משתמש באנטנה המסופקת כם הממיר אבל היא ממוגנטת למעקה ממתכת של המרפסת ליד הסלון.
עד עכשיו תליתי את האשמה בבניינים שמקיפים אותי והתלבטתי מה לעשות, כי מה ההבדל בין אנטנה ארוכה יותר לבין חיבור האנטנה הקיימת למעקה ארוך שכולו מברזל ?
אבל אם מה שכתבת נכון אולי כדאי שפשוט אחליף ממיר.
אני גר בחולון, שיחסית הקליטה שם טובה אבל הבית שלי בן 2 קומות מוקף בבניינים גבוהים יותר וזה כנראה מקור ההפרעות.
מה דעתך ? ממיר חדש או אנטנה ל innova 7002 ?
אגב, לילד שלי יש ממיר ישן יותר של HUNDAY והמצב אותו דבר.
- benny123
- חבר מכור קשה

אני לא יכול להתחייב בפנייך שגם לאחר החלפת ממיר במקרה שלך זה יעזור כמו שעזר אצלי
אני כן אמליץ לך לפנות לתמיכה של עידן+ אולי אף ישלחו לך טכנאי הביתה שבדרך כלל מגיע עם ממיר קונקה לצורך בדיקה ואנטנת יאגי ואם לאחר הבדיקות שלו באמת יש שינוי גורף לטובה.. תעיף את האינובה לכל הרוחות
אני כן אמליץ לך לפנות לתמיכה של עידן+ אולי אף ישלחו לך טכנאי הביתה שבדרך כלל מגיע עם ממיר קונקה לצורך בדיקה ואנטנת יאגי ואם לאחר הבדיקות שלו באמת יש שינוי גורף לטובה.. תעיף את האינובה לכל הרוחות
רעיון טוב, תודה.benny123 כתב:אני לא יכול להתחייב בפנייך שגם לאחר החלפת ממיר במקרה שלך זה יעזור כמו שעזר אצלי
אני כן אמליץ לך לפנות לתמיכה של עידן+ אולי אף ישלחו לך טכנאי הביתה שבדרך כלל מגיע עם ממיר קונקה לצורך בדיקה ואנטנת יאגי ואם לאחר הבדיקות שלו באמת יש שינוי גורף לטובה.. תעיף את האינובה לכל הרוחות...