הפתעה משמחת לי לפחות - יש לי קואליציה חדשה בבית = נקסוס 7 עם פופקורן A210

אפליקציות, מערכות הפעלה של גוגל אנדרויד - ginger bread, ice cream sandwich, froyo, jelly bean
שלח תגובה
AmiEfroni פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1389
הצטרף: דצמבר 2010
מיקום: רמת השרון
נתן תודות: 110 פעמים
קיבל תודות: 51 פעמים

שליחה #1 

אמנם זה פורום של אנדרואייד אבל אני בטוח שחלק מהשרופים פה יש להם גם סטרימרים בסלון.
למי שיש פופקורן מהסוגים השונים בודאי זוכר את הבאסה שלנו בחיבור מחשבים "חלונות" עם הפופקורן שכפי שידוע מע' ההפעלה שלו כתובה בליינוקס.
אז פתאום באה ההברקה = הרי אנדרואייד נכתב בלינוקס אז הלכתי וניסיתי:
חיברתי את ה A210 שלי שבו דיסק פנימי של 2T אל הנקסוס 7 באמצעות כבל OTG שקיבלתי מהזמנה שעשיתי ב DX.

חברה - צעקתי מאושר - ה A210 מיד נתן הודעה שהוא מחובר ל - PC ובנקסוס קיבלתי את כל המחיצות של דיסק ה - 2 גיגה.


ניגון סרטי MKV חלק למרות שהוא בביט גבוה מאד ורואים במסך הנקסוס HD ברמה מאד סבירה.
כמובן שכדי לשמוע סטריאו לפחות - יש צורך לחבר רמקולים חיצוניים - כי בנקסוס יש רמקול רק מצד אחד == באסאה !!!.

ועכשיו אני מעתיק חלק מקבצי AVI מ A210 לנקסוס בלי בעיה - סרטי הטבע שאני משוגע עליהם - ויש לי הרבה מהם.

אתן גם הודעה מץתאימה בפורום הסטרימרים - שישמחו גם הם.

ziv_r
סמל אישי של משתמש
עורך ראשי HTmag
עורך ראשי HTmag
תגובות: 46420
הצטרף: ינואר 2005
נתן תודות: 1967 פעמים
קיבל תודות: 5084 פעמים

שליחה #2 

תודה על הידיעה, אך מכיוון שהסטרימר הרי מחובר למסך גדול בסלון המגורים, לא יותר הגיוני לצפות במסך הגדול ולא במסך של הטאבלט?
אתה משתמש בצורה שתיארת ב- A-210 כהתקן זכרון חיצוני אשר ממנו אתה מעתיק את התכנים. לפני שהתכנים הללו הגיעו לסטרימר, הם הרי היו במחשב, אז יותר פשוט להעתיק גם את התכנים מהמחשב לטאבלט ולא מהסטרימר.

AmiEfroni פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1389
הצטרף: דצמבר 2010
מיקום: רמת השרון
נתן תודות: 110 פעמים
קיבל תודות: 51 פעמים

שליחה #3 

הי זיו,
אין ספק שרעיון החיבור בין ה A210 לנקסוס איננו מיועד לצפות בטלביזיה בתכנים הנמצאים בנקסוס .

אני פתחתי את השרשור הזה במסגרת נסיונות שאני מבצע לחיבור הנקסוס לכל מיני אמצעי מדיה חיצוניים לשתי מטרות:
1. לצפות בנקסוס בתכנים הנמצאים במדיות חיצוניות - DOK , כרטיסי זכרון וכל מיני דיסקים ניידים אחרים - כאשר לא נמצאים בית.
2. להעתיק לנקסוס 7 , תכנים הנמצאים במדיות החיצוניות השונות שנמצאים ברשותי לצורך צפיה בנקסוס כעמדה בודדת - בנסיעות וטיולים. (במגבלת ה- 25G פלוס הפנויים בנקסוס).

מכיוון שהדיסק הפנימי הגדול 2T ב A210 מהווה בשבילי גם "מחסן" לתכנים שונים (תמונות וסרטים) שכבר נמחקו מהמחשב - לכן החיבור המידי בין הדיסק הגדול הזה לבין הנקסוס 7 הווה עבורי תוספת נחמדה ומפתיעה לטובה, ביחוד לאור העובדה שאנו כבר מדברים עכשיו על מדיות אכסון ענקיות המסוגלות להתחבר לנקסוס 7 באמצעות הכבל החשוב הזה OTG - וכולם בהתחלה קטלו את גוגל/אסוס בעובדה שלא הכניסו מגירת הרחבת כרטיס זכרון לחומרה של מכשירי הנקסוס השונים.
לגבי ה - A210 - הזכירך שאפשרות העברת קבצים ישירות בין הפופקורן למחשב "חלונות" היינה לא טרויאלית והינו צריכים לעשות זאת רק ברשת ובמהירויות נמוכות. כם שחיבור ישיר לנקסוס עם כבל OTG היא בשורה משמעותית.
אין ספק שמה שנמצא בלפטופ אפשר להעתיק ישירות לנקסוס, אבל אני במקרה נתקלתי בבעיה זמנית של קריסת הלפטופ וחוסר יכולת להוציא ממנו תכנים הנמצאים על הדיסק בהעתקה ישירה דרך ה - USB.

AmiEfroni פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1389
הצטרף: דצמבר 2010
מיקום: רמת השרון
נתן תודות: 110 פעמים
קיבל תודות: 51 פעמים

צפיה בסרטי בלוריי בנקסוס 7 באיכות מרשימה- הבעיה שלא מצאתי נגן שתומך ב- DTS

שליחה #4 

מכיוון שעכשיו אני כבר מחבר לנקסוס 7, דיסקים חיצוניים גדולים כמו החיצוני הישן בגודל 850 גיגה ( ( MAXTOR, ואת הדיסק 2T הפנימי בתוך הפופקורן שלי - אני מרשה לעצמי להנות מסרטי בלוריי בפורמט מלא ( התופסים נפח של 14-30 G ) ולא רק מקבצי MKV ( גם כם מספר G לא מבוטלים ) אלא גם ניגון של קבצי MTS2 המקוריים של כותרי ה BLURAY.

המסך של הנקסוס 7 מעולה - למרות שהוא רק 720P ברמת HD - אבל רואים בו את הסרטים האלו בכזאת חדות שזה ממש חוויה אמנם "קטנה" אבל מרגשת. אני מתאר לי שזה עוד יותר בנקסוס 10 - שהוא כבר 1080P.
(השמועה אומרת שהחדש = נקסוס 7.7 יהיה גם 1080P )

הבעיה החדשה שנתקלתי בה היום - אין תמיכה בפורמט DTS בנגני האפליקציה הידועים MX PLAYER או DICEPLAYER.
הבנתי שהם אולצו להוריד את תמיכת ה - DTS שהייתה להם.
לצערי חלק גדול מבלוריי שלי הם רק עם אודיו DTS ולא גם DD ולא כן אני לא שומע כלום.

האם ישנו נגן כזה ב APPSTORE - שתומך גם בניגון קבצי וידאו בקידוד אודיו DTS ?
שיהיה ברור אני לא צריך את האודיו הזה בנקסוס7 - כי מכסימום הוא מחובר ליחידת רמקולים סטריאו קומפקטית - אלא את היכולת לנגן את קובך הוידאו המקודד הזה.

ufffnick
סמל אישי של משתמש
גורו
גורו
תגובות: 4889
הצטרף: ספטמבר 2008
מיקום: Fiat 500 שחוטה (כשר), ברחוב סומסום
נתן תודות: 146 פעמים
קיבל תודות: 516 פעמים

שליחה #5 

אולי VLC?

ido111
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 867
הצטרף: דצמבר 2004
מיקום: תל אביב
נתן תודות: 18 פעמים
קיבל תודות: 94 פעמים

שליחה #6 

הי ami9, תוכל לפרט באיזה אפליקציה/פרוטוקול הנקסוס מתחבר לך לסטרימר ?
(אני בדיוק מחפש משהו לחבר בין הנקסוס 7 שלי לרשת ביתי בשביל לנגן סרטים)

AmiEfroni פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1389
הצטרף: דצמבר 2010
מיקום: רמת השרון
נתן תודות: 110 פעמים
קיבל תודות: 51 פעמים

שליחה #7 

באפליקציה Nexus Media ImporteR
https://play.google.com/store/apps/deta ... rter&hl=en
אמנם עולה 12 שקל אבל שווה כל גרוש - לא צרים לעשות רוט - פותחת לי כל מדיה אחסון שחיברתי אל הנקסוס 7 בשבוע האחרון כולל HUB USB שאליו חיברתי בו זמנית גם עכבר וגם עוד 2 דיסקים וגם כרטיס זכרון = הייתה גישה מידית ונקיה בין כול אמצעי המדיה שהיו מחוברים לHUB ועבודה נקיה עם העכבר.
ממש לפטופ קטן

יש כמובן לשים לב שחיבורי USB טוחנים את הסוללה - אבל בנקסוס 7 עובדים שעות בלי הטענה - הגעתי כבר ליום שלם ומלא ללא הטענה ( כמובן מידי פעם כיבוי שלא צריך) - כך הרי גם נהגנו שהיה לנו לפטופ רגיל בתיק.

giladk
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 523
הצטרף: אוקטובר 2010
נתן תודות: 15 פעמים
קיבל תודות: 22 פעמים

שליחה #8 

Ami , לא הבנתי מה היתרון לחבר את הנקסוס עם usb לסטרימר ולצפות בצורה כזו בסרט
זה לא מסורבל ? מדוע אתה לא מתחבר לstorage דרך הwifi של הנקסוס .
אני משתמש בנגן שיודע להתחבר בsmb למחשב ומזרים את הסרטים דרך הwifi

AmiEfroni פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1389
הצטרף: דצמבר 2010
מיקום: רמת השרון
נתן תודות: 110 פעמים
קיבל תודות: 51 פעמים

שליחה #9 

אין הגיון. - רק בשיטה שלך המהירויות אחרות לגמרי חוץ מזה שאני לא הפעלתי את SMB בנגן אלא הוא רק מחובר ברשת קווית למחשב הנייח .

החיבור נעשה בכבל USB, כפי שכתבתי , היה במסגרת ניסויים לבדיקת היכולות של הנקסוס 7.
בנוסף רציתי להעתיק ממנו קבצים מסויימים שנמצאים רק על דיסק 2T הפנימי של הפופקורן - וחשוב לדעת שאפשר להתקשר אלין ישירות גם לצורך העברת קבצים שנמצאים בנקסוס - כמו למשל מצב שאתה בשטח ומצלם ורוצה לרוקן את כרטיס הזכרון המלא של המצלמה לנקסוס כדי להמשיך לצלם.
בבית רוצים לראות את התמונות והסרטים HD שצולמו במצלמה- ונמצאים בנקסוס- על גבי המסך הגדול - אז יופי שי קשר ישיר עם הסטרימר. זאת הפואנטה העיקרית.
אני מקוה שעכשיו יהיה ברור יותר הקטע הנסיוני הזה.

שלח תגובה

חזור אל “Android - אנדרויד”