"חברת החשמל תוכל לשווק את האינטרנט במהירות של 1 ג'יגה עד סוף השנה."
-
Class889
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4081
- נתן תודות: 77 פעמים
- קיבל תודות: 283 פעמים
2013. (אני יודע שזה היה בציניות)Elad8 כתב:עד סוף השנה זה נחמד, השאלה היא איזו שנה?...
אתה מדבר על חברה פרטית, שככל שהיא תציע את השירותים שלה מוקדם יותר, היא תקח יותר לקוחות.
אז מן הסתם שהם ירצו לעשות את זה כמה שיותר מהר.
יש נקווה שזה יהיה תחליף טוב לבזק ולתשתית הגרועה שלהם
אשכול לכול חובבי עישון הבשר
http://www.hometheater.co.il/vt215693.html
http://www.hometheater.co.il/vt215693.html
משהו לא ברור לי מהכתבה:
במכרז למשקיע פרטי שעורכת חברת חשמל ביחד עם משרד האוצר במהלך השנה האחרונה, הוגשה הצעה על ידי חברת ויה אירופה השבדית, בשיתוף עם חברות ציוד תקשורת נוספות מישראל ומחו"ל. מנכ"ל חברת "ויה אירופה" הגיע לאחרונה לישראל וקיים דיונים בנושא עם חברת החשמל ומשרד האוצר. פריסת הרשת צפויה להתחיל לקראת סוף שנת 2013, עם השלמת היערכות משרדי הממשלה והשלמת ההליך המכרזי.
במכרז למשקיע פרטי שעורכת חברת חשמל ביחד עם משרד האוצר במהלך השנה האחרונה, הוגשה הצעה על ידי חברת ויה אירופה השבדית, בשיתוף עם חברות ציוד תקשורת נוספות מישראל ומחו"ל. מנכ"ל חברת "ויה אירופה" הגיע לאחרונה לישראל וקיים דיונים בנושא עם חברת החשמל ומשרד האוצר. פריסת הרשת צפויה להתחיל לקראת סוף שנת 2013, עם השלמת היערכות משרדי הממשלה והשלמת ההליך המכרזי.
-
Class889
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4081
- נתן תודות: 77 פעמים
- קיבל תודות: 283 פעמים
הם יתחילו לפרוס לקראת סוף השנה וגם יציעו את החיבור.
אתה מתקשר שאתה רוצה ואז הם פורסים אצלך לפי הביקוש באותו איזור אני מנייח.
משהו בסגנון.
הם אמורים גם לקחת כסף על התקנה שיעלה כמה מאות או אלפים תשלום חד פעמי (ככה זה ברוב המקומות שיש FTTH) אולי פה זה יהיה שונה כי עזרה של הממשלה וחברת החשמל.
המהירות הראשונה שהם יציעו תיהיה 100 מגה סימטרי.
ואם הם יציעו 1 גיגה, אני מנייח שזה יהיה 1 גיגה הורדה ו100 שליחה, ורק לאחר מכן גיגה סימטרי.
בדקתי אתרים שלהם בחול והם מציעים שלל מהירויות כגון 100/100 500/100 500/500 1000/100 1000/1000 וכו'.
משהו בסגנון.
הם אמורים גם לקחת כסף על התקנה שיעלה כמה מאות או אלפים תשלום חד פעמי (ככה זה ברוב המקומות שיש FTTH) אולי פה זה יהיה שונה כי עזרה של הממשלה וחברת החשמל.
ואם הם יציעו 1 גיגה, אני מנייח שזה יהיה 1 גיגה הורדה ו100 שליחה, ורק לאחר מכן גיגה סימטרי.
בדקתי אתרים שלהם בחול והם מציעים שלל מהירויות כגון 100/100 500/100 500/500 1000/100 1000/1000 וכו'.
אתה רציני?Class889 כתב:הם יתחילו לפרוס לקראת סוף השנה וגם יציעו את החיבור.
משהו בסגנון.
בדקתי אתרים שלהם בחול והם מציעים שלל מהירויות כגון 100/100 500/100 500/500 1000/100 1000/1000 וכו'....
- ValorHeart
- חבר ותיק

- תגובות: 1372
- נתן תודות: 45 פעמים
- קיבל תודות: 81 פעמים
דרך אגב, 100 סימטרי יוריד המון עומס מהקווים לחו"ל בקט של שיתוף קבצים, כי מספיק שישראלי אחד מוריד קובץ מחו"ל אחר כך הוא משתף אותו ב100 סימטרי ושאר הישראלים שמורידים מקבלים את הקובץ ממנו, עד היום אי אפשר להוריד יותר מהר מ 50 קילו בייט מישראלים.
זה משאני אומר תאר לעצמך אתה מוריד טורנט של 100 סימטרי ומעלה על סביב ה 10 מגה ביט בשניהValorHeart כתב:דרך אגב, 100 סימטרי יוריד המון עומס מהקווים לחו"ל בקט של שיתוף קבצים, כי מספיק שישראלי אחד מוריד קובץ מחו"ל אחר כך הוא משתף אותו ב100 סימטרי ושאר הישראלים שמורידים מקבלים את הקובץ ממנו, עד היום אי אפשר להוריד יותר מהר מ 50 קילו בייט מישראלים....
איזה תענוג זה שלא נדבר שאפשר סוף סוף להגיד היי עולם אחסון וגיבוי בענן כמו כן לשלוח קבצים גדולים
לחברים משפחה וכ''ו
היום בבזק על 3 מגה אפלאוד כדי לגבות טרה בייט של מידע מהמחשב לחברת אחסון בענן
אתה מחכה שנתיים שלא נדבר שהאינטרנט שלך בבית חנוק עד לסיום העלאה לשרת של החברה
דוגמת דרופבוקס וקראשפלאן
- shlomiassaf
- חבר ותיק

- תגובות: 1444
- נתן תודות: 42 פעמים
- קיבל תודות: 70 פעמים
לא נראה לי שלהוט יש בעייה לתת 100 סימטרי...
כל הקטע הזה של האפלוד זה ירושה היסטורית מה-ADSL שלא קיים יותר..
כל הקטע הזה של האפלוד זה ירושה היסטורית מה-ADSL שלא קיים יותר..
הפריסה נעשת ON DEMAND. גם בזק תעבוד ככה.
לחברת החשמל כבר יש תשתית סיבים אופטיים ארצית ואזורית בחלקה (הם בעיצומה של פריסה). לא יצטרכו להעביר 20 קילומטרים של סיב אופטי אלא כנראה שלא יותר מכמה מאות במקרה קיצוני (ובדרך כלל הרבה, הרבה פחות).
תזכרו שחברת החשמל נבחרה כי כבר יש לה רשת מאוד גדולה. המכרז הוא רק על אספקת הרשת ללקוחות ביתיים, לא על הפריסה הארצית שיש ללא קשר.
לחברת החשמל כבר יש תשתית סיבים אופטיים ארצית ואזורית בחלקה (הם בעיצומה של פריסה). לא יצטרכו להעביר 20 קילומטרים של סיב אופטי אלא כנראה שלא יותר מכמה מאות במקרה קיצוני (ובדרך כלל הרבה, הרבה פחות).
תזכרו שחברת החשמל נבחרה כי כבר יש לה רשת מאוד גדולה. המכרז הוא רק על אספקת הרשת ללקוחות ביתיים, לא על הפריסה הארצית שיש ללא קשר.
- l33cher
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1894
- נתן תודות: 25 פעמים
- קיבל תודות: 67 פעמים
מי מהמר כמה יעלה חיבור 100סימטרי?
אני מנחש שתשתית+ספק (אלא אם כן חברת החשמל תהיה גם ספקית אינטרנט) יהיה לפחות 350-500ש"ח לחודש.
יאיר - אל תדאג,במונופול כמו במונופול - מה שנסגר מצד אחד,נפתח מצד שני (ע"ע משרד התקשורת וה"התנכלות" לבזק עם הקטע של הNAKED ADSL,הורידו את דמי השימוש אבל בזק בתמורה העלו את מחירי תשתית האינטרנט..)
אני מנחש שתשתית+ספק (אלא אם כן חברת החשמל תהיה גם ספקית אינטרנט) יהיה לפחות 350-500ש"ח לחודש.
יאיר - אל תדאג,במונופול כמו במונופול - מה שנסגר מצד אחד,נפתח מצד שני (ע"ע משרד התקשורת וה"התנכלות" לבזק עם הקטע של הNAKED ADSL,הורידו את דמי השימוש אבל בזק בתמורה העלו את מחירי תשתית האינטרנט..)
th1s 1s my d1st0rt3d r34l1ty